NeSa Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 JAO,TO JE JEBACKI BEND...SAMO STO SU SVI PROPALITETI.VINCE COOL PEVA,A OD OVIH MUZICARA TOMMY JE JEDINI KOJI ZNA BAS,BAS...GLEDAO SAM IH NA LIVE AID-U...NE ZNAM STA DA KAZEM...MOZE BOLJE... Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 skinuo sam sad necenzurisani spot za Girls,Girls,Girls.......to ja zovem spot Quote
Jaymz Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Nedavno sam posle X godina resio da preslusam ponovo njihov opus i DEFINITIVNO osim Kickstart My Heart nemaju dobru pesmu!? Sve ostalo je previse nja-nja Quote
Марија П : Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 nisam slusala njegov nijedan album, a nisam ni onaj video s njim i pam odgledala. jebi ga. Nisi nesto puuuuno propustila. Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 skinuo sam sad necenzurisani spot za Girls,Girls,Girls.......to ja zovem spot na ovom dvd-u sto smo pominjali imas obje verzije! odlicno je. marija: ali ja svejedno zelim da vidim. neso: iskljuci caps lock. kad pises po netu velikim slovima, to ti ko da vices na nekog. sto ljudi to jednom ne nauce? Quote
lemmy sixx Posted July 15, 2005 Author Report Posted July 15, 2005 Nedavno sam posle X godina resio da preslusam ponovo njihov opus i DEFINITIVNO osim Kickstart My Heart nemaju dobru pesmu!? Sve ostalo je previse nja-nja Tebi mozda.Nekom drugom je super. Preslusaj ponovo "Shout at the devil".Album jebe keve od zestine. Quote
Марија П : Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 marija: ali ja svejedno zelim da vidim. Zaista nije nista specijalno, ja sad pokusavam da nadjem Breta i Pamelu, valjda je zanimljivije (Bret je lepsi od Tommya ). Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 ja gledala. malo samo. insert. isti fazoni. isto pusi. Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 samo ti uzmi karmen elektru i pogledaj!to je stvaaar Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 NIKAD KARMEN - UVIJEK PAMELA! ali to je vec offtopic Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 ma volim i ja pamelu sa sve krivim nogama i fuj sisamaa al svidja mi se face njen u stvari iz cele ove price mene se svidja samo nikki sixx! Quote
LazaGNR Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 ...i fuj sisamaa... Sto Bas su joj OK sise... u stvari iz cele ove price mene se svidja samo nikki sixx! To smo vec utvrdili 100 puta do sada Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2005 Author Report Posted July 18, 2005 Sise su joj ok...prevelike doduse,preterane,ali su ok odradjene. Noge,ocaj.Krive i tanke.Ima najgadnija kolena na svetu.Isto i ruke. Quote
blondie Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 odgledah sinoc video.. tommy i pam.. katastrofa.. fuck fuck, baby, fuck.. love ya, fuck, oh my good, fuck, you `re so good, fuck, god.. fuck, fuck.. i bas foliranje. glava me zabolila koliko tresu kameru. trulo amaterski. ona skici ko da je kolju. on ne zna reci dvije ciste bez fuck. odvratno. poz. Quote
shock! Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 koliko je veliki fajl? ne znam da li se isplati skidati Quote
blondie Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 ne isplati se. taman ti se skidalo 2 min. mi smo sinoc skinuli za pola sata s winimixa, inace je 45,88 MB. imamo DSL. opet zavisi od koga uzimas fajl i njegove veze.' ma govno zivo. Quote
Марија П : Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 odgledah sinoc video.. tommy i pam.. katastrofa.. fuck fuck, baby, fuck.. love ya, fuck, oh my good, fuck, you `re so good, fuck, god.. fuck, fuck.. i bas foliranje. glava me zabolila koliko tresu kameru. trulo amaterski. ona skici ko da je kolju. on ne zna reci dvije ciste bez fuck. odvratno. poz. Sta sam ti rekla. Ja sam to sranje samo odgledala i prosledila dalje. Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 evo ga jos jedan razocarani gledalac .....sranje Quote
lemmy sixx Posted July 20, 2005 Author Report Posted July 20, 2005 Ja to uopste nisam gledao...imam neke klipove gde mu Pam cucla,i mogu reci da nije bas neka pusacica.Ali ko zna,mozda je bolje kada ti pusi neko kada je gledas kako nekome pusi. Quote
Марија П : Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 evo ga jos jedan razocarani gledalac .....sranje Ako ti je bas mnooooooooogo dosadno i imas bas puuuuuuuuno slobodnog vremena, onda skini to sranje. Quote
LazaGNR Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) Ja to uopste nisam gledao... Ja sam gledao svojevremeno kad se to pojavilo (pre 10-ak godina,na VHS-u) i,s' obzirom na sta sam sve ocekivao,ono nije bas bilo bog-zna-sta.Ali je ono...OK. Ali ko zna,mozda je bolje kada ti pusi nego kada je gledas kako nekome pusi. (ako si mislio 'nego' umesto one reci 'neko') Edited July 22, 2005 by LazaGNR Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2005 Author Report Posted July 22, 2005 Pogresio sam...nego,nego.Iako kada bolje pogledam konstrukciju recenice sa ovim "neko",ispada veoma konfuzno ali je mozda i dobro. Quote
Jaymz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Eto, bend kao Motley Crue i ne zasluzuje bolje nego da se na temi prica o pusenju Quote
Nixx Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Dobro jel' neko od vas njih gledao uzivo? (lemmy ne moras da odgovoris na ovo hehe) Meni, sa snimaka sto sam video, ne predstavljaju neki show. Pevanje je losije, malo je bluda i razvrata, shvatam ja nisu to "te" godine, ali i onda... Voleo bi posetiti njihov koncert bar jos dok se Mick ne pretvori u pepeo. Quote
Recommended Posts