Ајлин Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 hm, hmmm... slayer, sepultura, metallica, machine head, motorhead... the cult? ... type0.. cypress... brrr .. toliko se prisećam a ostali vas ne interesuju... biohazard, daaavno... umirem da vidim iced age i naravno dt al to ne verujem da će da se desi osim ako ne odlučim da izvršim malverzaciju i službeni put na primer "prespojim" sa njihovom svirkom negde out, kao slučajno . nevezano za forum, sa grace jones sam 2x uspela da se mimoidjem a i nju bih baš baš volela da čujem uživo, ako iko od organizatora razmišlja o njoj. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Elem ovako Metallica Soulfly(x3) Slayer King Diamond Cannibal Corpse Moonspell Kreator Type O Negative Morbid Angel Cynic Blind Guardian Nile Grave Belphegor Vader Threshold Destruction Obituary Pain Of Salvation Dark Funeral Unleashed Amorphis Testament Ministry Agnostic Front Prong Megadeth Mislim da je to to,a lista je nesto duza zahvaljujuci tome sto sam ispratio ceo Legacy i nekoliko EXIT-a Voleo bi da cujem: Deicide Nine Inch Nails My Dying Bride Opeth Behemoth Carcass Korpiklaani Fintroll Meshuggah Isis Ratos De Porao(nema teoretske sanse ) Municipal Waste Anathema Dismember Entombed Fear Factory Eto onako okvirno,malo li je Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 O silly me Zaboravio sam da napomenem i neke nemetal certove Bio sam na Iggy Pop Cypres Hill Massive Attack Laibach Garbage White Stripes Quote
LazaGNR Posted September 24, 2008 Author Report Posted September 24, 2008 umirem da vidim iced age Iced Age? "Earth" mozda? Quote
NatashaNS Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Apocalyptica (2x), HammerFall, Kamelot, Helloween, Gamma Ray, Nightwish, uskoro na listu dolaze Tarja Turunen (nije bend, al' moze da se racuna ovde), Queen , Sonata Arctica . Eto, samo toliko, al' sam prilicno zadovoljna i tim brojem. Bilo bi lepo jednog dana videti Guardiane (propustila ih ona 2 puta kad su bili kod nas ), Edguy, Avantasiu (ako budu dalje nastavili sa radom), Stratovarius, Twilightning i jos mnogo bendova. Quote
KazimKazim Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Valjalo bi malo da odes na neku black/death svirku,cisto radi promene Quote
banedeathmetal Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Gledao sam: SUFFOCATION. Hocu da vidim: DEEDS OF FLESH. :rockdevil: Quote
Ајлин Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Iced Age? "Earth" mozda? hehe eto to je posledica nespavanja i gledanja crtaća Quote
White Man Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) Gledao sam: SUFFOCATION. Hocu da vidim: DEEDS OF FLESH. :rockdevil: E ти си једноставан и скроман чо'ек. То се цени. hehe eto to je posledica nespavanja i gledanja crtaća Јес' Iced Aged добар бенд, Манфред цепа оне бубњеве к'о луд а Сид пржи солаже до усијања. Edited September 28, 2008 by White Man Quote
Zgole Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Valjalo bi malo da odes na neku black/death svirku,cisto radi promene AHHAHAHAAHAHAHAHAHAH Gledao sam: SUFFOCATION. Hocu da vidim: DEEDS OF FLESH. To je to? Jedna zelja? Ajd' josh dve. Quote
:matija Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) wasp, helloween, gamma ray, kamelot (x2), firewind, leaves eyes, therion (x2), whitesnake, iron maiden, blind guardian, marduk, the vision bleak, leafblade, danny cavanagh, grave digger, the foreshadowing, belphegor (x2), destruction, pain of salvation, threshold, septic flesh, vader, rage, obituary, dark funeral, unleashed, amorphis, testament, last hope, evergrey, nightwish, the 69 eyes, rotting christ, grave, nile, arkona. ima tu jos nekih predgrupa koje sam "zakacio", ali bas i nema nekog smisla pominjati ih dodajem uskoro: tarju, haggard, paul gilberta, antimatter, kreator i eluveitie.. MA, kataklysm, marduk po drugi put i tu ekipu, mozda, ne ide mi se bas nesto posebno na taj koncert.. voleo bih: anathemu, my dying bride, pagans mind, omniu, ensiferum, korpiklaani i jos neke bendove, ali u principu sam sve bendove koje najvise slusam vec video live, tako da ja zadovoljan. (mada mi nece smetati da ih ponovo vidim ) Edited September 28, 2008 by Angrist. Quote
banedeathmetal Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) E ти си једноставан и скроман чо'ек. То се цени. To je to? Jedna zelja? Ajd' josh dve. Uh...pa pazi, mislim da sto bi pogledao ni nemogu vise Death, Possessed, Gorguts...jebem li ga...eto, da imam priliku odgledao bih DEADBORN i SPAWN OF POSSESSION od novijih bendova, ali mislim da necu umreti ako ih ne pogledam, mada naravno da bi bilo lepo. Edited September 28, 2008 by banedeathmetal Quote
stivi1 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 hehe eto to je posledica nespavanja i gledanja crtaća I konzumacije alkohola De bre da mesas Iced Earth i Ice Age? Quote
