Jump to content

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sam NWN2 solidno igrala na mojoj konfiguraciji koja je prosek. nisam bas pustala muziku u pozadini ali na moj pentium4 je isao bez vecih problema... dok mi je npr. Rome total war bagovao prilicno.. icon_rolleyes.gif

Posted
ja sam NWN2 solidno igrala na mojoj konfiguraciji koja je prosek. nisam bas pustala muziku u pozadini ali na moj pentium4 je isao bez vecih problema... dok mi je npr. Rome total war bagovao prilicno.. rolleyes.gif

Emmm,mislis mozda na NWN1? icon_confused.gif

Drugi deo tek treba da se pojavi od 31 Oktobra...

Ili mozda ja gresim ph34r.gif

Posted (edited)

Ili mozda ja gresim  ph34r.gif

Види се да ниси у току. Наташа је званични тестер, кад је било пријављивање, пријавих се и ја (као и многи одавде), али су њу примили јер је женско. Уствари, шта ти је то причам, све је било на сајту и форуму Света компјутера.

Знаш какви су људи, дај им загриженог РПГ-овца и згодњикаву плавооку девојку и они ће изабрати згодњикаву девојку. Неправда!

Edited by Axeanosilas
Posted

Ili mozda ja gresim ph34r.gif

oprosti, moguće da je bio 1 deo. nisam presla igricu jer nisam fan rpg-a ali se secam da mi je igrica isla ok u pocetku... sad se secam, jako je moguce da je bio prvi deo, bilo je davno...

Posted

Трећи ниво!

Па, ти ниси играо више од два сата. laugh.gif

Ја сам први део завршио као паладин 26. нивоа.

Posted
Трећи ниво!

Па, ти ниси играо више од два сата. laugh.gif

Ја сам први део завршио као паладин 26. нивоа.

Deo, nivo kako vec. Igrao sam ga danima! Ako se dobro secam dogurao sam do zadataka sa zmajevima. Ono kad me neki zmajevi angazuju da branim njihova jaja, a drugi me angazuje da ih capim. Znas li na sta mislim?

Posted
Deo, nivo kako vec. Igrao sam ga danima! Ako se dobro secam dogurao sam do zadataka sa zmajevima. Ono kad me neki zmajevi angazuju da branim njihova jaja, a drugi me angazuje da ih capim. Znas li na sta mislim?

Па, тако реци... laugh.gif

Знам, наравно.

Posted
Ja znam. To bi trebalo da je treći chapter. Četvrti je poprilično kratak, ali vrlo zajeban.

Elem, shotove iz dvojke možete videti ovde:

http://www.crpg.ru/modules.php?op=modload&...howgall&gid=281

Tačno se vidi da ga radi Obsidian, kamera u dijalozima je ko u KotORu...

Одлично изгледа.

Сад се питам да ли ћу моћи да играм, то јест, да ли ми је комп довољно добар. icon_confused.gif

Posted
Onda se razumesmo. pivopije.gif Zao mi je sto je nisam presao, ali kao sto napomenuh sad me mrzi da igram sve od pocetka. Jedino ako mi neko kaze kako da ubrzam stvari. 233.gif

Гре'ота је варати у оваквој игри.

Играј други део, појавиће се код нас већ за десет дана.

Posted
Одлично изгледа.

Сад се питам да ли ћу моћи да играм, то јест, да ли ми је комп довољно добар. icon_confused.gif

Ma sigurno će.

Pogled je izometrijski, neće se videti sto metara u daljini pa da treba 4 giga rama. A i grafika očigledno nije toliko namunjena, cenim da će biti manje zahtevno od Obliviona.

Posted

Voleo bih kad bih mogao nastaviti odakle sam stao. sad.gif Ali jeba ga sad...

KAKO MOZE DA TE MRZI DA IGRAS OD POCETKA? ALO, TO JE NWN, COVECE, AAAAAA

Ne znam koliko sam ga puta presla, sa svim rasama i klasama... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
KAKO MOZE DA TE MRZI DA IGRAS OD POCETKA? ALO, TO JE NWN, COVECE, AAAAAA

Ne znam koliko sam ga puta presla, sa svim rasama i klasama... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Sa svim rasama i klasama?! icon_surprised.gif Ma daj! Treba mnoooogo vremena za to! Mozda se i smilujem da krenem opet kad uzmem igricu od ortaka. Ne znam koliko je pametno da ga sad pocinjem jer treba da se uci icon_sad.gif pa ako se zarazim nadrljao sam!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...