Angelystor Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 EVo jednog 'starijeg' benda...Imam samo "Unexpected Guest". Not the best from England...ali veoma dobro Valjalo bi i ostatak da nabavim. El slushao neko? Quote
Invictus Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Imam plocu Night of the Demon. Odlicno ide poslije pete pive. Stari iskreni Heavy Metal. Steta sto nema vise takvih bendova danas. Quote
Angelystor Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 Steta sto nema vise takvih bendova danas. Slazem se Quote
RNA Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 И ја имам само "Night of the Demon" и једна сингл, мада колико сам могао да чујем "Unexpected Guest" им је најбољи. Свиђа ми се, мада га давно нисам слушао, искрено. Плоча ми код куће, а не идем тамо баш толико често у последње време. Quote
RNA Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 (edited) Jesu. U medjuvremenu sam nabavio i "Unexpected Guest". Nisu Blind Guardian dzabe obradili 'Don't Break The Circle'. Uostalom, kao ni Satan 'Trial By Fire', samo sto je to mnogo bolja pesma i u originalu i u obradjenoj verziji. Edited October 4, 2006 by RNA Quote
Thrashformers Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Imam sve od ovog benda,moja sestra ih obozava pa sam ga samo niotkuda ugledao pre nekih godinu i po dana. Night of the Demon koji je zaista i njihov najbolji album,Unexpected Guest,Plague i British Standard Approved su extra albumi ali ostali su prosechni.Oni su uvek bili na granici izmedju hard rocka i NWOBHM.Sve u svemu ko voli matori heavy vredi poslushati. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Tvoje sestra ih obozava? Upoznaj me sa sestrom! Quote
Shix Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Nisam slusao ali predpostavljam da je na foru SAMSON-a. Quote
Thrashformers Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ma ima vrlo malo veze sa Samsonom veruj mi...Imaju 12 albuma i ono shto mi se svidja je to shto su terali neki svoj fazon do kraja nisu se preterano ugledali na ostale bendove.Definitivno su ostavili neki trag na celoj toj sceni... RNA sestra mi je '93 jbt,nemoj da pomislim da si nastran.. Quote
RNA Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Kako moze klinki koja je 93. godiste da se svidi Demon? Ne ide mi u glavu. Da sam nastran jesam, ali ne bas toliko. Demon nemaju ama bas nikakve veze sa Samsonom, ni muzicki, niti bilo kako drugacije. jeste da su pripadali istoj sceni, ali razlika medju njima je bila kao izmedju Diamond Head i Iron Maiden, na primer. Quote
RNA Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Zaboravih reci da postoji Demon tribute pood naslovom "Day Of The Demon". Trebalo bi da ga uzmem u jednoj razmeni. Quote
Thrashformers Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Pa ona slusha uglavnom NWOBHM izmedju ostalog i Demon.Mogli bi da se razmenimo za taj tribute.Dam ti sve ostale albume koje nemash a ti meni tribute? Quote
RNA Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Vazi, cim ga nabavim. Da imam na diskovima, srezao bih ti i Demon Pact, Marquis De Sade, Desolation Angels, Buffalo, J.J.'s Powerhouse, Berlyn, Arc i jos mnoge, ali ih imam samo na plocama. Ja tvoju sestru definitivno moram upoznati, ali ne iz nekih prljavih pobuda. Moram da vidim kakav je to mentalni sklop kod 13-togodisnjeg celjadeta. Cek', da se nije ona kretala vec ovde? Quote
Guest Syrant Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Vazi, cim ga nabavim. Da imam na diskovima, srezao bih ti i Demon Pact, Marquis De Sade, Desolation Angels, Buffalo, J.J.'s Powerhouse, Berlyn, Arc i jos mnoge, ali ih imam samo na plocama. Ja tvoju sestru definitivno moram upoznati, ali ne iz nekih prljavih pobuda. Moram da vidim kakav je to mentalni sklop kod 13-togodisnjeg celjadeta. Cek', da se nije ona kretala vec ovde? Malo je male decama koje sa 13 godina slušaju bilo koju formu čvršće muzike. Ja sam se sa 8 ljeta dovatio kaseta Slaughtera - Strappado, i Metallica-e...i od tad se ne pušćam metalja, ali bila su to druga vremena nije bilo toliko šabana. Resepect! Uninvited Guest je kul album...ali davno sam ga slušao. Quote
