Sisus Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Nikad jači provod bejaše stvarno! Preko dana satanikkk roštilj sa invertovanjem hrane a uveče Impaled Nazarene kidanje Hahahah, kad se samo setim, Mika bezi od mene, a ja samo idem za njim i vicem: "When I say fuck I mean fuck and that's fucking it". Mislim da sam mu to rekao jedno 20-ak puta. Samo, secam se da je bas ispao picka. On izlazi iz busa i mi da se rukujemo sa njim i te stvari, a on nesto nadrkan: "Give me a break". Inace: Iron Maiden x2 Nile Belphegor Kreator Impaled Nazarene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ja sam bila na dosta koncerata poslednjih 10 godina,gledala sam sve i svashta,shto ovde u Srbiji,shto u Bugarskoj(tamo mi se vishe isplati jer mi Sofija blize nego Bg).Mrzi me da nabrajam sve,al evo nekih:Iron Maiden,Whitesnake,Deff Leppard,Kreator,Vital Remains,Kamelot,Moonspell,Turisas,Tarja Turunen,Cradle of Filth,Slayer,Morbid Angel....E,sad:hocu da gledam Siebenburgen,Catamenia,Six Feet Under,Virgin Steele,Saxon,Judas Priest i od nemetal izvodjacha Celine Dion.Jeeeeee!Bash sam skromna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 (edited) @PD- E to je vec druga stvar. Ja jedva cekam dan kada cu sama sebi da priustim ono sto zelim, nadam se da ce se to ostvariti za neke 2 godine. Edited May 5, 2009 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Poredjano po meni najboljim koncertima lista je sledeca: Megadeth + Dungeon (najveca guzva u kojoj sam bio u zivotu, i iz koznog kaisa sam cedio znoj) Helloween + Gamma Ray Kamelot + Firewind Hammerfall + The Poodles + Krokus Kamelot + Leaves Eyes Iron Maiden (da Mejdeni su me malo razocarali) Nikada necu prezaliti moj neodlazak na Threshold i Jorn-a i otkazivanje koncerata grupe Avantasia i Masterplan kao i Alice Cooper-a za koga sam cak kupio kartu i cekao ostvarenje decackog sna. Avaj, pesnica otreznjenja me pogodila pravo u njokalicu i kao da mi je sapnula "znas li ti gde zivis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Jorn? Kad je on svirao ovde? Bio je najavljen za Legacy ali je otkazao nekoliko meseci pre festa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Jorn? Kad je on svirao ovde? Bio je najavljen za Legacy ali je otkazao nekoliko meseci pre festa... Uh. Hvala ti ko bratu!!! Veliki teret mi je pao sa srca. Bar to nisam propustio neodlaskom na festival. Ja sam bio spreman za Castle, ali sam ovako ispusio za oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Hahahah, kad se samo setim, Mika bezi od mene, a ja samo idem za njim i vicem: "When I say fuck I mean fuck and that's fucking it". Mislim da sam mu to rekao jedno 20-ak puta. Samo, secam se da je bas ispao picka. On izlazi iz busa i mi da se rukujemo sa njim i te stvari, a on nesto nadrkan: "Give me a break". Bili su nervozni jer im je pola turneje bilo otkazano zbog protesta Hrišćanskih organizacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Nikad jači provod bejaše stvarno! Preko dana satanikkk roštilj sa invertovanjem hrane a uveče Impaled Nazarene kidanje uhhh kad se samo setim :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Bili su nervozni jer im je pola turneje bilo otkazano zbog protesta Hrišćanskih organizacija. Znam ja da su zbog toga bili nervozni, ali mene iskreno za to zabole tuki. Nije im zbog mene otkazana turneja, pa da se tako ponasaju. Kod nas im nije otkazano nista, mogli su bar zbog toga pokazati malo postovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 kod nas nije otkazano, ali su zato ostali bez pola honorara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Dosta je bendova koje sam gledao a o istom trosku i slusao ali bi dao mladju sestru onome ko dovede Wolverine u dragi nam Srbistan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashke Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Iron Maiden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Dream Theater.Dominici,Helloween,Gamma Ray,Whitesnake...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 E ovako , gledao : Therion ( 2 puta ) , Type o negative , Meshuggah , Slayer , Nightwish , Ac/Dc , Metallica A voleo bi da gledam : Sevendust , Opeth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Uskoro Sodoooom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Uskoro http://brutalassault.cz/en/ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ja sam gledao sledece (valjda necu zaboraviti nesto, ali verovatno hocu): METALLICA (x2) SOULFLY (x4) DOWN SEPULTURA SLAYER KORN APOCALYPTICA MACHINE HEAD SLIPKNOT KILLSWITCH ENGAGE IN FLAMES CANNIBAL CORPSE LACUNA COIL DIMMU BORGIR THE BLACK DAHLIA MURDER AGNOSTIC FRONT DIECAST TOOL NAPALM DEATH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 + KATATONIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Uskoro http://brutalassault.cz/en/ ! Kurvo Meni uskoro (sutra) www.celticrock.org,a uz malo srece i (sledeceg vikenda) www.wacken.