Sentinel Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) I treba. Chery lips je bolja od Silence os golden. A posebno zbog nas koji i ne slusamo preterano Garbage . Taj treci album je takva jeza da bih najsrecniji bio kada bi ga potpuno izostavili. Nek sviraju vecinom prvi album, najbolji je!!!! Dodushe ni poslednji uopshte nije losh, ali ipak je roze - roze!!! Uh kako bih voleo da cujem Queer, Heaven is wide, My lovers box, only happy... uzivo, to su mi najomiljenije pesmice!!!! Edited July 6, 2005 by Sentinel Quote
bleed_like_me Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Koncert pocinje u 00:00 Haha inace pocinju u 21 ja mislim. Slazem se da je 3. album katastrofalan. A izgleda da su shvatili i oni Sto se tice When I Grow Up to stalno ubacuju i izbacuju pa ne znam da li ce je svirati sutra. Evo npr. u Grckoj su svirali *4 sa prvog *5 sa v.2.0 *1 sa treceg *7sa novog Sve u svemu ono sto su tamo svirali je bilo odlicno. Inace sviraju samo jedan bis posto se posle toga popakuju. Jedino ih je publika u Madridu dovoljno odusevila da se ponovo raspakuju i odsviraju jos 3 pesme. Da li mi mozemo bolje? Quote
negative creep Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Odakle tebi to da pocinje u 21h, kad je objavljeno da krecu u 00h? Wow, 7 pesama sa novog...heh, a ja sa tog albuma najmanje znam... Nema veze, samo da odsviraju moju pesmu, ostalo je nebitno... Quote
bleed_like_me Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ne, ne mislio sam inace svoje koncerte pocinju u 21 Quote
negative creep Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Aaaa, ok. Cula sam i da ce ozvucenje biti 120 000 vati - ko prezivi, pricace! Joj, jedva cekam da vidim Shirley! Pa dobro, i Butcha... Quote
bleed_like_me Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 da pise da je 120 a ja hocu skroz napred hehe. koliko je bilo jako ozvucenje za metaliku? meni je to nejasno da se muzika sa stageva ne mesa ali posto nisam strucnjak... heh da vidis butcha moraces i ti napred a inace ovaj celavi, Steve, je onaj koji je otkrio Shirley. A Duke je suvlasnik Smart Studios-a Quote
Milkica Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Garbage su sinoc rasturili Stvarno su me odushevili,iako ih ne slusam nesto posebno.Bila sam u drugom redu ,jedina zamerka je sto su svirali tako kratko Shirley je prava zavodnica Quote
Sentinel Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 (edited) Grrrrrrrrrrrrrrrr! Ja sam bio u prvom redu pred Garbage dok kisha nije pocela da pada! Nakon toga sam bio mokar ko mish, seo u kola i otishao kuci! Pizda im materina, jebala ih organizacija!!!! Kako je poceo pljusak, ni jedno jednino obavestenje nije bilo dato u vezi sa daljim zbivanjima... ja mislio nece biti koncerta i otisao sam kuci! (( Ako nishta drugo barem sam video I.Browna. Edited July 9, 2005 by Sentinel Quote
Wanda_CarrionBand Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Stajala sam ispred bine skoro sat ipo.Pokisla sam ko kreten i smrzla se.kad je onaj gari na bini rekao da je bend voljan da svira ali da nam ne garantuje da ce nastupiti,popizdela sam i otisla kuci sa drugaricom.nismo mogle vise da stojimo na vetru mokre do gaca.shvatile smo da nam je bolje da picimo ciku nego da ostanemo i umremo na licu mesta cekajuci koncert koji mozda nece ni biti Quote
Milkica Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 (edited) Jedan gari iz obezbedjenja nam je rekao,kad smo ga pitali,oce biti sta,da se jos nista ne zna,bla bla.Uglavnom kad sam vec cekala 2 sata,nisam htela da odem(i jos da ispustim tako dobro mesto ),dok je drugarica s kojom sam dosla popizdela i otisla ,i tako ja ostadoh sama,al nije mi smetalo You bitch! Shto se nisi javila!!?! A gde si ti bio? P.S. Srecan rodjendan!!!!!!! Hvala Edited July 9, 2005 by stpgirl Quote
Sentinel Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Pogledah snimak malopre. Bogami 0 pesama s 3. albuma... svaka cast. Shirley je genijalan frontmen, tako harizmaticna osoba da to nije normalno! Svaka cast na onih par govora, odusevila me je!!! Quote
