K-LI Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ja mislim da sve svi vi ludi, vi shto pljujete (iliti ti shto pljujesh), jer pljujete, a ne objasnjavate zashto pljujete, a i vi shto pljujete ove shto pljuju, jer valjda svako ima pravo na svoje mishljenje iliti pljuvanje... Dakle, pljujte se vi, ja sam ovde najpametniji, dok ne dodje neko i dokaze suprotno! :smajlikojipljuje: i, tek da ne bude offtopic: BS su do jaja. O brate, svaka cast za ovaj post POZDRAV ZA STRINGSE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 @bibili kako koji Djole?! pa ovaj mali sto ga svi volimo, mazimo, pazimo i zovemo Djole!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 E bas taj Djole... ha ha ha !!! Jebiga Pajce, propusticu Prodigy i ovaj put... Vidimo se sutra na nekoj kafi, i USB-u!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Tek sad videh prethodnu stranu......simpatichan ovaj Sunray Zaboravio sam da kazhem da vam je bila super set lista na ovoj svirci.....josh da ste svirali State....stvarno sam uz vas zgotivio ovu stvar...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ipak ne idem na prodigy... ali eto me da se veselim!!!!! morate bre bermude da svirate!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Momci jel idemo zajedno za Kragujevac u subotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Hocete li svirati 7og mozda sobu od EKV-a. Mnogo mi se svidja kako ste je obradili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 @ Chuck - Jbg, ne idemo, u subotu smo u Zajecaru, tamo nesto sviramo, u humanitarne svrhe prave neku svirku. Ali idemo u Mol 15. @ Dea - E vidis, ne znam. Mislili smo da ubacimo i Break on through, ali dogovoricemo se tamo. Mozda i bude, posto nemamo neki plan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 @ Dea - E vidis, ne znam. Mislili smo da ubacimo i Break on through, ali dogovoricemo se tamo. Mozda i bude, posto nemamo neki plan. Ako ne budete svirali 7og, obavezno da je svirate u Molu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Bermude!!! ako to ne odsvirate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Bermude!!! ako to ne odsvirate... Eto, bile su Bermude... Hvala za atmosferu @ Chuck - Ja koliko znam, u Kragujevac se ide 22., i idemo i mi, a idu i Papricice!!!!! Jedva cekam Jooooj!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 kompletna svirka me je smorila jer svaki od tih bendova slusam po milioniti put, ali zato ste me vi skroz razveselili nema veze sto nas je bila saka jada i mnooooooogo hvala za ekv za moju dudi ova je skroz istripovana: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 i mnooooooogo hvala za ekv za moju dudi E, koliko sam se drala, morali su da sviraju! Kako je istripovana ova prva slika. Bolest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 odlicna je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Cvaka chast momci......extra svirka i bash mi drago da sam je snimio......ne bih rachunao na neki kvalitet zvuka ali bolje ishta nego nishta.......avantura se nastavlja 15-og....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 moj fotoaparat nece biti dovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Rose Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Kako je bila dobra svirkica! Napisah vec jedan kometar na "Koncertima i okupljanjima"... Vash nastup se potpuno razlikovao od svih koji su to veche svirali... Bili ste tako veeeseeeli i slatki. Setila sam se dobrih starih vremena kad su cheshce bile punk svirkice... Nije to bash vash zvuk, ali imate tu vrstu nastupa, tj. imate dobar nastup, za razliku od gomile bendova. Pesme ste odlichno odsvirali, ali me je ona vasha stvar besh odushevila. Tako je smajli i vesela. Ranije su mi ljudi pominjali vas, i stvarno su u pravu kad kazu da ste dobri... Kao i Bibi, i mene ste razveselili maximalno to veche. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Hvala puno!!!!!! E da, punk svirke i atmosfera na njima!!! Milina!!! A ima li tih fotki jos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 slabo ima papprichica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Rekao mi je Dzoni da znate da svirate black od pearl jama. To mi je jedna od omiljenih pesma! Ima li nade da je svirate u Molu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 kako ti je kul to odvratno stvorenje na avataru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Jaaadaaan....... decko se uzbudio......... razumem ja to dnevnik, ratovi, sankcije....... dnevnik ratovi saaaankcije imas li ti dvopromilnu predstavu o tome shta prichash....ne mogu da citam sve 'skupstinke replike' , jasno rekoh shta mislim, meni je veoma zalosno kada vidim nekoga da se bavi muzikom sa manjkom elementarne samokriticnosti pozdravljam vas iz unutrasnosti shto ce reci da ste mi izazvali spazam debelog creva AKA odoh da Kenjam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 kao shto rekoh.......simpatichan dechko...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Idemo u Moolll posle u Dur ako stignemo ahhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 dnevnik ratovi saaaankcije imas li ti dvopromilnu predstavu o tome shta prichash....ne mogu da citam sve 'skupstinke replike' , jasno rekoh shta mislim, meni je veoma zalosno kada vidim nekoga da se bavi muzikom sa manjkom elementarne samokriticnosti pozdravljam vas iz unutrasnosti shto ce reci da ste mi izazvali spazam debelog creva AKA odoh da Kenjam.... pa ti stalno i kenjas...na forumu i van... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts