Jump to content

Recommended Posts

Posted

ahaha, opsta pomama za albumom.. upravo ga slusam, a kupio sam ga oko 15 do ses' u makedonskoj.. zena mi dala bez ikakvih problema, iz fiJoke :)

utisKi kad preslusam sve.. za sad sam najezen :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ta verzija ce se naci na nasem 5. po redu albumu, koji ce se zvati "Lost strings..." ;)

ovaj post sam propustio... poslednja pesma na tom albumu ce biti Dok Sanjam (Pajaga & niking mix) koja ce trajati 20 minuta ;)

Posted

Dakle ovako... Svi vi koji podrzavate Stringse ste trenutno zapravo ogroman deo benda i citavog smisla svakog trenutka koji ostaje... Da nije vas, ovi trenuci bi brzo otisli u zaborav! A, jedan od najznacajnijih trenutaka cele price, koji ne sme da se zaboravi je bubnjar prvog albuma - Igor Kuzmanovic! Ovo kazem, zato sto

je Igijev album veliki domaci zadatak za sadasnjeg bubnjara Culeta, koji mora da shvati da je on ipak dosao na gotov rad i da je na neki nacin i njegova obaveza da naglasi ljudima koji ne znaju, Igijev deo posla koji ce zauvek ostati zabelezen na disku... Proveli smo 4 godine sa tim covekom, 4 velike, divne godine... Pozdrav svima!

Posted

Ehe ja stvarno duuugo nisam dolazila na yum, srecom pa ste mi prijatelji na spaceu ;)

Album cu uskoro kupiti... a na sviraji se verovatno vidimo ;)

Mnogo cirke...u cast albuma .. ;)

Posted

dve stvari sam potvrdio danas na svirci:

1. Bogdan je najbolji frontmen kog sam ja imao priliku da gledam

2. Drugi album ce biti jos bolji

Posted

Dragi nasi drugari, prijatelji, fanovi, kolege muzicari, i svi ostali koji ste eto tako banuli na neku od nasih internet prezentacija, ili mozda na svirku nekada u svom zivotu, ili ste prosto pritisnuli pogresno dugme i sada citate ovo...

...SRECNA NOVA 2008. GODINA!!!!!

Od srca Vam u ime benda Broken Strings zelim puno lepih trenutaka u narednoj godini, mnoooogo ispunjenih zelja, brdo para, puno dobrih svirki, novih albuma, poslovnih uspeha, dobrih ocena, polozenih ispita, uradjenih projekata, ladnoga piva, dobroga provoda, kvalitetnih knjiga i filmova, te pozorisnih predstava, demo snimaka i studentskih filmova.

Budite zdravi, srecni i nasmejani, zaljubite se, volite se i uzivajte u svim lepim trenucima koje se nadam da cete imati u 2008. godini!!!!

Hvala Vam za svu podrsku, i nadam se da cemo se jos vise i lepse druziti u 2008. godini!

Veeeeeeliki pozdrav BROKEN STRINGS :pivopije: :pivopije: :pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Mnogo ti hvala, stvarno nam puno znaci da postoje ljudi, kao sto si ti, koji ne posmatraju muziku samo kroz ono: "Bilo je do jaja, iskakali smo se!"

Ma ne zoves se ti dzaba Penny Lane! :da::da::da::opusteno::opusteno::opusteno:

Posted

Elem, poslušah i ja album.

Odlično je odrađen, poprilično raznovrsan, Almost Right ima mnogo zarazan refren. Najbolje odrađena pesma na albumu je definitivno Žice, svaka čast i aranžmanski i produkcijski. Jedina pesma za koju mogu da kažem da je malo lošija nego druge je Bermude, al' dobro, ciljate vi na maloletno tržište. :):P

Sve u svemu, odličan album, dugo nije izašao dobar domaći album do ovog. ;)

Sve najbolje i vidimo se na sledećoj svirci. :da::pivopije: