voodoo_ Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pojavila se dvojka. http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&a...o&id=107674 Doduše može biti problem što još nema kreka, a korišćenje loadera ne radi na svim čipsetovima. Čujem da kruže i manje verzije, bez toolkita.
marcoman Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 U jebem ti, 62x100MB ! ! ! Ipak cu dati 300 kinti za igru
voodoo_ Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Uvaliće ti onog klona, bolje sačekaj koji dan dok mi padne šaka Reloadedova krekovana verzija pa ću ti dati. http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&a...o&id=107707
voodoo_ Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Svečano vas obaveštavam da je igra u kući
Axeanosilas Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 (edited) Svečano vas obaveštavam da je igra u kući Постоји ли неки начин, размена или шта већ, да је и ја добијем (што значи да ћеш морати да ми је пошаљеш поштом), па да је заједно решавамо. --------------------------------------------------------------------------- Вуду, хвала! Edited November 4, 2006 by Axeanosilas
Himo_Wishmaster Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 @voodoo_nbgd: Da li si je skinuo sa neta ili kupio,ako si je kupio,onda GDE? Mislim i da postoji neki patch za dvojku... Da li si provalio neke bagove... ajde malo opsirinije,majku mu
voodoo_ Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Nisam još stigao detaljno da je izgustiram Skinuo sam naravno, ko je lud da plaća 300+ dinara lopovima Patch ne postoji odvojeno već samo kao update direktno iz igre i velik je oko 90 MB. Ako apdejtujete, onda morate igrati sa clone imidžom i nekim programčićem za zezanje zaštite, pošto kreka za 1.01 još nema.
Geozee Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Moraju li da se cupaju kablovi ili ima crack?
voodoo_ Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Krek ima samo za 1.0. Ne moraju da se čupaju kablovi, dovoljno je montirati imidž (sa kog se instalira igra) preko Daemon Toolsa, a potom startovati nwn2main.exe pomoću priloženog loadera (procyon.exe). Kod mene tako šljaka bez problema (i 1.0 i 1.01).
marcoman Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 VUDU!! Javi mi na pp kad, gde i kako? Moram to nekako da pokupim
voodoo_ Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 (edited) Standalone patch još nije izašao, ali evo kako to da odradite ako ne možete da apdejtujete od kuće: * Skinite sledeći fajl: http://nwn2patch.obsidianent.com/updates/w...om100_to101.zip * Ubacite ga u NWN2 folder * Iz launchera udarite "Update" I još kaže: This is not the official standalone patch, but rather the autoupdate version that the in-game updater automatically downloads. Keep the zip file in your main install directory, no need to extract, disable your internet connection and start the autoupdater, it should recognize the patch and install it automatically. NOTE: This patch needs you to have 6gig of free HD space. Edited November 6, 2006 by voodoo_nbgd
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 (edited) Tip of the day: da dobijete meni sa Examine, Talk to i drugim komandama (kao u kecu) nad nekim objektom, držite right-click malo duže na njemu, pošto je kratak right-click targetovanje objekta. Drugi način je da normalno right-clickujete objekat dok držite pritisnut Shift. Edited November 7, 2006 by voodoo_nbgd
marcoman Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 (edited) Jos jednom - danke vudu malopre sam se probudio i sad cu polako da pocnem sa igranjem, ALI: znam da smaram jer sam te danas vec pitao ali mozak mi se pretvorio u kashu u medjuvremenu pa moram opet dakle, da li mogu da patchujem igru sada kad sam je vec krekovao sa onim 1.0 krekom i je l' trebam da pokrenem prvo onaj tool pa patch or what? dok ne dobijem odgovor igram na 1.0 Edited November 7, 2006 by marcoman
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 (edited) Mislim da neće hteti, pečuj odmah po instalaciji igre. Dakle: * instalacija igre * ubaciš nwn2_pc_english_from100_to101.zip u folder igre * startuješ NWN2Launcher.exe i udariš Update (prethodno se diskonektuj ili zatvori saobraćaj u firewallu) * kad pečuje, igraš tako što startuješ procyon.exe pa preko njega pokreneš nwn2main.exe (imidž mora biti montiran na Daemon Tools) Edited November 7, 2006 by voodoo_nbgd
marcoman Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 sve sam uradio tako do detalja i na kraju dobijam poruku: Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software. ubicu se keve mi
marcoman Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 E tacno to. U medjuvremenu sam i sam pomislio da moze biti da je problem u tome, skinuo novog demona i sad je sve ok.
Axeanosilas Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ја инсталирао, апдејтовао и херојски покушао да га подигнем са ГФ4. Наравно, курац! Надам се да ћу купити графичку за неколико дана. Још једном, хвала Вуду.
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Nema frke. Savet, snimajte češće i u različitim slotovima. Upravo mi se desio kritičan bag, u poodmakloj fazi acta 1 sjebali se world-map markeri i sad sam zaglavljen u gradu dok ne provalim kako se teleportuje iz konzole...
voodoo_ Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Izašao 1.02 na automatskom apdejtu, velik oko 17 MB.
voodoo_ Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Ispravka: ne patchujte, u novoj verziji je blacklistovan Daemon Tools 4.06, sad ne može da se igra :\
Baal Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Kapiram da je marcoman to već uradio i da sada plače.
voodoo_ Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 A ne, govorim o patchu 1.02. 1.01 može normalno da se igra. Rešio sam problem sa travelom, reinstalirao sam igru i patch, izgleda da su mi neki fajlovi bili koraptovani...
Recommended Posts