.alex. Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 metallica...r.e.m... za deep mi se prodala karta ispred nosa svaka cast lestate-u majke mi Quote
tovar Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 ma daj, pola od toga vidis slucajno i kolateralno, gledajuci nesto drugo u slicno vreme na slicnom mestu. retko da moze da mi se dogodi da budu vezana 4 banda koje volim. Quote
Ω Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Gledao Metallicu i Cannibale....zeleo bi da vidim Fear factory, slipknot il korn.... Quote
Alita Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) Ja sam bila na Slipknot-u u Budimpesti!!! Tako da fakticki osim Soulfly-a koji sam videla ovde (ljudi jel to bese to od onoga sto je bilo kod nas?), ja sam bila samo na Slipknot-u i Hatebreed-u. I dobro, bila sam na Infected Mushroom-u ako se to broji A sto se tice neprezaljenih zelja... I ja znam kako je "Nikad necu videti...". Meni je RATM omiljeni bend... I da, mogla sam da biram da li cu na Slipknot ili COF 2004, jer su bili u razmaku od nedelju dana pa su mi moji postavili ultimatum... ! Jedzbi ga, valjda ce biti opet. I jako, jako , JAKO bih volela da vidim 69 Eyes... Edited February 24, 2005 by Alita Quote
Zakk Fade To Black Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 iron maiden kreator destruction gamma ray cannibal corpse vader kataklysm nightwish amorphis the gathering him pro pain the cure muse ....... ali nikad nisam gledao cephalic carnage bedak Bravo,ali Him njih ne bih gledao ni besplatno Quote
tovar Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Ja sam bila na Slipknot-u u Budimpesti!!! Tako da fakticki osim Soulfly-a koji sam videla ovde (ljudi jel to bese to od onoga sto je bilo kod nas?), ja sam bila samo na Slipknot-u i Hatebreed-u. I dobro, bila sam na Infected Mushroom-u ako se to broji A sto se tice neprezaljenih zelja... I ja znam kako je "Nikad necu videti...". Meni je RATM omiljeni bend... I da, mogla sam da biram da li cu na Slipknot ili COF 2004, jer su bili u razmaku od nedelju dana pa su mi moji postavili ultimatum... ! Jedzbi ga, valjda ce biti opet. I jako, jako , JAKO bih volela da vidim 69 Eyes... ima sanse za 69 ociju ovde ili u bliskom okruzenju. ako je verovati clanovima banda. Quote
.alex. Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Bravo,ali Him njih ne bih gledao ni besplatno ja bih volela kreatoraaaa Quote
AGGRESSOR55 Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Postoji mogucnost da Morbid Angel gostuje ovde u aprilu Quote
Zakk Fade To Black Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ~' date='25. 2. 2005, 12:23'] ja bih volela kreatoraaaa A ko ne bi? Quote
Alita Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ima sanse za 69 ociju ovde ili u bliskom okruzenju. ako je verovati clanovima banda. A sta su lepo rekli ? Quote
Zakk Fade To Black Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ako im je verovati rekli su da ce doci... Koji deo texta nerazumes? Quote
Alita Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 D... Htela sam da znam iz kojeg je to izvora, kad su okvirno rekli da ce doci, gde odprilike, pitam za bilo koji podatak Quote
Kent Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 I ja znam kako je "Nikad necu videti...". Meni je RATM omiljeni bend... Gledao ih u Londonu '97. Prilicno razocaravajuce. Al' su zato Skunk Anansie odvalili tog dana. Quote
tovar Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 A sta su lepo rekli ? da su pregovori u toku. valjda je to zavrseno. johnnie, tonac/klavijaturista mi je to rekao na nekoj zurci. u svakom slucaju, ovde ili u hrvatskoj, mozda obe zemlje, a sigurno u madjarskoj. Quote
Guest 10 dinara Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Motorhead(najbolji koncert u mom zivotu) Deep Purple Cannibal Corpse... skromno za sada... Quote
bradati_simce Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 GRAVE DIGGER CHILDREN OF BODOM BLIND GUARDIAN Eh...kad bi mogao da vratim vreme...zbog PANTERE Quote
tovar Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 na moju listu dodajem jos jednu reckicu na moonspell, i enslaved i vreid pride Quote
Zakk Fade To Black Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 CHILDREN OF BODOM Eh...kad bi mogao da vratim vreme...zbog PANTERE Sto ja to nemogoh Pantera-Takodje osecaji Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ja samo VADER. Skromno ali mogao sam na Cannibale i josh neke bendove koji su bili ali nisam imao sa kime da idem. A bilo bi super da dodje ROTTING CHRIST. Quote
Swarthyard Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Motorhead, Borknagar, Maiden, Slipknot, Slayer, Machine Head, Zyklon, Moonspell, Cradle Of Filth slijede: Mayhem, Maiden, Black Sabbat i Accept Quote
The Watchtower Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Borknagar, Slayer, Zyklon, Moonspell, Cradle Of Filth Blago se tebi. Aaaaaaa gledo si Moonspell Quote
Swarthyard Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Hehe, da i jos sam zaboravio Arch Enemy To je bilo malo reci mocno Quote
The Watchtower Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Njah Kakav je Borknagar uzivo? Quote
Lady Jane Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Dakle ovako: Iron Maiden 5x Nightwish 4x Hammerfall 2x Pantera Tristania Therion WASP Machine Head Metallica Slayer Black Sabbath Helloween Blind Guardian Megadeth Anthrax Sonata Arctica Testament Children Of Bodom Judas Priest Queensryche Rage Moonspell Anathema Overkill Gamma Ray Edguy Amorphis Doro Savatage Kreator Hm...Blaze, DiAnno,Coal Chamber,69Eyes... I 2x po parce HIM-a, to mi stvarno nije trebalo u zivotu. Kao ni Eguy. Quote
Lady Jane Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 E, da, sta bih zelela da vidim. Dream Theater, stalno ih promasujem, ali idem 14.06. u Budimpestu, pa ce i ta zelj brzo da se ostvari. Quote
Recommended Posts