Wanking Mikica Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Wanking Horse ne primeti temu o ovim ruznim Holandjanima! Wanking Horse ih je gledao kao predgrupu za Meshuggah i zanemeo. Praise the polyrhythmic metal! Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 This has got to be just about the most retarded mallcore album masquerading as metal I’ve ever heard. Granted, I haven’t heard many, but if this shit came on the radio tomorrow I can guarantee the baggy pant-legged skaterboarder jerkoffs who listen to homosexual noise like this would be all over it in a second. The most distinguishing aspect of Polars is that it “features” a retarded screamer (of the hardcore genre variety) who sounds like the guy from Korn after he was gang raped in prison by a mob of HIV positive shemales. The guitar riffs are total nu-metal/hardcore faggotry, and I think I even caught a few hardcore breakdowns in there. In case you still have any doubts at all, let me say it once more: THIS IS NOT METAL. PERIOD. -- nešto ne verujem da ću nabavljati ovo. Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 btw imas u nekom bucerianu recenziju koja je nekih ∞ puta informativnija/bolja od te koja zvuci kao da ju je pisala neka baba metalka. poz Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ma zajebavam se.. obožavam ovakve recenzije (u kojima se reč "gay" koristi ∞ puta) i šta su dobili od BV? Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 4 ili 4.5. proglaseni za "to be do jaja kasnije". poz Quote
azal Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 kapiram da je ova recenzija sa ultimatemetal opeth foruma. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 hahha, ma ne, to je sa metal-archives. - btw, ja ladno imam ovaj album.. a ni jednom ga nisam preslušao. sad ću! -- produkcija je loša. to mi je prvi utisak. Quote
azal Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ps: wanking horse je svetski mega-car. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 drugi utisak mi je da je ovo nu metal verzija mešuge.. i to loša.. i dosta sam slušao. Quote
Belphegor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 drugi utisak mi je da je ovo nu metal verzija mešuge.. i to loša.. i dosta sam slušao. E majke mi, ja imam isti dojam Quote
azal Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ja sam cuo 2-3 pesme, i cuo sam malo Meshugge, mali Cynica, malo technical HC-a...nigde numetala. mozda ste vi glupi? sta znam. Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) belphegor: volis opeth? poz Edited February 7, 2005 by BodyRemover Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 možda... ali to ne menja činjenicu da je ovaj album loš.. čak i okvirima svog žanra. Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) @AZAL chuo si samo jednu stvar i tachka... i na toj stvari nema nu metala mozda na nekoj drugoj... still stvar je opaka... a opako ce da bude i batinjanje koje ce azala da sacheka kad se vrati doma jer ne ispisa Dillinger pitanja evo prodje zima... naoshtrio sam chekic samo za te sisoje! Edited February 7, 2005 by Out Of Time Quote
azal Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 cuo sam vise. ovaj debeli iz indjije mi je doneo kad mi je doneo behold...the arctopus, i jednu novu Spastic Ink pesmu..i oni klipovi xenije i debelog malog repera...sve sem xenije i debelog klinca sam skimuo sa harda. Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 debeljko je tu opalio neke ubitacne stihove. bas ima par koji su WOW dobri. poz Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 gledao sam to.. klinac je dobar! malo debilan do duše.. mada je moj favorit ipak xenija Quote
Belphegor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 belphegor: volis opeth? poz Nikada ih nisam cuo i uopste se ne ponosim tom cinjenicom. Dva benda koja sam sebi postavio "pod nabaviti" su 1. Opeth i 2.Cynic, nikada nisam cuo niti jednu pesmu od navedenih bendova a cujem samo hvalospeve o njima. Jebeni Novi Sad... Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 razmeni telefone sa Telom, on ti je tu blizu.. pa mozda mozete i da se vidite da se ljubite. pozz Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nije sto je blizu nego je u ns svaka dva dana svake nedelje... trazi nesto ako hoces, slobodno. poljupci se podrazumevaju. p.s. nema niko cynic ali se textures vrti uveliko (??) poz Quote
Belphegor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) razmeni telefone sa Telom, on ti je tu blizu.. pa mozda mozete i da se vidite da se ljubite. pozz Da evo, zivot mi je toliko interesantan da od svih aktivnosti moram da uvrstim i nalazenje sa likovima sa YUMetal foruma Najpre bih uzeo muziku od ovog sa potpisom "volim devojke", najvise obecava Edited February 7, 2005 by Belphegor Quote
Recommended Posts