NatashaNS Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Valjalo bi malo da odes na neku black/death svirku,cisto radi promene AHHAHAHAAHAHAHAHAHAH Ne znam bas, ne verujem, al' mozda jednom i odem, cisto radi reda. Pre cu otici na neki trash koncert, nego black/death. Ne volim black/death, al' ono, kao sto sam rekla, mooozda nekad i odem. Evo recimo, ako bude besplatan koncert nekog veceg black/death benda, ici cu mozda. Quote
Novaliis Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Znaci nikad, posto ne verujem da ce veci black-death bend svirati za dzabe Quote
KazimKazim Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 (edited) Ne znam bas, ne verujem, al' mozda jednom i odem, cisto radi reda. Pre cu otici na neki trash koncert, nego black/death. Ne volim black/death, al' ono, kao sto sam rekla, mooozda nekad i odem. Evo recimo, ako bude besplatan koncert nekog veceg black/death benda, ici cu mozda. Ma opusteno, zezam se...a posto si vec izrazila zelju da bi isla cisto da vidis, ja cu te castim kartom Jednom,nekad Edited September 29, 2008 by KazimKazim Quote
Grob Bez Dna Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Pre cu otici na neki trash koncert tHrash, bre!!!!.... Quote
METAL Man Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Machine Head, Purple, Metallicu, Gamma Ray, Helloween, Kamelot, Evergey... itd itd Necu prezaliti sto nisam isao na Toto i na Satrianija. Zelja mi je da cujem Dream Theater, Guano Apes i ANGRU i mogu da umrem posle toga. Quote
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ne znam da li sam ikada post-ovao ovde, ali evo sad, liste benda koje gledah: Destruction (x2) Candlemass Perzonal War Deathchain Vader Motorhead D.R.I. Deep Purple Metallica (x2) The Sword Down Vader (x3) Gorgoroth 1349 Slayer Laibach Apocalyptica Desaster Delirious Absurd Conflict Helloween Gamma Ray Blind Guardian (x2) Astral Doors King Diamond W.A.S.P. Exodus Biomechanical Black Sabbath Black Label Society Joe Satriani HammerFall Krokus The Poodles Morbid Angel The Rolling Stones Kamelot (x2) Leaves' Eyes Firewind Blackmore's Night Glenn Hughes Behemoth Blaze Bayley Therion Vision Bleak Kreator Agent Steel Vicious Rumors After All Cynic Watain Rage Threshold Pain Of Salvation Amorphis Unleashed Belphegor (x2) Obituary Dark Funeral Septic Flesh Testament Nile Grave Mike Patton&Zu Quartet Evergrey i sinoc Vlatko Stefanovski und Jan Akerman (ex-Focus). Quote
Bata Trokrilni Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Znači, Maidene nisi gledao? Quote
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ne, iz revolta shto je otkazana Angra zbog njih. A i da se nije to dogodilo, ne verujem da bi ih gledao. Da sam besplatnu kartu dobio, poklonio bi je nekome. Quote
Totamealand Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Sep 11, 1998 - Iron Maiden, e-klub, Budapest HUN Lucky bastard. Na ovome ti najviše zavidim... Ne, iz revolta shto je otkazana Angra zbog njih. A i da se nije to dogodilo, ne verujem da bi ih gledao. Da sam besplatnu kartu dobio, poklonio bi je nekome. Nisi fan Mejdena, a? A činjenica je da bi svako ko malo bolje razmisli između Angre i Maidena izabrao Maidene. Činjenica je da je teže videti Angru, ali Maideni su Maideni, pogotovo kada sviraju u BG prvi put posle 20 godina. Quote
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Slusham Maidene povremeno, volim par albuma, ali ne nisam fan. Pre svega me nervira ta nabedjena fan grupacija Maiden boysa. No, elem, za koncert konkretno, "A Matter..." mi je uzasno dosadan album tako da mi ne bi padalo na pamet to da trpim i uzivo. A na ovoj "Golden Years" turneji sam mislio da ce da sviraju samo mid-80's albume, ali ne, ljudi josh uvek sviraju jebeni "Run To The Hills" i ostale presvirane stvari, i nema poente to da gledam. Kad bi znao da ce da opale Aleksanda, "Deja Vu" i tak neke zaboravljene stvari, ishao bih mozda. Quote
Bata Trokrilni Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 E pa, previše očekuješ. Meni je bilo dovoljno da čujem Aces High, Powerslave, Rime of the Ancient Mariner, Wasted Years i Moonchild, pa da mogu da kažem da je bilo dosta dojajnih, a neprežvakanih stvari. Sa beogradskim koncertom, puna kapa dobrih pesama, plus ono što je Blaze izveo na svom nastupu. Jedino bih još voleo da uživo čujem nešto s mog omiljenog albuma Brave New World, ali ko mi je kriv što ranijih godina nisam išao u inostranstvo, kad su to svirali. Quote
Justin Case Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Report iz 2008. Pocetkom ove godine pogledao Obituary i Holy Moses u Zagrebu,nakon toga nekoliko svirki u Osijeku tipa KRV,zatim neki Grind Core paket i Atheist Rap..ponesto u Apatinu,kasnije pogledao Arkonu u Novom Sadu a godinu spasio sa ovim u Ceskoj http://brutalassault.cz/ Sad dalje gledam sta cu i kako cu,frka zbog posla i neocekivanih troskova kojekakvih. Sve u svemu nisam nezadovoljan.. Quote
Recommended Posts