Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Neverovatno je to koliko Shirley moze da izgleda lepo i koliko moze da izgleda grozno. Ja i dalje ne mogu da preispitam svoje simpatije prema njoj. Nekada mi je uzasno lepa, a nekada ruzna kao pacov; kameleon girl... Ipak konstatujem da nije lepa, ali da cesto ima toliko dooooobar styling koji je uchini 10 puta lepshom!

Edited by Sentinel
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

mislim da bi bila savrsen predsednik tog crew-a  icon_razz.gif

zasto?

samo sam rekla sta mislim.

jadan bend.

nije mi jasno zasto se ljudi bune zbog negativnih kritika.

Edited by mia
  • 2 weeks later...
Posted

user posted image

Shirley kad je bila mala! icon_smile.gif Znaci meni je uvek ruzna! Ali to naravno ne znaci da mi nije i simpaticna! icon_mrgreen.gif

Svakako ce biti interesantno cuti ih na EXIT-u! musik19.gif

I jos nesto... sudeci po "How do you love me" vratili su se nesto starijem, zezscem zvuku sto svakako pozdravljam! icon_da.gif

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Ne mora neko da bude lep da bi bio privlacan. Bitno je da ima ono 'nesto' a Shirley to svakako ima. icon_da.gif

mmm pa da, cica je jako simpaticna icon_da.gif pored toga zna ponekad jako dobre stvarcice da nabaci na sebe a o glasu koji je prelep da i ne govorim icon_redface.gif

cula sam samo ovu jednu novu stvar s novog albuma i mislim da je albumčić jako dobar.

Posted
mmm pa da, cica je jako simpaticna icon_da.gif pored toga zna ponekad jako dobre stvarcice da nabaci na sebe a o glasu koji je prelep da i ne govorim icon_redface.gif

Meni je Sirli :drool: ali stvarno...ne znam..ima taj pogled da se zaledis..

Posted
garbage smara na koncertima jedino zato sto svira samo singlove a neke super pesme izostanu. npr. dumb, wicked ways... i sa BG sviraju Cherry Lips umesto Silence is Golden npr.

I treba. Chery lips je bolja od Silence os golden.

A posebno zbog nas koji i ne slusamo preterano Garbage icon_smile.gif .