Thrashformers Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Pa ja sam pocheo da slusham metal u shestom razredu osnovne zajedno sa ortakom iz klupe tako da sam i ja imao veliki uticaj na nju.Ona je u petom pochela da slusha Kraljevski Apartman,Gordi,Pomaranchu,Toto,Meat loaf,RHCP....i tako je sve krenulo.Sad slusha gomilu nekih NWOBHM bendova,Venom,Testament,Megadeth,Annihilator,Laaz Rockit i tako neke thrash bendove lakshe za slushanje.Ona ne dolazi na forum,ide po neki put na chat ali sad dosta retko.Idi na youtube i ukucaj Venom Serbia.Izbacila je skoro neki spot sa njenim slikama i slikama nekih bendova pa mozesh tu da je vidish.Moracesh malo da se potrudish da nadjesh taj spot ali jbg....Nije frka za ono shto smo se dogovorili kad nabavish javi mi ja i ja cu da ti shaljem diskografiju Demona. Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Svakak joj cast, sta da kazem. Da je starija bar 3 godine, ne bih se premisljao da je startujem. Mislim, ja sam Gorde otkrio tek sa 19 godina i to preko prve devojke, koja me je uvela u tajne njih i warriorsa, kao i Divljih Jagoda, koej pre toga nisam voleo. Quote
Thrashformers Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 E kad smo vec kod toga hteo bih da te pitam da nemash mozda Demoniac,Bloodbath i Pergament?Imao sam neshto od Bloodbatha ali sam to josh davno izbrisao. Quote
Guest Syrant Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 E kad smo vec kod toga hteo bih da te pitam da nemash mozda Demoniac,Bloodbath i Pergament?Imao sam neshto od Bloodbatha ali sam to josh davno izbrisao. Sumnjam da Demoniac može da se nadje u današnje vreme, to su beše Polzovići nešto petljali oko izdavanja albuma...ili ne...ali teško da se to može naći na kaseti, a kamoli na ploči. Bilo je planova da se prvenac izda i na cd-u, ali u to vreme je počeo rat, tako da je sve otpalo... Pergament je izbacio samo EP, Mr. War valjda, i to čini mi se na cd-u, ja sam to tražio, ali nikad nisam uspeo da nadjem... Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Gresis, ovaj gresis silno sine. jes' da nije mesto za slicne rasprave, ali recimo da imam sve. Pergament je uradio album "Vruca linija" na ploci 1988 i EP "Mr. War" 1992 na kaseti (trebali su da budu i ploca i disk, ali nije bilo para). Demoniac imam na ploci (narucio od Polzovica dok su jos prodavali za 4 marke, tamo negde 2000.), a dao sam ga bio Olgi sa 202-ke, pa mi ga je skinula i na disk. Imam na disku, takodje skinuto sa ploce, i Bombarder "Bez milosti", a uskoro bih takodje sa ploce trebao da skinem i Rapid Force. Quote
Guest Syrant Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Gresis, ovaj gresis silno sine. jes' da nije mesto za slicne rasprave, ali recimo da imam sve. Pergament je uradio album "Vruca linija" na ploci 1988 i EP "Mr. War" 1992 na kaseti (trebali su da budu i ploca i disk, ali nije bilo para). Demoniac imam na ploci (narucio od Polzovica dok su jos prodavali za 4 marke, tamo negde 2000.), a dao sam ga bio Olgi sa 202-ke, pa mi ga je skinula i na disk. Imam na disku, takodje skinuto sa ploce, i Bombarder "Bez milosti", a uskoro bih takodje sa ploce trebao da skinem i Rapid Force. pa dooobrooo. Ja apotezis imam samo na kaseti... Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Zato sto je ploca uradjena u 150 primeraka, ja slucajno naleteo na jedan... i zove se "Apotheosis...", nemoj da vredjas album. Quote
Guest Syrant Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 (edited) Zato sto je ploca uradjena u 150 primeraka, ja slucajno naleteo na jedan... i zove se "Apotheosis...", nemoj da vredjas album. Znam kako se piše, al' me mrzi...bitno da smo se razumeli... ''Apotheosis Of War''...što vređam, taj album je skroz okej...Doktor-vokal je malo nategnut, al' je ok. ''Breakout'' i ''Sky is burning higher'' su mi najbolje pesme sa tog albuma. No, čini mi se da smo se počeli udaljavati od teme vezane za ''Demon''. Edited February 23, 2007 by Syrant Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Pa, kad Thrashformer pravi digresije. Mogao me je sve ono pitati i na PP. Quote
Recommended Posts