Pajaga Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ahaha, opsta pomama za albumom.. upravo ga slusam, a kupio sam ga oko 15 do ses' u makedonskoj.. zena mi dala bez ikakvih problema, iz fiJoke utisKi kad preslusam sve.. za sad sam najezen Quote
miss Penny Lane Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ljudi ne prestajem da slusam album i odlican je... Quote
:Dea Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 @Dane - Radnja je dole ispod Meka, tu dole staje 84 mislim. Quote
niking Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) da ne pisem hvalospeve, zelim da se slozim sa Deom za Almost i da dodam da mi smeta sto je back vokal skroz u levom kanalu edit: aj da vidimo ko ce biti prvi Top Listener u ponedeljak http://www.last.fm/music/Broken+Strings/Sv...enutak+Ostaje.... Edited December 19, 2007 by Enthymeme Quote
niking Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Ta verzija ce se naci na nasem 5. po redu albumu, koji ce se zvati "Lost strings..." ovaj post sam propustio... poslednja pesma na tom albumu ce biti Dok Sanjam (Pajaga & niking mix) koja ce trajati 20 minuta Quote
bogi Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Dakle ovako... Svi vi koji podrzavate Stringse ste trenutno zapravo ogroman deo benda i citavog smisla svakog trenutka koji ostaje... Da nije vas, ovi trenuci bi brzo otisli u zaborav! A, jedan od najznacajnijih trenutaka cele price, koji ne sme da se zaboravi je bubnjar prvog albuma - Igor Kuzmanovic! Ovo kazem, zato sto je Igijev album veliki domaci zadatak za sadasnjeg bubnjara Culeta, koji mora da shvati da je on ipak dosao na gotov rad i da je na neki nacin i njegova obaveza da naglasi ljudima koji ne znaju, Igijev deo posla koji ce zauvek ostati zabelezen na disku... Proveli smo 4 godine sa tim covekom, 4 velike, divne godine... Pozdrav svima! Quote
greenenn Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ehe ja stvarno duuugo nisam dolazila na yum, srecom pa ste mi prijatelji na spaceu Album cu uskoro kupiti... a na sviraji se verovatno vidimo Mnogo cirke...u cast albuma .. Quote
LAV Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Sharkey ja kupio album!!! Ja imam! Ti nemas! Njanjanjanjanja!!!! Quote
niking Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 dve stvari sam potvrdio danas na svirci: 1. Bogdan je najbolji frontmen kog sam ja imao priliku da gledam 2. Drugi album ce biti jos bolji Quote
:Dea Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Jao, koliko volim vase svirke! I nekako mi je uvek kratko i uvek bih jos. Nema benda koji ima energiju kao sto je vi imate. Nema! Quote
Buddha Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 bio sam sinoc u novogodisnjoj kupovini u PGP-u Quote
miss Penny Lane Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 bilo je bas lepo na svirci ... Quote
Buddha Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 poslednje tri pesme na albumu su vrh svaka cast momci Quote
Stringer Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 Dragi nasi drugari, prijatelji, fanovi, kolege muzicari, i svi ostali koji ste eto tako banuli na neku od nasih internet prezentacija, ili mozda na svirku nekada u svom zivotu, ili ste prosto pritisnuli pogresno dugme i sada citate ovo... ...SRECNA NOVA 2008. GODINA!!!!! Od srca Vam u ime benda Broken Strings zelim puno lepih trenutaka u narednoj godini, mnoooogo ispunjenih zelja, brdo para, puno dobrih svirki, novih albuma, poslovnih uspeha, dobrih ocena, polozenih ispita, uradjenih projekata, ladnoga piva, dobroga provoda, kvalitetnih knjiga i filmova, te pozorisnih predstava, demo snimaka i studentskih filmova. Budite zdravi, srecni i nasmejani, zaljubite se, volite se i uzivajte u svim lepim trenucima koje se nadam da cete imati u 2008. godini!!!! Hvala Vam za svu podrsku, i nadam se da cemo se jos vise i lepse druziti u 2008. godini! Veeeeeeliki pozdrav BROKEN STRINGS :pivopije: Quote
Шарки Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Ееее, срећна нова, другари! Да се и да се целе године! Quote
miss Penny Lane Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 SRECNA NOVA GODINA btw. bogdan i milica voditelji organizacija : djordje popovic Quote
miss Penny Lane Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 djole, da te podsetim da skoro svaka kuca ima televizor Quote
kIDd Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 heroj bogi E momci svaka chast za ovo u Living Roomu... Bilo je DO JAAAJAAA Quote
miss Penny Lane Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 elem, stavila sam vas na sajt mccann ericsona ako se ne ljutite ima odeljak fresh people, a i blog je prilicno citan od strane nekih ok ljudi ... EVO LINKA : http://www.fresh.mccann.co.yu/blog/482/broken-strings Quote
bogi Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Mnogo ti hvala, stvarno nam puno znaci da postoje ljudi, kao sto si ti, koji ne posmatraju muziku samo kroz ono: "Bilo je do jaja, iskakali smo se!" Ma ne zoves se ti dzaba Penny Lane! Quote
Baal Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Elem, poslušah i ja album. Odlično je odrađen, poprilično raznovrsan, Almost Right ima mnogo zarazan refren. Najbolje odrađena pesma na albumu je definitivno Žice, svaka čast i aranžmanski i produkcijski. Jedina pesma za koju mogu da kažem da je malo lošija nego druge je Bermude, al' dobro, ciljate vi na maloletno tržište. Sve u svemu, odličan album, dugo nije izašao dobar domaći album do ovog. Sve najbolje i vidimo se na sledećoj svirci. Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 videla sam spot malopre na enteru Quote
Recommended Posts