Pajaga Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 oces Bermude na repeat? naravno, uvek! P.S. Ako se iko od vas kojim slucajem zadesi ove godine na festivalu EXIT, ima fenomenalne sanse da, kao i prethodnih godina, uopste NE VIDI NASTUP BENDA BROKEN STRINGS!!!!!! Obavezno dodjite, bice NEVIDJENO!!!!!!!!!!!!! :mhihi: Buahahahahahahahahhahahahaa!!!!! ooooooooooooh, I'm SOOOO there!! jedva cekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zbunili ste me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 U KST-u sa nama sviraju jos i Masta Basta, Aetar i Full Flavor, tako da ce biti zurkica-svirkica-zajebavancija do jaja!!!!! A za kraj veceri, iznenadjence...dok ne vidite plakate... Sto se tice 23. i Ade, a i KST-a, cim dobijemo jos neke detalje javljamo. aj tinks rezultat real... ju nou - vot ju vont Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ja imam kucu u Arilju i potpuno sam umrla od smeha kad sam cula da se u onoj pustari nesto desava dea i ja pravimo neku konstrukciju da dodjemo ... tako da posle svi kod mene na palacinke 23. juna, to je tacno posle Hladnog Piva u Somboru zurka 1. jun ... trebalo bi da sam tad na moru... ali nista nije sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockstarBS Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 jel neko reko palacinke?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 U KST-u sa nama sviraju jos i Masta Basta, Aetar i Full Flavor, tako da ce biti zurkica-svirkica-zajebavancija do jaja!!!!! A za kraj veceri, iznenadjence...dok ne vidite plakate... Nego,aj ponovo za one koji slabo kapiraju KST- 1.jul ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 valjda 23. jun..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 koliko ja znam, 23eg je akademija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 jel neko reko palacinke?????? ja sam rekla :da: 1. jul je kst, a ja idem na moreeeeeeeeeee 2. jula jeeeeeeeeeeeej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Evo ovako, za sve zbunjene drugare: 23. jun subota Ada Ciganlija, Miss Moneypenny Promocija Trablmejker organizacije, sa jos nekoliko bendova, zaista jos ni ja ne znam sve tacno, ali sve podatke mozete naci na www.trablmejker.com Ulaz: mislim da je slobodan, ali jos nisam siguran 01. jul nedelja KST Organizuje se mini fest, u basti KST-a ce nastupiti Kinetic Wibe, a u klubu svirati bendovi Masta Basta, Full Flavor, Aetar i Broken Strings, kao i jos jedan bend... Cena karata bi trebalo da budu 200 dinara u pretprodaji, i 300 na dan koncerta. Sve dodatne informacije o ovome ce biti javljene cim ih i mi (citaj: ja) saznamo. Nadam se da se vidimo na barem jednom od ova dva dogadjaja P.S. Jedan veliki apel u moje licno ime, posto smo nekako dogurali do 100 strana, bilo bi jako lepo da se iskulira sa spam-om, s obzirom da postoje ljudi koji s vremena na vreme svrate na temu da nesto vide, i smore se ko kreteni zbog naseg proseravanja. Molba upucena kako drugarima, tako i clanovima benda. Hvala na razumevanju, nemojte ovo shvatiti kao izdrkavanje, vec kao zelju da se tema malo uozbilji i dovede u red. :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Fancy! Konacno svirke. Ne bi trebalo da propustim ni 23eg ni 1og, a ni exit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Kako su prosle svirke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Samo da vam kazem da vas je Petar Janjatovic svrstao u pet domacih bendova na koje treba racunati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 taman htedoh da postujem to. evo .... do subote ne izlazim iz gajbe, da bih sve zavrsila za ispit i dosla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) KST Sreda 20. jun: Alternation specijal: veče grupe Pearl Jam dj sale Edited June 18, 2007 by Beauty In Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 lepotice, ne spamuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ja ne dolazim 23-eg ....ubi me ovaj ispitni rock al se slushamo/gledamo 01-og... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 isto ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 eto mene i anje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Evo samno kao podsetnik ljudima: Sutra, subota, 23.06.2007. kafic Miss Moneypenny na Adi, makiska strana oko 20h svirka benda Broken Strings. Dodjite slobodno i ranije posto je ceo taj dan zamisljen kao jedna velika zurka u vidu promocije Trablmejker organizacije. Mi smo tamo ceo dan, pa dodjite da pravimo atmosferu, pijemo, pikamo odbojku na pesku i kupanjac !!!!!!! :pivopije: Kompletan info na: www.trablmejker.com Edited June 22, 2007 by Stringer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixstringer Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 I... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 haha ja sam mogla da dodjem vec nesto nije bilo u redu ...otkazano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Које срање, чуо сам да су отказали свирку сат времена пре почетка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 MOZE LI NEKO DA OBJASNI STA JE BILO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts