Thrashformers Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Pa shta da chekamo onda,samo mi poshalji na PP adresu i u roku od par dana ti shaljem Demon i shta god ocesh josh.Ako ti treba josh neshto samo mi kazi poshto imam dosta muzike a mnogo toga mogu da nabavim.Samo mi javi ako si raspolozen.Ja sam dosta slab sa domacim bendovima tim matorim.Meni bi trebao Bloodbath,Pergament,Demoniac,Griva i ako imash Gordi-e,poshto sam nazalost dva albuma koja sam imao izgubio tokom reinstalacije a imaju ih samo ovi jebeni matorci po Kg-u a oni su zadrti za to jebem ih.Imao sam caletovu kasetu Pakleni Trio ali je on to nazalost poneo sa sobom u Rusiju kad je pre dve godine otisho da shljaka.A i ona je u uzasnom stanju tako da mi ne bi ni vredela bash puno jbg.Javi mi na PP shta si odluchio. Quote
RNA Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Od Gordih imas oba metal albuma zvanicno reizdata na CD-ovima za Rock Express. Da ti ne turam to na mp3, bilo bi gre'ota, a imaju i video snimke iz 1982. Quote
Thrashformers Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ok to bih zaista mogao da uzmem kad budem ishao do Bg-a,a za ove ostale bendove mozemo da se dogovorimo.Javi ti meni na pvt shta ti treba i ja cu da ti poshaljem. Quote
Demonska_Devojka Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Obozavam Demon i od njih imam sve.Po meni najbolji album je Night of the demon Quote
RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 (edited) А, Трешформерова сестрица која обожава NWOBHM... Добро нам дошла. You're an angel witch, you're an angel witch! Edited July 13, 2007 by RNA Quote
Angelystor Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 ja proshirih listu albuma Demona koje slushah, uglavnom bolje da nisam "British Standard.."kako sranje od albuma..koj kuac sa onim klavijaturama bre?! "Heart Of Our Time", ima kanda do jaja, rainbowast zvuk..ali opet, komercijalni hard rockic...dosadno, jos onaj ogavan zvuk klavijatura.."Taking the world" je sl. stil al iz post-NWOBHM dela meni najbolji njihov album...ima dobrih pesama. A "Better the devil..je nastavak lutanja, opet komercijalni hard rock al u novijem stilu naravno, posto su the 80's far behind...i osim "dead of the night" i nema nekih zanimljivih radova..josh jedan bezvredan reunion..dodushe voleo bih naravski uzivo da ih overim, though verovatno necu nikada, i da chujem neke klasike... Quote
RNA Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 У ствари, већина реокупљања старих енглеских бендова који су у неком периоду свог постојања залутали је безвредна. Quote
Thrashformers Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ma prva dva albuma su kvlt ovo ostalo je stvar ukusa,meni se svidjaju i njihovi radovi od '85e pa na ovamo(mada ne bash u nekoj preteranoj meri). Quote
Invictus Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Ima li ko link za live One Helluva Night, kao i za Breakout, te kojekakve singlice? Quote
ZmYchE Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 (edited) Mene od Demona odusevljava vokal, sto je generalno "moj problem" slusanja mjuze, moz da svirka bude kaka god, ako mi vokal ne legne - ne vredi. A ovde je dirty good!! :D http://www.youtube.com/watch?v=zC_tS3P0pHg Edit: ove godine su izbacili DVD - "The Unexpected Guest Tour - Live at Tiffany's 1982" Edited October 20, 2009 by ZmYchE Quote
ZmYchE Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Ima li ko link za live One Helluva Night, kao i za Breakout, te kojekakve singlice? http://rapidshare.com/files/210400988/Demon_-_One_Helluva_Night.rar http://rapidshare.com/files/240082971/Demon_-_Breakout.rar Quote
Invictus Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Mnogo hvala, downloadovao sam. Još kad bi mi dala i šifre... Quote
ZmYchE Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Mozes da ih obrises posto lik koji je zakacio to, nece da da password.. Jbg... Quote
Invictus Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Proklet da je! Tebi hvala, u svakom slučaju. Quote
ZmYchE Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Pa i ja se nametnula da skinem to da cujem, bas mi je interesantan vokal, pa reko da cujem uzivo.. Iako ne volim da imam live albume, a vala ni da slusam. Jedini bend koji mi je tu izuzetak je WASP recimo...Warlock i jos neki... ali i to jako retko... Ali ovaj derpe ne da pass, tako da... ebiga.. Quote
Angelystor Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Umm...novi album o_0 Unbroken (2012) Quote
Јарослав Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Ау јеботе, откуд то? Легенде се морају испоштовати. Quote
Sreta Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Solidan album, ocekivana svirka, malo mekano na pojedinim delovima, ali sve u svemu ok, moze da se slusa. Quote
Angelystor Posted November 8, 2012 Author Report Posted November 8, 2012 Dosadan album k'o i 4-5-6 poslednjih...ma, posle "Taking The World By Storm" tesko da ima zanimljivih minuta uopste. Javili se Aw, Demon, Tygers...cekamo sad i Satan onda. ...i onda se javi Saxon i pokopa ih sve. 1 Quote
Runner Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ko bi rekao da ce se ovaj bend naci na "soundtracku" u jednoj prastaroj epizodi Dylan Doga? Konkretno u pitanju je "Dvorac straha", br. 16. http://www.youtube.com/watch?v=YdjnzDVg-i4 Quote
Recommended Posts