voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 31-vog se pojavljuje u radnjama, već je "gone gold", tako da se može pojaviti bukvalno svakog dana (čim ga krekuju).
Axeanosilas Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 31-vog se pojavljuje u radnjama, već je "gone gold", tako da se može pojaviti bukvalno svakog dana (čim ga krekuju). Хвала Богу!!!
Geozee Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 31-vog se pojavljuje u radnjama, već je "gone gold", tako da se može pojaviti bukvalno svakog dana (čim ga krekuju).
Himo_Wishmaster Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 A da li neko zna kolika je hardverska zahtevnost za NWN2? Prvi deo mi je bila omiljena igra,pustim u pozadini Kamelot i cepaj... ZLO!!!!
Natasha! Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 ja sam NWN2 solidno igrala na mojoj konfiguraciji koja je prosek. nisam bas pustala muziku u pozadini ali na moj pentium4 je isao bez vecih problema... dok mi je npr. Rome total war bagovao prilicno..
Himo_Wishmaster Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 ja sam NWN2 solidno igrala na mojoj konfiguraciji koja je prosek. nisam bas pustala muziku u pozadini ali na moj pentium4 je isao bez vecih problema... dok mi je npr. Rome total war bagovao prilicno.. Emmm,mislis mozda na NWN1? Drugi deo tek treba da se pojavi od 31 Oktobra... Ili mozda ja gresim
Axeanosilas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 (edited) Emmm,mislis mozda na NWN1? Drugi deo tek treba da se pojavi od 31 Oktobra... Ili mozda ja gresim Види се да ниси у току. Наташа је званични тестер, кад је било пријављивање, пријавих се и ја (као и многи одавде), али су њу примили јер је женско. Уствари, шта ти је то причам, све је било на сајту и форуму Света компјутера. Знаш какви су људи, дај им загриженог РПГ-овца и згодњикаву плавооку девојку и они ће изабрати згодњикаву девојку. Неправда! Edited October 24, 2006 by Axeanosilas
Natasha! Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Emmm,mislis mozda na NWN1? Drugi deo tek treba da se pojavi od 31 Oktobra... Ili mozda ja gresim oprosti, moguće da je bio 1 deo. nisam presla igricu jer nisam fan rpg-a ali se secam da mi je igrica isla ok u pocetku... sad se secam, jako je moguce da je bio prvi deo, bilo je davno...
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ja sam stigao do 3. nivoa. Kasnije sam je obrisao, ali sam sacuvao snimljene igre, brat mi je kasnije i to obrisao pa me mrzelo da igram ispocetka.
Axeanosilas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Трећи ниво! Па, ти ниси играо више од два сата. Ја сам први део завршио као паладин 26. нивоа.
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Трећи ниво! Па, ти ниси играо више од два сата. Ја сам први део завршио као паладин 26. нивоа. Deo, nivo kako vec. Igrao sam ga danima! Ako se dobro secam dogurao sam do zadataka sa zmajevima. Ono kad me neki zmajevi angazuju da branim njihova jaja, a drugi me angazuje da ih capim. Znas li na sta mislim?
voodoo_ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ja znam. To bi trebalo da je treći chapter. Četvrti je poprilično kratak, ali vrlo zajeban. Elem, shotove iz dvojke možete videti ovde: http://www.crpg.ru/modules.php?op=modload&...howgall&gid=281 Tačno se vidi da ga radi Obsidian, kamera u dijalozima je ko u KotORu...
Axeanosilas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Deo, nivo kako vec. Igrao sam ga danima! Ako se dobro secam dogurao sam do zadataka sa zmajevima. Ono kad me neki zmajevi angazuju da branim njihova jaja, a drugi me angazuje da ih capim. Znas li na sta mislim? Па, тако реци... Знам, наравно.
Axeanosilas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ja znam. To bi trebalo da je treći chapter. Četvrti je poprilično kratak, ali vrlo zajeban. Elem, shotove iz dvojke možete videti ovde: http://www.crpg.ru/modules.php?op=modload&...howgall&gid=281 Tačno se vidi da ga radi Obsidian, kamera u dijalozima je ko u KotORu... Одлично изгледа. Сад се питам да ли ћу моћи да играм, то јест, да ли ми је комп довољно добар.
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Onda se razumesmo. Zao mi je sto je nisam presao, ali kao sto napomenuh sad me mrzi da igram sve od pocetka. Jedino ako mi neko kaze kako da ubrzam stvari.
Axeanosilas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Onda se razumesmo. Zao mi je sto je nisam presao, ali kao sto napomenuh sad me mrzi da igram sve od pocetka. Jedino ako mi neko kaze kako da ubrzam stvari. Гре'ота је варати у оваквој игри. Играј други део, појавиће се код нас већ за десет дана.
voodoo_ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Одлично изгледа. Сад се питам да ли ћу моћи да играм, то јест, да ли ми је комп довољно добар. Ma sigurno će. Pogled je izometrijski, neće se videti sto metara u daljini pa da treba 4 giga rama. A i grafika očigledno nije toliko namunjena, cenim da će biti manje zahtevno od Obliviona.
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Voleo bih kad bih mogao nastaviti odakle sam stao. Ali jeba ga sad...
voodoo_ Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 (edited) Oćeš da ti ja pošaljem moj sejv sa početka 3. chaptera? *edit U stvari evo ti pa vidi. http://xaocphoto.com/voodoo/NWN-Chapter3.rar Ne sećam se koji je karakter, ovo je sejv od septembra 2004... Edited October 24, 2006 by voodoo_nbgd
Wise Owl Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Voleo bih kad bih mogao nastaviti odakle sam stao. Ali jeba ga sad... KAKO MOZE DA TE MRZI DA IGRAS OD POCETKA? ALO, TO JE NWN, COVECE, AAAAAA Ne znam koliko sam ga puta presla, sa svim rasama i klasama...
marcoman Posted October 30, 2006 Author Report Posted October 30, 2006 ovo sranje treba sutra da se pojavi a nema ga na torentima :wtf:
voodoo_ Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ja se uzdam u newz... na torentima bih ga skidao 15 dana...
marcoman Posted October 30, 2006 Author Report Posted October 30, 2006 Znam, jeste to super ali nije dzabe
Жвакић Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 KAKO MOZE DA TE MRZI DA IGRAS OD POCETKA? ALO, TO JE NWN, COVECE, AAAAAA Ne znam koliko sam ga puta presla, sa svim rasama i klasama... Sa svim rasama i klasama?! Ma daj! Treba mnoooogo vremena za to! Mozda se i smilujem da krenem opet kad uzmem igricu od ortaka. Ne znam koliko je pametno da ga sad pocinjem jer treba da se uci pa ako se zarazim nadrljao sam!
Recommended Posts