negative creep Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ha, ja ostadoh i posle pljuska (iako sam bila mokra), ali VREDELO JE. Najbolji provod u mom zivotu, i nesto sto cu sigurno pamtiti dok sam ziva. A Shirley....tako slatka, tako harizmaticna, tako looda, da nemam reci...bas onakva kakvom sam je zamisljala... Poz za bleed_like_me i Goo Kako vas izgurase posle nazad? Bili ste prvo odmah iza mene, ali sam vas na kraju videla malo dalje... @ stpgirl - sto mi ne rece da ces da budes tamo? I ja sam bila u 2. redu... Quote
Milkica Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) @ stpgirl - sto mi ne rece da ces da budes tamo? I ja sam bila u 2. redu... Ja sam ustvari dosla skroz neplanirano.Do pocetka Exita sam ostala skroz dekintirana,medjutim,jedna ortakinja to vece nije isla,pa mi je dala kartu,i tako se ja nekako nadjoh prvo na Brown-u,negde pri sredini,a kasnije mic po mic i eto mene kod ograde Da,stvarno je vredelo cekati da prodje i onaj pljusak i sve sto nas je zadesilo u onih nekolko minuta pre pocetka Garbage-a Shirley me je odusevila.Moracu da kupim novi album Edited July 10, 2005 by stpgirl Quote
scum Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ma shirley je jedna u milion... jednostavno, ta devojka, odn. zena, odn. zena-zmaj je rodjena da bude to sto jeste... sam nacin na koji peva, kako se krece po bini, blago-provokativni nastup (dobro je da je imala brus ), ma sve sve... sve to radi savrseno... iako ja znam da je ustvari ona izuzetno ruzna, i da nju sminka samo cini tako neodoljivom, mislim da sam spoznao njenu unutrasnju lepotu... ljudi, dzabe se lozite... ona je M.O.J.A. !!!! da, da, video sam kako me gleda.... uhfffffff.... mislim da sam se zaljubio (skroz sam prs'o.... treba mi sna....) Quote
negative creep Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ne, ne, Shirley je moja! Treba mi set-lista! Quote
Марија П : Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Zaista su fenomenalno odsvirali. Meni je jedino bilo bitno to sto su svirali "Bad boyfriend". Inace, Shirely mi uzivo deluje taaaaako gadno. Mnoooogo je lepsa u spotovima i na slikama... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 hmm nekako mi je delovalo kao da ne sviraju uzivo (pogotovu njeno pevanje)...al to je utisak preko tv-a, znao bih da sam bio tamo ne svidja mi se neshto specijalno njihova mjuza... Quote
scum Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 jedina zamerka je sto je, po meni, muzika zvucala suveise 'elektronski'... mada je ustvari tako i na albumima, ali mogli su da daju malo onog live smeka... Quote
Council A Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Grrrrrrrrrrrrrrrr! Ja sam bio u prvom redu pred Garbage dok kisha nije pocela da pada! Nakon toga sam bio mokar ko mish, seo u kola i otishao kuci! Pizda im materina, jebala ih organizacija!!!! Kako je poceo pljusak, ni jedno jednino obavestenje nije bilo dato u vezi sa daljim zbivanjima... ja mislio nece biti koncerta i otisao sam kuci! (( Ako nishta drugo barem sam video I.Browna. Totalni quote . Quote
Council A Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 E, da, ja sam i dalje gajila nade da je devojka lepa.. Mnogo je bre pegava.. Quote
Марија П : Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ma to manje vise, ali nema sise uopste. Quote
scum Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 sta ti je zenska ljubomora.... nisam video da je bilo koji muski clan rekao nesto slicno Quote
dark_lilith Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 (edited) http://fan-sites.org/shirley-manson/s031.jpg http://fan-sites.org/shirley-manson/s005.jpg http://fan-sites.org/shirley-manson/s060.jpg http://fan-sites.org/shirley-manson/s030.jpg Edited August 24, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
negative creep Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Sto je uostalom bitno koli©ke su joj sise... Devojka vrh peva i to je to... Quote
Recommended Posts