Will-O-The-Wisp Posted March 4, 2002 Report Posted March 4, 2002 Da li je neko gledao ovu seriju??? Po meni ovo je definitivno najbolja SF serija koja sisa Star Trek za 100 svjetlosnih godina! Specijalni efekti ne zaostaju za najboljim SF filmovima, dok su kostimi i sminka da zines i da se snebivas! Bas me zanima da li je neko od vas gledao ovu seriju i kakvi su utisci!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted March 26, 2002 Author Report Posted March 26, 2002 Zar je moguce da niko nije gledao ovu seriju??? Quote
YuMetallicA Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 Serija je totalno dno. Dobro po neka se epizoda mozda izdvoji ostale nista. Zapleti su im nikakvi, dijalozi jadni. Jedino sminka i efekti imaju prolaz. Quote
Will-O-The-Wisp Posted March 29, 2002 Author Report Posted March 29, 2002 Hehehe, ovo se moglo i ocekivati od jednog ljubitelja Metallice! A, sta bi ti - da im Pol Sreder pise scenario?! Quote
Black_Raven0990 Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 nisam gledao ovo Ja sam gledao prvih par epizoda na divx-u...nadje se koja dobra fora, no serija nije ono nesto da bi me drzala pred TV-om/kompom dulje od pol sata... Od 1-10...4,5 Cheers! Quote
PlanetHell Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Pa, onako, bilo je dobrih epizoda, ali nista WoooooooooooW!!!! Nego ima li toga jos na TVu??? Quote
Ashen Shugar Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Gledao sma sve epizode na prvom pocevsi od 7,8 a imam i snimljena skoro dva ciklusa na kaseti i gledao sam ih jos 2 puta. Seria je bas super i postaje sve bolja i bolja sa savakim serijalom. Dobro, ima nekih gluposti i obracuna u Rambo stilu ali to mi ne kvari utisak. Mnogo mi je krivo sto nisu nastavili da je pustaju na prvom - DAMN THEM Quote
DieH@rd Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Pre neku nedelju sam zavrshio gledanje Farscape-a. Slazem se sa prvim postom, serija je neverovatno dobra. Prava je steta sto se vishe ne emituje. Mada, par likova iz serije je preslo u Stargate SG-1 [Krajton i Aerin Sun] tako da sad mogu tamo da ih gledam Edited June 10, 2006 by DieH@rd Quote
Guest Delvian Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Gledao sve epizode,i imam ih sve,ali nemam kraj serije,odnosno 2 tv filma"peacekeeper wars"ne bi bilo lose da mi odgovori neko ko to ima. Quote
DieH@rd Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ako si iz NS-a onda ti to mogu dati. Quote
Rile Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) Kul je serija... Videcu da je pokradem preko neta... Edited March 5, 2007 by Malisha Quote
Nightwing Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Da li je neko gledao ovu seriju??? Po meni ovo je definitivno najbolja SF serija koja sisa Star Trek za 100 svjetlosnih godina po meni : jedino je Andromeda slabija od FSa imam prvu sezonu i to je za klince gledao sam i nesto novije na STBu Galactica je naj SF serija i ne verujem da ce joj se nesto uskoro pribliziti 1 Quote
DieH@rd Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Galactica nije bahs pravi SF. Galactica je drama smestena na svemirskom brodu Ajd seti se kad su zadnji put spominjali neku SF temu, neku novu tehnologiju, itd... Samo se tovare ko je kriv za genocid, i beze od Cylonaca... Quote
Painkiller_JP Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Serija vrh!Od skoro sam nabvio SVE pa će da uživam... Quote
Nightwing Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ajd seti se kad su zadnji put spominjali neku SF temu, neku novu tehnologiju, itd... Samo se tovare ko je kriv za genocid, i beze od Cylonaca... e...oni su u svemiri i beze svemirskim brodovima od robota mislim da to jeste SF tema razlika je sto je Galactica serija za malo stariju populaciju piju,puse,jebu se,psuju,siluju. - ali zato Galactica i jeste odlicna serija Edward James Olmos je rekao da napusta seriju ako se pojavi neki vanzemaljac Quote
Azizam Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Bez intergalaktičkog suverena ništa ne bi bilo tamo isto.... Kako će nam sada za kraj sezone dupe ispomerati.... Inače su u originalu Cylonci bili kreacija nekih gušterolikih vanzemaljaca...valjda... Farscape je inače ok serija, gledam kad uhvatim na studiu B otkako se prikazuje. Quote
delay Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Svidja mi se ova serija,nije bas ekstra mind-bending,ali je fina. Quote
Dandy Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 po meni : jedino je Andromeda slabija od FSa Potpuno se slažem. Andromeda i Farscape su jedine dve SF serije koje sam posedovao u celini, ali nisam mogao da se nateram da ih pogledam do kraja. Dijalozi su bezveze, zapleti detinjasti... onaj nesrećni brod u svakoj drugoj epizodi je na granici da crkne/poludi i uglavnom se sve vrti oko toga. Jako razočaravajuća serija i glumci koji su za moj ukus ispod proseka. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Da li je neko gledao ovu seriju??? Po meni ovo je definitivno najbolja SF serija koja sisa Star Trek za 100 svjetlosnih godina! Specijalni efekti ne zaostaju za najboljim SF filmovima, dok su kostimi i sminka da zines i da se snebivas! Bas me zanima da li je neko od vas gledao ovu seriju i kakvi su utisci!!! Kao prvo idi odmah u najblizu crkvu da se okajes zbog ove izjave za Star Trek Kao drugo-Farscape je odlicna SF serija Kada se prikazivala na RTS-u na pocetku mi nije bila nesto,ali sto sam je vise gledao bila mi je sve bolja i bolja da bi se na sredini pretvorila u sam vrh Sjajna je.... Quote
TrueAzazel Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Edward James Olmos je rekao da napusta seriju ako se pojavi neki vanzemaljac Onda uzmi i procitaj sve knjige Battlestara Galactice, vanzemaljci se pojavljuju u knjigama tako da ako se ne pojave u seriji i nije neka prerada knjige i stripa. Farscape je dobra serija ali gledao sam i bolje, DS 9, Voyager, Star Trek uopste, Andromeda mi se ne svidja ali sta je tu je svako ima svoj ukus. Quote
DieH@rd Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Farscape je zakon, jedva cekam da krene ova nova web miniserija na SciFi kanalu Quote
Recommended Posts