Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sam nabavio onaj DVD Lewed,Crued And Tattooed...al' nikako da stignem da ga odgledam icon_redface.gif

Cuo sam da im neka riba lupa bubnjeve umesto Tommy-a...

dobar je dvd. odgledaj i onda se stidi sto ga nisi prije odgledao.

ima goli` zenski, ima sve. icon_da.gifbiggrin.gif

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Elem, bez obzira na ovu nezahvalnost osjećam potrebu da ovdje napišem kako je "Shout at the Devil" u izvođenju benda Stuck Mojo (u tandemu sa Devinom Townsendom), odlična. I više nego odlična. Preporuka, preporuka.

Inače, pomenutu stvar možete naći na Stuck Mojo disku Violate This: A Decade of Rarities (1991-2001)... A mogao bih i upload da potegnem ukoliko bude bilo interesovanja.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Najveći metal festival ikada održan u Mađarskoj u Budimpešti na NEP stadionu

Takav dogadjaj ja mislim da nikada više neće se ponoviti

Da i sigurno je bilo više od deset hiljada ljudi samo iz Yugoslavije

IPB Image

• 3 months later...
Posted (edited)

eee

Lijepa vijest za mrzitelje Motli Kru:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=74325

MÖTLEY CRÜE's SIXX: No More Shows Until 2008, Possibly 2009 - June 10, 2007

No, nije to, nego:

England has made a lot progress on the groupie front since we were last here. I've just had two groupies backstage sucking my dick and they just happened to be sisters.

:lol:

Edited by Vlaja Buraz
  • 3 weeks later...
Posted
Da li je neko gledao ovaj DVD "Carnival Of Sins"?Upravo ga skidam,pa me zanima na sta to lici.

Imam taj dvd ,Jebeno dobar koncert . Otvaraju sa shout at the devil tu je i red hot

Dosta pesama sa too fast for love i sa Dr feelgood - a isto. Mick Mars je toliko mršav da čovek pomisli da će se prepoloviti al je odsvirao gig nema šta .

Posted

Fantastican DVD!Zaista.Rnr cirkus,svirka,sise,alkoholi...set lista fantasticna (jebeni "Louder Than Hell" i "Ten seconds to love" su me jako iznenadili :rockdevil: ),cela ekipa u strava formi...Vince peva ko u starim danima,uopste ne falsira kao na "Lewd,Crewd & Tatooed",Nikki kao i uvek fenomenalan,Tommy jebe mame,Mick se sjajno drzi i strava svira...

Zamerke idu na prvu i polednju pesmu..."Shout At The Devil" Generation swine remix...fuj...svirajte originalnu verziju!!!!!"Anarchy In The U.K." poslednja stvar...bezveze.

Sve u svemu,sjajno.

Posted

E, nisam ovo vidio.

Stvarno sam prijatno iznenađen ovim DVD-om, iako mi je zvuk (posebno pjevanje) bolji na Lewd, Crued & Tattooed, ovo je takođe odlično izdanje. Onaj crtić na početku je vrh.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

nekako su mi prvljavi za glam...inace ne mogu da ih slusam.sto se tice konerata,odlicni su,scenski nastupi su vrh...

Edited by AIC
Posted
Da li je neko gledao ovaj DVD "Carnival Of Sins"?Upravo ga skidam,pa me zanima na sta to lici.

Gledao sam to , odlican koncert. Vince ili pjeva za 10 ili totalno falsira i preskace svaku drugu rijec. Tu pjeva za 10.

Dr Feelgood mi je jedan od omiljenih albuma. A The Dirt je vrlo zabavna knjiga. :) Jay Leno pita jednom Ozzy-ja jesu li istinite neke anegdote u vezi s njim u toj knjizi a on kaze - ne sjecam se ali ako Nikki Sixx kaze da je tako bilo onda je istina. :)

• 4 months later...