Eve Guillotine Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 uh........pa sad .....ima tu nemoguceg.... Satyricon Behexen Nargaroth Dark Throne .........a sad gledala sam Carpathian Forest i Gorgoroth.......ako ih mozemo oceniti kao velikane.... Pa mogla si Behexen opusteno da vidis pre dve godine...Ne, godinu ipo u Domu Omladine. Quote
mia Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 the rolling stones motorhead the cure the mission (poslednjih 15 min.) the 69 eyes (2x) HIM (2x) end of green amorphis (3x) the gathering (2x) nightwish (2x) savatage (nesto malo) symphony x stratovarius children of bodom (2x) anthrax (prespavao uzivo) sonata arctica my dying bride (2x) apocalyptica hypocrisy dimmu borgir poisonblack passenger moonspell lacuna coil beyond surface mortal love moonsorrow autumn clan ashes you leave anathema cannibal corpse (celih 5 minuta) in flames tito & tarantula grave digger mortiis susperia phantasmagoria spiha hybrid children private line kemopetrol waltari disco ensamble maj karma nadam se da nisam nista izostavio... madjare necu ni da pominjem, nemam pojma koliko sam puta video nevergreen, de facto, casket garden, dying wish, arnyak, garden of eden... ali ima ljudi sa vecim stazom od mene... znaci, lik je opusteno prosuo pola mojih omiljenih bendova......... tuzno je sto ih ja nikada necju videti iz nekoliko razloga.... Quote
Helle Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 LESTATE svaka cast ortak! Imam jaku zelju da vidim-IRON MAIDEN,Stormlord ''from a majestic sky among your eternal walls is where my spirit has to be Forever Roma to you I belong''! a ostale batalim! Quote
:Dea Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Pa ja sam samo Metallica Deep Purple R.E.M,sve to kod nas...a volela bih josh gomilu,gomilu bendova da chujem... Potpuno isto i ja... A, volela bih queen (tj. ono sto je ostalo od njega), whitesnake, nightwish, blind guardian, rhcp, pear jam, ac dc i stacu ovde! Quote
Frankenchrist Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Agathodaimon Enthroned Krisiun Morbid Angel Vader Skromno... Quote
tovar Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ovaj lestate se bash nagledao(naslushao) Pa ja sam samo Metallica Deep Purple R.E.M,sve to kod nas...a volela bih josh gomilu,gomilu bendova da chujem... pa relativno ne trosim pare u velikim kolicinama, pa se ima za put do peste ili zagreba. ovo zimus u helsinkiju sam gledao onako usput... ima gomila koju nisam pogledao... tool, sentenced, katatonia, charon, entwine, to die for, deftones, type 0 negative, crematory, queensryche, dream theater, pa cak i maidene... i svoj omiljeni band... ali oni su poslednji put svirali 2000. u new yorku, a ne komuniciraju medjusobno od '95... Quote
tovar Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 znaci, lik je opusteno prosuo pola mojih omiljenih bendova......... tuzno je sto ih ja nikada necju videti iz nekoliko razloga.... ranije je bilo jednostavnije, madjari nisu drkali za vize... sada je fuck up vaditi vizu za svaki koncert... a ima vremena za tebe, tripujem da si dosta mlada... ja nisam isao na koncerte pre nego sto sam zavrsio gimnaziju, osim na stonse sa caletom... eh, da zaboravih da pomenem jethro tull u beogradu... Quote
Helle Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 lestate ti ces bas srecno da umres! Quote
:Dea Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Zaboravila sam na burning spear, joj bilo je taaaako dobro! Quote
Vule iz Kule Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Gledao sam Purple i R.E.M., a želeo bih pre svega Maidene... i još mnogo njih Quote
Black#1 Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Pa mogla si Behexen opusteno da vidis pre dve godine...Ne, godinu ipo u Domu Omladine. A? zashto ja to nisam znala?????? Quote
dark_lilith Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) uh........pa sad .....ima tu nemoguceg.... Satyricon Behexen Nargaroth Dark Throne .........a sad gledala sam Carpathian Forest i Gorgoroth.......ako ih mozemo oceniti kao velikane.... hocu i ja da gledam satyricon i Darkthrone Edited February 2, 2005 by dark_lilith Quote
dark_lilith Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) A? zashto ja to nisam znala?????? zato sto si tad bila jako jako mala Edited February 2, 2005 by dark_lilith Quote
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Iron Maiden Children Of Bodom Anthrax Nightwish Motorhead Metallica Soulfly Machine Head ove godine listu dopunjujem najverovatnije ManOwaR-om i nadam se jos nekim bendom, a to ce biti mozda Maiden opet. A voleo bih da vidim Grave Digger, Lost Horizon, King Diamond, Lordi, W.A.S.P. i Bruce Dickinsona Quote
Марија П : Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Soulfly Deep Purple Metallica Blondie The Darkness Iron Maiden Machine Head Girlschool Iggy Pop DIe toten hosen Jethro Tull The Stranglers Bila sam i na dosta stanih black metal koncerata, al' ni ja ne znam imena tih bendova. Na koncertima poput D.R.I.-a, Cannibala...sam bila, ali ili sam popizdela pre koncerta ili je zvuk bio uzasan ili se nesto deseto desilo. A volela bih, zna se - Bon Jovi-a. Quote
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Iron Maiden Children Of Bodom Anthrax Nightwish Motorhead Metallica Soulfly Machine Head ove godine listu dopunjujem najverovatnije ManOwaR-om i nadam se jos nekim bendom, a to ce biti mozda Maiden opet. A voleo bih da vidim Grave Digger, Lost Horizon, King Diamond, Lordi, W.A.S.P. i Bruce Dickinsona nema edita Podseti me Marija.... Deep Purple da dodam na listu. Quote
Denethor Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) Mislio sam da se o "velikim" bendovima al ajde. Vader Cannibal Corpse Gorgoroth 1349 Carpathian Forest Tsjuder Inferno Loits Horna Behexen Salicious Gods Benediction Nominon Godhate Inspell Casket garden Dark Storm Dementor Pandemia Embryothomy(2X) Nagura Bunget(2X) Korozy(2X) Gutted Fleshless Grenjar Mystic Circle Susperia Mortiis Graveworm Hypnos Koldbrann Toxic Death Vokodlok Kataklysm Tesstimony E da, BUBREGE BI PRODAO DA VIDIM NILE. Edited February 2, 2005 by Denethor Quote
LazaGNR Posted February 2, 2005 Author Report Posted February 2, 2005 Iron Maiden A voleo bih da vidim i Bruce Dickinsona Znaci Maiden-e si gledao bez Bruce-a Quote
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Gledao sam sa Bruce-om, ali bih da vidim Bruce-a solo.... Quote
Mr. Metal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 HMM Metallica Iron Maiden Symphony X Stratovarius A nebi skodili neki Blind Guardian, Dream Theater, In Flames ili Pain Of Salvation. Quote
bojan j. Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Paul Di'Anno Motorhead Iron Maiden Deep Purple Judas Priest Queensryche Voleo bih da sam video Dream Theater, Megadeth, Symphony X, Savatage u BG-u i Dickinsona solo... Quote
Protagonist Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Voleo bih da sam video Dream Theater, Megadeth, Symphony X, Savatage u BG-u i Dickinsona solo... Pa Bruce ce valjda ove godine album novi da izbaci, i jebem ga valjda ce i tour da napravi To bi bilo fenomenalno gledati. Quote
Recommended Posts