Herr_Wolf Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sta je ona komponovala Soundtrack za Miroslavljevo Jevandjelje? Nisam znao da smo mi imali muziku u 12. veku, a kamoli da su je pravile zene
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sramota... sad mi je nesto palo na pamet.. moda je Buckethead u stvari zena??
-Abraxas- Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) sad mi je nesto palo na pamet.. moda je Buckethead u stvari zena?? nemoj da preterujesh Edited March 20, 2006 by Sitch Boe
Mr. Smarty Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 sad mi je nesto palo na pamet.. moda je Buckethead u stvari zena?? Kralju!!!
Генеральный Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 prvi potpisani srpski kompozitor bila je zhena iz 12. veka То је зато што су мушки џемували по мидивл ме'анама док су жене училе да с' потписују...
Angele Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 prvi potpisani srpski kompozitor bila je zhena iz 12. veka
michelle Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Jos jednom! jos jednom! tri puta bog pomaze
PlanetHell Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 hm pa Nightwish pravi muziku u koju se uklapa takav vokal slushao sam xyz bendova kojima uopshte ne stoji sopran i xyz koji imaju sasvim obichan sopran... mada polako prolazi i taj soprano trend... evo recimo Simone iz Epice je prvi album pevala vishe sopran a na drugom svega par deonica.. shto bi se trudila da peva sopran ako joj je 99999x lakshe da peva clean... takodje marta i marija iz abonosa recimo sada idu ka clean vokalu koji im stvarno ide od ruke... najbolje je kada jedna pevachica ima vishe toga da ponudi naravno u pevachkom smislu konkretno Floor iz benda After Forever... dakle sopran, clean i kako ja to zovem bitchy ma koliko ja voleo NightMish njihova preterana popularizacija dovela je do poistovecjivanja svake metal pevaljke sa tarjom... mislim kad neko kaze ma Smiljka peva kao Tarja... ono kao wtf? shta ti slushash b'ate? ili sharon iz WT kao Tarja.... makes you wonder....
imaginos Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 konkretno Floor iz benda After Forever... jos nisam naisao na bend koji je (meni) dosadniji od AF. neverovatni su. pustim pesme, idu jedna za drugom i nista.. bukvalno ih ne cujem. ni dva tona da zapamtim.
darijus Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 jos nisam naisao na bend koji je (meni) dosadniji od AF. neverovatni su. pustim pesme, idu jedna za drugom i nista.. bukvalno ih ne cujem. ni dva tona da zapamtim. khmmmd.t.khmmm...
PlanetHell Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 jos nisam naisao na bend koji je (meni) dosadniji od AF. neverovatni su. pustim pesme, idu jedna za drugom i nista.. bukvalno ih ne cujem. ni dva tona da zapamtim. pa mozda se slazem sa tobom u globalu invisible circles je osim prve dve pesme pokoja sa decipher mada je novi album odlichan! ali govorim o vokalu a ne o celokupnom radu oni imaju problema sa aranzmanima pesama
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Iza Mokranjca? ...vala red je bio da i se on pomeri malo sa dna ni ja ne biH bolje.... gacopishac je kardinalno bedan....mishu do kolena zabi do ramena....ko kaze da se onda nije radila droga....
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 khmmmd.t.7khmmm... a? ahahahaha....kuriuse, kuriuse.... inace, picke misle da je najlakse da pocnu da pevaju i da se tako bave muzikom, medjutim, osim retkih talenata zato zvuce k'o kurac i veoma dispouzabl.... zene su tu samo da pokvare....njihov najveci doprinos muzici je da budu fanovi, a da ni same ne znaju zasto....
imaginos Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 khmmmd.t.khmmm... a? ahahahaha....kuriuse, kuriuse.... sto je lepo kad se tako slazete vas dvojica. nego, jel se cesto cujete telefonom?
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 i ti se usudjujes posle ovog da nekog prozivas za fore.... ja samo pojasnio shta covek hteo da kaze....
bojan j. Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 inace, picke misle da je najlakse da pocnu da pevaju i da se tako bave muzikom, medjutim, osim retkih talenata zato zvuce k'o kurac i veoma dispouzabl.... zene su tu samo da pokvare....njihov najveci doprinos muzici je da budu fanovi, a da ni same ne znaju zasto.... So true...
carcass Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Opersko pjevanje je definitivno stvar trenda koji je pomenuti bend progurao i napravio. Kao i svaki trend proci ce brzo. A da su upropastili pjevacice i unazadili rock pjevanje, JESU!!! Jedino im se moze priznati da su gomilu MUSIC SCHOOL GIRLS privukli na malo cvrscu muziku, ali to su i onako trendy girls koje ozbiljnoj rock/metal muzici i onako ne trebaju. Oni (i one) koji su znali prepoznati pravo pjevanje, znali su to i u vrijeme Janis Joplin, pa mislim da MTV guranje operskih zenskih vokala na duge staze nece donijeti nista dobro. Uostalom kako se pokazalo i Tarja (za koju se mislilo da je izmislila svijet) je samo zamijenjivo zensko lice (glas ce ostati isti). Uvijek sam vise volio slusati i vise cijenio pravi zenski clean glas "sa stavom" od ushtrojenog i uvijek istog operskog. Tome je mjesto tamo gdje mu ime kaze. Skunk, Sandra Guano Apes, Ivana Negative, Janis, Shakira....... sto se tice rocka a jazz zenske vokale da ne spominjem ( i onako je nezehvalno nabrajati jer uvijek nekog ispustis)
rock_rock Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Naravno da nije, u pitanju je ideja koja je u datom trenutku bila do jaja, muka mi je od kopija...
markomrki Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Nije ona jadnica nikoga upropastila, ko jebe ostatak pevacica shto zele da pevaju kao ona, a i njihove ortake iz benda shto ih teraju na to.
Tatyannahhh Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Nije ona jadnica nikoga upropastila, ko jebe ostatak pevacica shto zele da pevaju kao ona, a i njihove ortake iz benda shto ih teraju na to. teranje pevacica da pevaju ko Tarja? Ako i ima takvih pevaljki bez svog stava onda vlada ono zatucano misljenje kod njih da se mora biti u bendu po svaku cenu jer je to jelte "cool"...
Dersu Uzala Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Mozda kad bi ovi papani (Nightmish) angazovali Pamelu Moore, jednog dana bi i licili na nesto. Mozda i ne... P.S. Ne mogu da verujem da iko moze da izdrzi duze od 2-3 minuta tih nebuloza . Ti likovi su finski Kerber .
darijus Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 (edited) P.S. Ne mogu da verujem da iko moze da izdrzi duze od 2-3 minuta tih nebuloza . Ti likovi su finski Kerber . lepo sroceno. jasta. Edited March 27, 2006 by darijus
Recommended Posts