stivi Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Jel' se ti to zejebavas?Il' si lud? El gledao neko saxon 1983. u Beogradu ??? Ajde sad i ti... Preterujes Ne znam ko je ovde bas TOLIKO mator da je gledao to Quote
- Trinitus - Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Demether Moondive ..............Mislim da je dosta Quote
RokateLi Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 El gledao neko saxon 1983. u Beogradu ??? Eh tad, tad sam bio mlad. Al nisam isao, nazalost. Quote
Autumn_harmony Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Gledala?! ... khm ... manje bitno Zhelela da gledam?! ... Kamelot i Depeche Mode i ondaK mogu da umrem Quote
Tomislav Sawyer Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 El gledao neko saxon 1983. u Beogradu ??? Gledala moja sestra i Samsone i Girlschool iste godine valjda...a overila je i Maidene na Hipodromu sa Diannom Quote
Abbath Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Iron Maiden My Dying Bride Gorgoroth Vader Mortis Seresh za My Dying Bride??? Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Abbath Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 MNOGO bih voleo da vidim BEHEMOTH. Mozda mi se zelja i ostvari, ima vremena. e Juzhe,za malo... shta znam,zhelja mi je IMMORTAL(sad nemoguca,ali ko zna) Quote
~MaX~ Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 hteo bih da vidim Stratovarius,HammerFall,Bodome i Maidene s tim shto tju ova prva dva verovatno gledati 1.decembra u peshti..... Quote
stivi Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 ...megadeth (krishom)... Aaaaaaa,ti si jedan od onih sto su se pentrali po zidovima da vide Megadeth,a nisi hteo da platis kartu,a? Quote
PlanetHell Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 gledao Metallica-u i Canniba Corpse... zeleo bih da gledam Nightwish, CoB, Epica,maidene......... Quote
RokateLi Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 gledao Metallica-u i Canniba Corpse... zeleo bih da gledam Nightwish, CoB, Epica,maidene......... Pa zar Nightwish ide posle Cannibla? Quote
LazaGNR Posted July 27, 2005 Author Report Posted July 27, 2005 Jebi ga,ukusi su razliciti... Ko zna sta sve covek slusa... Quote
shock! Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Pa zar Nightwish ide posle Cannibla? uvek Nightwish, gledao sam ga jednom gledao bih ga 20 puta.... trenutno mi se najvise ide recimo na Judase,Guardiane,Kreatora,Whitesnake,Iced Earth,W.A.S.P(opet).... Quote
D E F L O R A T O R Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 ja sam gledo sleyera,kanibale, i morbid endzel i bio sam na hellhammerru ali se to neracuna Quote
PlanetHell Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Pa zar Nightwish ide posle Cannibla? na kanibale smo banuli, ne znam shto mi se toliko ishlo... valjda zbog toga shto godinu dana nisam bioo ni na kakvom metal koncertu... ne volim ja death metal da slusham privatno na playeru, kompu... sirovo previshe,,, ali zato uzivo Quote
MEGGY Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 na najtshit ne bih isla i da dele karte za DZ LM,mala je videla vader,rotting christ i narafski SLAYEEEERRRR!!!! Quote
stivi Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 A ovamo kuci na Winampu pustas Nightwish Quote
Natasha! Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Nikad nisam bio na koncertu u zivotu. Blago tebi. Pa po meni je najbolji bend koji sam gledala ovde bila Metallica,pa zatim Cannibali pa Slayer. A htela bih da vidim uzivo i KoRn. To mi je san iz rane mladosti... Quote
RokateLi Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 na kanibale smo banuli, ne znam shto mi se toliko ishlo... valjda zbog toga shto godinu dana nisam bioo ni na kakvom metal koncertu... ne volim ja death metal da slusham privatno na playeru, kompu... sirovo previshe,,, ali zato uzivo Hahah, i ja sam par puta tako banuo na neke punk koncerte... Jeste sirovo, al je zato perfekcija za... Quote
MEGGY Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 A ovamo kuci na Winampu pustas Nightwish tako mator a laze c c c Quote
blondie Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 (edited) motorhead savatage deep purple blondie soulfly metallica iron maiden (sta gledala, ucestvovala ) - budimpesta iron maiden - zagreb children of bodom nightwish anthrax dry kill logic fear factory nevermore symphony x dream theatre life of agony megadeth - (las vegas) megadeth - (sacramento) zaboravila sam sigurno jos neke ali ne mogu sad da se sjetim.. dosta od toga su bili festivali, pa ono, na jednom mjestu vidis gomilu njih.. poz. Edited July 30, 2005 by blondie Quote
Recommended Posts