Sentinel Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) Neverovatno je to koliko Shirley moze da izgleda lepo i koliko moze da izgleda grozno. Ja i dalje ne mogu da preispitam svoje simpatije prema njoj. Nekada mi je uzasno lepa, a nekada ruzna kao pacov; kameleon girl... Ipak konstatujem da nije lepa, ali da cesto ima toliko dooooobar styling koji je uchini 10 puta lepshom! Edited May 22, 2005 by Sentinel Quote
mia Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) mislim da bi bila savrsen predsednik tog crew-a zasto? samo sam rekla sta mislim. jadan bend. nije mi jasno zasto se ljudi bune zbog negativnih kritika. Edited May 22, 2005 by mia Quote
Sinstrel Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Shirley kad je bila mala! Znaci meni je uvek ruzna! Ali to naravno ne znaci da mi nije i simpaticna! Svakako ce biti interesantno cuti ih na EXIT-u! I jos nesto... sudeci po "How do you love me" vratili su se nesto starijem, zezscem zvuku sto svakako pozdravljam! Quote
Dani Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 (edited) ali ipak danas je ovako http://garbagebox.com.sapo.pt/images/news0379.jpg Ju, sto je nezgodna. Edit: I plavo joj ne stoji, nikako. Edited June 2, 2005 by Dani Quote
negative creep Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 I jos nesto... sudeci po "How do you love me" vratili su se nesto starijem, zezscem zvuku sto svakako pozdravljam! Mislis 'Why do you love me'... Quote
bleed_like_me Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 uzasno im je glup tekst u toj pesmi ali je ovako dobra muzicki gledano Quote
bleed_like_me Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Evo ovu sam sliku izvukao iz nekog intervjua p.s. hahaha znaci stvarno je bila smesna kao mala kao sto i sama kaze Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 ma oni su mi ...tak oskroz slatki .to je ona prava rech. imaju finih stvari .nisam prvish odushevljena .ali su mi pirlichno ok. ovlim da ih poslusham. milk. btw. shirley ima SAVRSHEN ten.... i slatka je u onom crvenom izdanju. Quote
Марија П : Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 uzasno im je glup tekst u toj pesmi ali je ovako dobra muzicki gledano Meni je npr. text pesme "Why do you love me?" odlican. Jedva cekam da ih vidim. Jesu li oni izdali singl za "Breaking up the girl"? Quote
Dani Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Jesu li oni izdali singl za "Breaking up the girl"? Cini mi se da jesu. Proveri na ovom sajtu: http://www.contactmusic.com/new/home.nsf/w...arbagex11x04x02 Quote
la Perversion Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ne mora neko da bude lep da bi bio privlacan. Bitno je da ima ono 'nesto' a Shirley to svakako ima. mmm pa da, cica je jako simpaticna pored toga zna ponekad jako dobre stvarcice da nabaci na sebe a o glasu koji je prelep da i ne govorim cula sam samo ovu jednu novu stvar s novog albuma i mislim da je albumčić jako dobar. Quote
Марија П : Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Cini mi se da jesu. Proveri na ovom sajtu: http://www.contactmusic.com/new/home.nsf/w...arbagex11x04x02 Hvala, draga. Jedva cekam koncert. Quote
negative creep Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Uf, pa meni ovaj novi album i nije bas nesto... Ali tu su stare pesme na koje cu da otkinem. Quote
negative creep Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 U koliko sati pocinje njihov koncert? Quote
scum Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 kao i uvek tacnu satnicu ce da objave sat vremena po otvaranju exita... za punk/hc stage vec ima vreme.... ides? Quote
:Dea Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Jedva cekam exit! Samo da mi sviraju when I grow up! Quote
Dowla Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 citao sam u novinama da je Natasa Bekvalac rekla da ce doci na exit da gleda Garbage i White Stripes Quote
Tatyannahhh Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 mmm pa da, cica je jako simpaticna pored toga zna ponekad jako dobre stvarcice da nabaci na sebe a o glasu koji je prelep da i ne govorim Meni je Sirli :drool: ali stvarno...ne znam..ima taj pogled da se zaledis.. Quote
Council A Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 garbage smara na koncertima jedino zato sto svira samo singlove a neke super pesme izostanu. npr. dumb, wicked ways... i sa BG sviraju Cherry Lips umesto Silence is Golden npr. I treba. Chery lips je bolja od Silence os golden. A posebno zbog nas koji i ne slusamo preterano Garbage . Quote
Recommended Posts