LazaGNR Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Ma znam - u pravu je 1000000% Samo mi je smesno to kad je napisao "sranje od eventimovih karata" - tome sam se smejao (tj. zbog toga su ti smiley-i) Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 A jel to kakve ce karte biti zavisi od organizatora jel da? Jel zna neko kako izgledaju karte za Maiden u splitu? Quote
Defunctus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Jel zna neko kako izgledaju karte za Maiden u splitu? http://img504.imageshack.us/my.php?image=img015tn0.jpg Quote
crusader84 Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Bila slika neke malo drugačije (za headbangers pit) na Maidencroatia, mislim da je i na nekoj od tema ovde neko postovao to... Valjalo bi dodati Helloween i Gamma Ray i staviti x2 pored Theriona! Dakle... Deep Purple x2 Whitesnake W.A.S.P. Blind Guardian x2 Astral Doors Evergrey Therion x2 Grave Digger Sabaton HammerFall Krokus Iron Maiden Kamelot Leaves' Eyes Blackmore's Night Glenn Hughes The Rolling Stones Cynic Gary Moore Blaze Bayley Devil's Slingshot Helloween Gamma Ray Stonegard The Poodles Answer Lauren Harris Edited January 8, 2008 by crusader84 Quote
blondie Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 idiotski je sad ovo stampanje karata s ticketmastera.. mislim, platim postarinu i onda istog momenta printam kartu u svojoj kuci, bez postara mislim, koji je to kurac sad??! Quote
dudi Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 idiotski je sad ovo stampanje karata s ticketmastera.. mislim, platim postarinu i onda istog momenta printam kartu u svojoj kuci, bez postara mislim, koji je to kurac sad??! Evo ovde u Kanadi kupio karte za Ozzy koncert sad za 24 ti , Platio sam oni mi posalju E mejlom a ja treba da isprintam sebi jos mi naplate service fee od 20 $. koja glupost . Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 http://img504.imageshack.us/my.php?image=img015tn0.jpg Hvala veliko! TAJ FAZON STO IMA TICKET MASTER JE NAJGORE GOVNO.... Ticketwest ima karte kao za voz... Quote
LazaGNR Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 A jel to kakve ce karte biti zavisi od organizatora jel da? Pa,tacnije od 'distributera' karata (ne samog organizatora) Znaci firme tipa Eventim,TicketPro,TicketMstaer i ostali gadovi sa govnjivim kartama http://img504.imageshack.us/my.php?image=img015tn0.jpg Ova je jos dobra kako izgleda...uglavnom samo ispisu ime benda,datum i cenu (ponekad se potrude,pa stave i logo benda ) Moram i ja Platio sam oni mi posalju E mejlom a ja treba da isprintam sebi jos mi naplate service fee od 20 $. koja glupost . Hahahaha,prvi put cujem za te fazone - ti stampas kartu,a jos ti usput naplate troskove za to :) TAJ FAZON STO IMA TICKET MASTER JE NAJGORE GOVNO.... Ticketwest ima karte kao za voz... Eventim je ipak prvi po tom pitanju Quote
Dersu Uzala Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 idiotski je sad ovo stampanje karata s ticketmastera.. mislim, platim postarinu i onda istog momenta printam kartu u svojoj kuci, bez postara mislim, koji je to kurac sad??! Gde pise da je to postarina? To oni zovu nesto tipa "handling fee" ili kako bese. Al' fakat je do dzadza izum, slozices se. Odstampas lepo kartu na gajbi i off you go. Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Eventim je ipak prvi po tom pitanju Uff...Okacicu za koji dan sliku tih karata pa ces da vidis da je eventim MAMA za njih. Quote
Sleaze Glammer Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Evo ovde u Kanadi kupio karte za Ozzy koncert sad za 24 ti , Platio sam oni mi posalju E mejlom a ja treba da isprintam sebi jos mi naplate service fee od 20 $. koja glupost . do jaja Bio sam na Whitesnakeu, W.A.S.P.u, Iron Maidenu, Bijelo Dugme, Cukicu, Bajagi, mozda jos negde... Quote
LazaGNR Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 Uff...Okacicu za koji dan sliku tih karata pa ces da vidis da je eventim MAMA za njih. Ajde,bas da vidim i to sranje gore od Eventima Quote
enclave Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Hm, ne znam kako da aploudujem sliku na forum. Jel preko ImageShacka? Quote
Cira Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Hm, ne znam kako da aploudujem sliku na forum. Jel preko ImageShacka? Nadji na netu i kopiraj link na ono image kad pises post, ili ako je tvoja baci je na net pa uradi isto kao ovo prvo. Quote
Pagan Saviour Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Gledao sam Motorhead na Tasu koji mi je bio najbolji koncert u zivotu zato sto sam bio klinac i pijan hehehe,zatim Slayer na Exitu,Soulfly,Deep Purple kad su bili na sajmu, ne pamtim kad sam se toliko smorio,Tool verovatno najbolji koncert odrzan kod nas.... Nikad necu prezaliti sto nisam isao na Metallicu...Za Maiden me boli uvo... Voelo bih da viim kod nas na jednu mestu na nekom festivalu:Alice Coopera,Mansona,Ozzya,Rob Zombie itd.... Quote
Crystall Ann Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Nisam bio na nijednom ,,vecem,, koncertu ima jos vremena za to A volio bih na metallica,kreator,sodom,led zeppelin,slayer,helloween Quote
Platina Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Uh...bila sam na Deep Purple, Metallica, To Die For (2 put), Charon, Diary Of Dreams, Therion/Garve Digger, Moonspell, Soulfly, Whitesnake, Blind Guardian, ima sigurno i joše neki koji sam nepravedno ispustila. Na Tool-u nažalost ni sam bila, još uvek čuvam neiskorišćenu kartu, bila sam bolesna pa nisam mogla da odem. A bend koji bi volela da vidim je definitivno Lake of Tears, mada sumnjam da ću ih gledati kod nas. Quote
dudi Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Evo to je ta ulaznica za OZZY koncert za 24 Januar , ja sam morao da isprintam sebi i kada smo ulazili samo je skenirao kod i to je to. Quote
LazaGNR Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Jel to taj Ticket-master o kom enclave prica? Quote
enclave Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Ne brate. Ticketwest je u pitanju. To je jos gore. Slikao sam i nikako da aploudujem dobro si me potsetio. Quote
LazaGNR Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Ne brate. Ticketwest je u pitanju. To je jos gore. Hahahahahahahaha :) :) :) Pa zar ima jos i GORE od Ticketmaster-a? :) Al' moram da priznam da je ovaj Ticketwest ono bas-bas Quote
Mazrim Taim Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ja bi zeleo da gledam finski black metal bend Catamenia Quote
enclave Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) @Laza GNR - Evo napokon sam okacio slike. Edited February 19, 2008 by enclave Quote
LazaGNR Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Hahahaha,kakav underground :) Jeb'o te,k'o obicni jebeni racun sa kase u prodavnici :) :) Bruka... Quote
Recommended Posts