miss Penny Lane Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 :) ahahahhaa :) i dakle, imamo my space stranu... mislim fun club Quote
Buba :) Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 napravila sam neki jad i bedu ti ces da pises sta vec treba na strani, a ja cu za izgled svega toga da budem zaduzena :) mislim.... u saradnji sa svima saljem ti mail i pass preko messagea! Quote
:Dea Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Meni je bilo divno danas. Hvala vam sto ste mi ulepsale dan, divne ste. Cim mi prodje ovaj isipit kacim one slike sto smo se dogovorile i ne verujem da je Biljana vec otvorila ms stranu. Da i Duja se prikljucio klubu i on vas puno voli. Quote
miss Penny Lane Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 prvi okup odrzan danas... 1) dogovorili smo majice z i m 2)dogovorili zastavu 3) dogovorili promociju ms strane bile : dea,ira,bibi i ja Quote
Buba :) Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 i dusan...!!!! IRO, dolazi na MS da mogu da te addujem ... i ja i fan klub Quote
Buba :) Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 al je online ljudi, mora da se proculo za fan klub :) ... sad mi treba onaj rofl Quote
greenenn Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 E koja je precica za ms? @bibili: U to vreme sam imala probu etno grupe! Danas sam saznala... Al dobro je sto od danas vise i nisam u grupi pa nece da mi iskrsava! Drago mi je da ste se lepo provele... Zzzop Quote
[BS]wllada Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Стрингеру не верујем да можеш да будеш тако зао и окрутан!!!! Па зар немаш ни мало културе? Па јел те нису лепо учили да ретардирану децу не треба тако окрутно зајебавати? Мислим стварно не верујем шта пишеш!!!! Елем ПАЈАГИ поздрав и порука да је мајица још у животу! Што се журке за новака тиче тачно је да сам заспао али барем нисам ПАО СА СВЕ ПИВСКОМ ФЛАШОМ У РУЦИ! А то што басиста марун шоа навија за нек тамо "ГРОБАРЕ" је веома битан показатељ колико је Брокен Стрингс бољи од свих осталих! Тенк ју енд гуд најт! Quote
Stringer Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 Buahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaa.....toooooooooo!!!! Evo ga kralj, a to je najbolja slika na svetu!!!!!! Btw, ja sam roknuo zato sto je bio klizav pod, a ne zato sto ne znam da pijem... Jeste, stvarno ste svi u pravu. Nije lepo to sto sam radio, i vidim kako je to uticalo na naseg "Mr. Sensitive"...mico mala...jesu te puno dirali...jao, jao... Pa tebe drugari brane od zezanja...kako je to swatko... Quote
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa STRINGER JE REKAO MICO MALA :) :) Quote
WRooM Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 AU STRINGSI, nismo znali da vas istina toliko boli Smesni ste majke mi. I konacno dosadni...pljujete coveka koji je nosilac benda...jbg.ruzno je... i necu vise o tome ali po onome sto mi i drugi pisu na pp, vidim da je to svima jasno, a mi postajemo dosadni. Pogledajte malo kakva atmosfera vlada medju drugim bendovima. mislim velikim. Ne mo' se brukate! Obozavamo vas bend, pa vam to kazemo od srca. Quote
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 mozemo da organizujemo takmicenje za najsmesniji post ( ovde bogdan pobedjuje bez konkurencije ) :) Quote
niking Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 wllada' date='18. 1. 2007, 02:43' post='1279382'] А то што басиста марун шоа навија за нек тамо "ГРОБАРЕ" је веома битан показатељ колико је Брокен Стрингс бољи од свих осталих! pfff.. ato sto pojedini clanovi Broken Stringsa navijaju za Celzi? Quote
[BS]wllada Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 pfff.. ato sto pojedini clanovi Broken Stringsa navijaju za Celzi? Уф ту си тако у праву! Quote
Stringer Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 @ Niking i Wllada - multipple times... @ Wroom - pa kapiram da mi nismo veliki bend, pa nam se moze... A verujem da je od srca Quote
greenenn Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 He, ponovo ja> A sta mislite ko je ovaj sexy man? Pozdrav za novog clana Yumetala i clana Broken Stringsa ciji bend vorsipujemo... Quote
niking Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 eh, moracu da pocnem da stavljam kopirajt na fotke... ili bar neki watermark Quote
greenenn Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Oprosti nikingu... Ali ja uzivam u editovanju tvojih slika..hehe... Sry for real! Quote
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 hoce li neko postati oybiljan i postovati neku normalnu sliku? Quote
[BS]wllada Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) hoce li neko postati oybiljan i postovati neku normalnu sliku? Извини јел то значи да је она слика НЕНОРМАЛНА? @greenenn - Хвала за сличку! Ако постоји још која моја обнажена слика волео бих да је видим чисто да будем упућен!!! Бај д веј нисам ја баш нов члан јума само сам био екстра неактиван!!!!! Такође ако још неко има наше обнажене слике (не само моје) нека их окачи да видимо чиме располажемо!!!! Ево једног ексклузивног РАРИТЕТА!!!! Као што се да провалити ово је један од старих сазива!(године се не сећам) Поззз Edited January 18, 2007 by [BS]wllada Quote
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 koliko je stara ova slika ? Quote
[BS]wllada Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 koliko je stara ova slika ? Мислим да је слика од 5.12.2002. Тако пише на њој. Од прилике је од тад! Quote
niking Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) u, majku mu, pa to je starije od ove! @greenenn: ma opusteno, samo se malo zezam Edited January 18, 2007 by niking Quote
[BS]wllada Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Хмм као и увек Богдан и његове фризуре! Та слика је како ми се чини дочек 2006. Људи одакле вама ове слике? Још ће се појавити нека наша слика кад смо били клинци или тако нешто! Оно као кева нас купа, а висуљци избјају очи, и девојке које покушавају да израчунају колико данас износи.... О боже шта ја све пишем! Уф једва чекам неку свирку да мало А доле људи да Quote
Recommended Posts