White Man Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 (edited) definitivno Abonos - u krosnjama abonosa!nekako izgleda bas onako iskreno... bio sam na snimanju tj. pomagao sam s onim lishcem koje leti oko benda dok sviraju! Edited January 3, 2006 by Whiteman Quote
Leshina Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 svakako alogia-novi dan ali nije losh ni STORMAGEDDON-Diabolical Sickness HAIL TO THEE INDEPENDOR!!!! Quote
MEDIEVAL Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 emetica-enema causes flatulence(necenzurisan) Quote
Pharmaceut Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Од свих спотова које сам гледао,спот Бомбардера за песму принцеза је ненадјебив!Међутим,треба буџета за такав спот Култ над култовим! Quote
darijus Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ovako it is time to open this threat. ... znaci umirem... Quote
Vangelis Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Naravno: Nishta ali Logopedi - We are the Serbs kao i Zaklana Celjad - Drobicutikicmu Quote
Гласник смрти Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Од свих спотова које сам гледао,спот Бомбардера за песму принцеза је ненадјебив!Међутим,треба буџета за такав спот Култ над култовим! Апсолутно се слажем! Принцеза је легандарни спот! Quote
Valkyrie Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Од свих спотова које сам гледао,спот Бомбардера за песму принцеза је ненадјебив!Међутим,треба буџета за такав спот Култ над култовим! Interesantno...! Gde si video taj spot, kako si došao do njega? Quote
Гласник смрти Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 То је спот само за праве, искрене СПИД МЕТАЛ МАНИЈАКЕ! Quote
lady_of_the_snow Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Stvarno me cudi da nema komentara za Demetherov spot. S'obzirom da im je prvi,po meni licno,bez ikakve pristrasnosti da se razumemo,spot je dobar,ima svojih nedostataka...ali...prvenac...bice bolje!!! S' moje strane,pozitivne kritike za ovaj spot, evo vam 3 bambija! Edited January 6, 2006 by lady_of_the_snow Quote
Valkyrie Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 То је спот само за праве, искрене СПИД МЕТАЛ МАНИЈАКЕ! ...kao što si ti, zar ne iskreni speed metal maniac... sigurna sam da je Bombarder snimio taj spot SAMO ZA TEBE i eventualno još za jednog veselog tr00 speed drugara. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 To Glasnik Smrti: Al to ono sa onim insertom iz filma, neki vitezovi ? Quote
must be between Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Evergray -Touch Of Bleesing Quote
Divlji Tigar Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Da li neko ima starije spotove i ovaj tornadov spot? I da li bi hteo da mi nareze? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 ...kao što si ti, zar ne iskreni speed metal maniac... sigurna sam da je Bombarder snimio taj spot SAMO ZA TEBE i eventualno još za jednog veselog tr00 speed drugara. Hehehe krenula je mojim stopama Quote
kuruz Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Rapid Force ima najjachi spot,ono s ribama u blatu. Ovo mi je 2500.-ti post Edited June 15, 2006 by Akumu Quote
Death rider Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 zaklana celjad - drobicutikicmu Rapid Force - Hero Quote
Guest borok Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Definitivno najbolji je spot novosadskog one man benda PIKNIK Horror Piknik - Horror Strah Uzas Kraj evo i linka za download: http://www.zexon5.com/Horror_Piknik/HORROR...h_Uzas_Kraj.avi Quote
PlanetHell Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 jako mi se dopada spot Retribution-a Quote
Apeiron Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) Definitivno najbolji je spot novosadskog one man benda PIKNIK Horror Piknik - Horror Strah Uzas Kraj evo i linka za download: http://www.zexon5.com/Horror_Piknik/HORROR...h_Uzas_Kraj.avi SVAKA CAST PRIJATELJU!!!! Ja bas dosao da pomenem taj spot, kad vec je neko gledao! To je kvlt svih kvltova, jace i od danasnjeg Bombardera! (naravno, cast legendama, ipak se zna ko je glavni u speed metal vodama). Prejaka pesma, i spot, a to za one man band, mozda jeste one man band, ali da nije perfektnog basiste sa perikom, ne bi to bilo to EDIT: Osim toga, definitivno treba pomenuti Retribution spot koji je vrhunski. Edited June 20, 2006 by Apeiron Quote
Metathrone Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Retribution - Fake Servant!!! VRH!!! Dobar je i Alogia - Novi Dan Quote
Recommended Posts