niking Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 valjda ovako: a i +beskoacnogej i dalje moze da raste.... mada, sta ja znam Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Hahahahahhahahaa Osecam da je ova fotka sa mature! Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 kako si leeeeeeeeeeeep ira... pa mislim da bi bilo najoriginalnije BROKEN STRINGS FAN CLUB i da se lepo istampaju majice za sledecu svirku Quote
Stringer Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 Vi niste normalni...ali skroz... @ Niking - biliv ju mi - can't be gay enough... Quote
*nitro* Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) @niking: dead man spaming. o da, gotov si. fan club ce se zvati String Breakers - danas je odlucheno na konferenciji Edited January 8, 2007 by *nitro* Quote
niking Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 @Stringer: pa i ja kazem da ne mogu nikad biti dovoljno gej ako budete nastavili sa ovakvom diskusijom, na sledecu svirku Stringsa cu morati da dodjem ovako: Quote
Buba :) Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 dodZi dodZi obavezno..... ....sledeca stvar koja nam treba je myspace strana Quote
miss Penny Lane Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 dobro onda STRING BREAKERS ko ce da pravi my space stranu i kad idemo da stampamo majice? Quote
Buba :) Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 prvo treba logo da se osmisli. i propratni text a myspace haha ja bih se ponudila odmah ali onaj maweni deo mozga koji razmislja o faxu ne sme to da dopusti Quote
*nitro* Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 evo bibi ce ipak ona ovde najbolje crta Quote
miss Penny Lane Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 slazem se... biljanaaaaaaaaaaaaaaa Quote
:Dea Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ja sam za to da se majice naprave i prvi put obuku za promociju. I da pozadi obavezno bude neki tekst. Ja sam za Rekvijem. Bibi, ti pravis logo. Quote
WRooM Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 jel primate jos ljudi u fun club? mislim, mi nismo bas tako dobri drugari sa Stringsima kao vi, ali sha ima veze... PS. Zasto li Stringsi nisu prokomentarisali moju novogosisnju cestitku? Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 a ko vas finansira? hihi Quote
Stringer Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 Da odgovaram na to ili... Ovo me nesto podseca na dane kad smo napravili dukseve BS, a da pritom nismo imali ni tri nase pesme...hahahaha...vazno je kurcenje... Tako nekako ce i fan club zaziveti pre albuma... Quote
*nitro* Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 jel primate jos ljudi u fun club? samo u fAn klub. i to bez tvojih drugarica Quote
IRA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 evo bibi ce ipak ona ovde najbolje crta Ja mogu da se ponudim jedino za skeniranje i obradu u PS ... a za ostalo cemo se dogovoriti Quote
Buba :) Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 e 'vako slazem se za rekvijem pozovi je poljubi je oslusni je dotakni je ali tu dolazimo do problema s muskim majicama neka umesto je svugde bude me :) a bibi....nije ona dovoljno talentovana za logo Quote
greenenn Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Evo ovako... hehe Ja se javljam za nosenje majice. Obici cu ceo grad dok pada sneg u majici i eto svi ce da bulje u mene.. hehe Quote
Buba :) Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 lako cemo mi za nosenje treba nam za pocetak sponzor i logo Quote
miss Penny Lane Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 ajde ne lupajte ... kakvi sponzori sami pravimo majice i nosicemo na promociju prvi put *** a dea , bibs i ja stringsima donosimo jos nesto Quote
WRooM Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 samo u fAn klub. i to bez tvojih drugarica Ne verujem da bis se Stringsi bunili da one budu u fun clubu A i kakvih sve ovde postova ima...vidim da nisu jedine He, he evo javljaju se da nose mokre majce! Quote
Buba :) Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 cccc.... mi ovde o ozbiljnim stvarima pricamo a ti tako... Quote
Recommended Posts