Bla Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Znas kako, mora jednom i da se isplati svo to igranje. Nakon toliko sati igranja pa valjano bi bilo da budes baja. Vaistinu, mozes da napravis sorcerera samo ovako u frpu sa ljudima, ciji ce ti gm to dozvoliti. A u igri, nema bas tolerancije. Wizard i to je to, nema vise unapred poznatih magija, vec se sve uce i pamte takodje unapred. Mada koliko se secam, prosirena druga edicija je vec imala sorcerera a to je sve sto trazim. Nisam neki ovisnik o prestiz klase... Pa dobro gotivim i ja da sam baja,ali to pocine da smara posle izvesnog vremena. Do juce nisam smeo da izadjem na tri orka,a sada cu da pobijem legije!!!(mada ovo se dosta odnosi na pravi frp,jer u zadnjih godinu dana samo tako igram) A za sorcera sam bash na to i mislio,iscimaj gay-mastera da ti dozvoli da napravish sorcera(ili pronadji prestiz).
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Ma ajde, ni u NWN-u ne mozes da prebijes zmaja golorucno, nego tek kad se pretvoris u ice gianta (u SoU)... EDIT: Bla, prvi expansion je napravljen da se igra od nule Znaci, aj sad uzmi polako opet, pa kad predjes vrati se da kazes kako je dobar Cini mi se da je drugi bio malo zajebaniji A svidelo mi se sto su i igra i tri expanzije u nekom kolko/tolko razlicitom fazonu... cini mi se da je u trecem bilo mnogo nekih masovnih bitaka ...
voodoo_ Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 E, ako nekom treba NWN, dajem ga za prazne diskove, pošto sam ga prebacio na DVD i sad ne znam šta ću sa kompaktnim CD-ovima...
Guest Dark Knight Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Odakle sad tri expanzije?????Pa ja znam samo za Shadows of Undertide i Hordes of the Underdark..Koja je to treca expanzija??
The_true_Neshic Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Sorcerer slab? Moj sorcerer je 47 bio nakon sto je zavrsio obe ekspanzije, nekih 40-ak modula sa neta, i posto je imao najbolje iteme koji postoje svo to mrvljenje beskonacnih creepova je smorilo. Na kraju krajeva SORCERER K-E-V-A! LAZES AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAAAAAAAAZEEEES MAX LVL 40 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Predator Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Looool, gle ovoga. Sinko, baci pogled na moj post jos jednom "nakon sto je zavrsio obe ekspanzije, >>nekih 40-ak modula sa neta<<" za makar jedan sam siguran da otklanja limit na nivo. Istina, 40. jeste limit za expanziju u to nema greske. Which meanz...
The_true_Neshic Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 AAAAAAAAhhhhhh!!! OK then.Samo sam video 47 tako da nisam obratio paznju.My bad
Predator Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Dok mi ovde razglabamo doci ce i NWN2. Tada se avanture velikog Sorcerera nastavljaju u velikom stilu.
Guest Dark Knight Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) Od dvojke ne ocekujem ama bas nista Kad pomislim da je rade Obsidian koji su tako lepo usrali KOTOR 2 kada su ga preuzeli od Bioware-a.NWN 2 cu naravno probati kad izadje ali bez vecih ocekivanja Edited April 14, 2006 by Dark Knight
Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 MAX LVL 40 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Malo procackaj opcije i namesti na max. 60.
Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Ma, NWN je odlicna igrica! Samo... kada je predjete (sa sve oba E.P.-a) sa svim mogucim klasama i rasama, sama pomisao na nju uuubiiijaaa! Radost kontradiktornosti: Povraca mi se na celu "o-mocni-heroju-donesi-mi-moje-munjevite-cizme-od-crvenog-zmaja" pricu, ali na NWN sam se przila preko godinu dana! Omiljena klasa mi je Druid, a rasa elf. Probajte da programirate u TOOL - SET -u, zanimljivo je (bar meni).
Predator Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Au, pa zar je neko prelazio sa svim rasama i klasama? To bi bilo ubistvo. Meni je lepse da sve vreme i sve modove prelazim sa jednom budzevinom.
Axeanosilas Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) NWN је, после Fallout-a, најбоља икада направљена игра. Прешао сам све што имам (игру, обе експанзије, три официјелна модула (који су сјајни) i неколико мањих, неофицијелних, модула). Наравно, мислим да не треба напомињати да сам Паладин. Edited May 23, 2006 by Axeanosilas
Wise Owl Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Presla sve vise puta (najdraza klasa Wizard) Samo za ribe - Obratiti paznju ne Gendov glas !!!
Geozee Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 NWN mi je jedna od omiljenih igrica. Izlazi li drugi deo? Najdraza klasa Paladin (onaj plavi smeker). HEAL FOREVER!!!
marcoman Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 Neka mi neko kaze da li i kako funkcionise multiplay sa krekovanom verzijom igre da znam da li da instaliram ponovo ili ne
voodoo_ Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Nemam pojma, ja imam original. Uzeo u platou za 1000 i nikad se nisam pokajao. Izašla su još dva premium modula, Pirates of the Sword Coast i Wyvern Crown Cormyr (i još neki Infinite Dungeons, al to ne računam), mada ne mogu nigde da ih nađem na netu... Ne mogu više da dočekam dvojku, obrnuo sam Oblivion i pola side questova čekajući, aaaaarghhh...
Axeanosilas Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ne mogu više da dočekam dvojku Што јес, јес...
Geozee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Majke mi. Ne znam ni sam sta vise da igram.
süpergeek Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Najbolje je da počnete da igrate neki MMORPG Tu kraja nema... Izbor je veliki: World of Warcraft, Lineage II, Guild Wars, su samo neki od popularnijih naslova
marcoman Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 Kurac, dao sam nekome diskove tako da nista od instalacije nema veze, ionako za 10-ak dana izlazi dvojka sad sam gledao neke slicice na netu i bas sam s nalozio da igram, joj... ono ce biti mega dobro
Geozee Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Kurac, dao sam nekome diskove tako da nista od instalacije nema veze, ionako za 10-ak dana izlazi dvojka sad sam gledao neke slicice na netu i bas sam s nalozio da igram, joj... ono ce biti mega dobro Jes siguran da izlazi za oko 10 dana. ako je istina, ode meni zivot u picku materinu. nema izlazaka.
marcoman Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 (edited) 31. oktobar ako ces precizno e, ovu sliku kad sam video: SLIKA mislim, ove sve silne drangulije na ekranu, tako je epska can't wait Edited October 20, 2006 by marcoman
Geozee Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 do jaja slicica. a znas li mozda da li moze da se namesti da se igra iz pticije perspektive. ovako nekako nisam navikao.
Recommended Posts