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Kurvo Meni uskoro (sutra) www.celticrock.org,a uz malo srece i (sledeceg vikenda) www.wacken.com Opa,i ti ces bogami fino da se provedes.Wacken redovno jebe keve .Moracu gledati sledecih godina da ga posetim napokon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Evo stranih bendova koje sam gledao, neki su „veci”, a neki „manji”. Za mnoge datume mi je pomogla Crusaderova lista 26. VII 2002. – Motörhead 17. VI 2003. – Iron Maiden 07. XII 2003. – Deep Purple 19. III 2004. – The Matches 01. V 2004. – D.R.I. 15. VI 2004. – Metallica 26. IX 2004. – Benediction / Nominon / Godhate 27. II 2006. – Deep Purple 30. VII 2006. – Whitesnake 10. X 2006. – W.A.S.P. 04. II 2007. – Laibach 17. II 2007. – HammerFall / Krokus / The Poodles 14. III 2007. – Iron Maiden / Lauren Harris 29. III 2007. – Moonspell / Darkside 15. VI 2007. – Kreator 22. VII 2007. – Blind Guardian 13. X 2007. – Blaze Bayley 02. XI 2007. – Devil’s Slingshot 17. XI 2007. – Helloween / Gamma Ray 24. XI 2007. – Dreyelands 11. XII 2007. – Therion / The Vision Bleak 19. IV 2008. – Kamelot / Firewind / Forever Slave 30. V 2008. – Threshold / Pain of Salvation / Rage / Destruction / Obituary 31. V 2008. – Testament / Amorphis / Unleashed 10. VII 2008. – Nightwish / The 69 Eyes 10. VIII 2008. – Iron Maiden / Lauren Harris 06. IX 2008. – The Lemonheads 04. X 2008. – Thin Lizzy 14. X 2008. – Holy Moses / Nominon 29. X 2008. – Queen + Paul Rodgers 19. XI 2008. – Haggard 10. II 2009. – Iron Maiden 11. IV 2009. – HammerFall / Sabaton / Bloodbound 13. V 2009. – Glenn Hughes 26. V 2009. – AC/DC / The Answer 02. VII 2009. – Scorpions / Blind Guardian / Edguy 03. VII 2009. – Dream Theater / Cynic Volio bih jos da vidim uzivo na prvom mjestu Dio-a (u ovoj ili onoj varijanti) i Judas Priest, pa onda Symphony X, Saxon, Primal Fear, Queensryche, ManOwaR, pa onda jos par dobrih bendova mladje generacije: Astral Doors, Benedictum, Grand Magus, Crystal Viper… Od domacih bendova gledao sam sve koji su me zanimali, a koji su (bili) aktivni, i “velike” i “male” (i „srednje” ), dosta njih po nekoliko puta. Volio bih jos samo da Dzonija Stulica sretnem na ulici, da se rukujem sa njim i uslikam – i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) Vidim vecina cepa sve bendove koje su gledali, bilo veliki ili mali, pa ajd i ja: Iron Maiden 2x Blind Guardian 2x HammerFall 2x Lauren Harris 2x The Answer 2x Astral Doors Poodles Krokus Kreator The Cult Rolling Stones Gary Moore Helloween GammaRay Kamelot Firewind Forever Slave Belphegor Grave Nile Queen Arsis Keep Of Kalessin Kataklysm Marduk Morbid Angel In Flames Bloodbound Sabaton Turisas Moonspell Cradle Of Filth AC/DC Amon Amarth Cynic U predstojecem periodu planiram da overim: Sodom Cannibal Corpse Dying Fetus Evocation Obscura Evergrey Paul Dianno Stratovarius E sad, treba imati u vidu i bendove koji su otkazali svoje nastupe ovde, a hteo sam da ih gledam npr: Saxon, KISS, Slayer, Alice Cooper, Jon Oliva, Castle fest, Judas Priest, Destruction... Legacy fest sam recimo propustio zbog castlea, jebg trudio sam se da skupim kintu za oba festa, medjutim nije mi bash ishlo pa izabrah castle, al na kraju ispade kako ispade heh... Edited July 23, 2009 by _powerslave_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Za mojih manje od godinu dana gledanja bendova: AC/DC Iron Maiden Mark Knopfler Dream Theater Slipknot Thin Lizzy Haggard Blaze Bayley Helloween Gamma ray Hammerfall Sabaton Bloodbound Remember twilight Cynic Lauren Harris The Answer Neki veći, neki manji, neke ni ne gotivim, ali mogu bar da se pohvalim da sam ih video. A što kaže Powerlsave, ova tema je izgubila prvobitni smisao, svi nabrajaju sve bendove koje su videli, tako da, što ne bih i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Pa s obzirom da metal koncerte redovno posećujem tek dve godine ja sam poprilično zadovoljan onime što slušah/gledah. Evo moje liste: Iron Maiden x2 Evergrey In Flames Helloween Gamma Ray Testament Unleashed Morbid Angel Arsis Keep Of Kalessin Marduk Kataklysm Circle II Circle Manticora Nile Belphegor Grave Hammerfall Sabaton Bloodbound Cynic Amon Amarth Lauren Harris x2 Amorphis(njih sam presedeo,ali posmatrah malo ) Burning Black(daleko od velikog benda al' ajd) Od domaćih ću pomenuti samo one stvarno najveće: Space Eater x3 Bombarder(al sviraše samo 2 pesme ) Alogia x2 Forever Storm x2 i moram pomenuti da sam Hatred gledao makar 10 puta. A od ne-metala gledah: Riblja Čorba x2 Bijelo Dugme Queen(+ Paul Rogers) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Dovedite Masterplan. (Na sledecoj turneji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts