lemmy sixx Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 Ma ne...ne treba meni format c: Ja sam stabilan. Quote
darijus Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 TOMMY LEE's Solo Album To Feature Guest Appearances By STEVEN TYLER, SLASH UPI News Service is reporting that MÖTLEY CRÜE drummer Tommy Lee's upcoming solo album features guest appearances by AEROSMITH's Steven Tyler, VELVET REVOLVER's Slash, Dave Navarro (ex-JANE'S ADDICTION), members of GOOD CHARLOTTE and BACKSTREET BOYS' Nick Carter. The album will coincide with Lee's NBC reality series, "Tommy Lee Goes to College", which premieres in June. The show, which was filmed last fall, follows the tattooed drummer as he studies, auditions for the marching band and attends Cornhusker games at the University of Nebraska-Lincoln. Though he's not supposed to divulge details about the show, Lee did say he tried the Greek life during his short stay last year at the University of Lincoln-Nebraska. "I started my own frat, the House of Lee," he says. "I did everything you could possibly do in the college life. I had a great time doing it because I never got a chance to go to college before." MÖTLEY CRÜE kicks off a world tour Monday in San Juan, Puerto Rico. Quote
Марија П : Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ovo sa Tommyem na koledzu mi je groteskno. Quote
lemmy sixx Posted February 11, 2005 Author Report Posted February 11, 2005 drummer Tommy Lee's upcoming solo album features guest appearances by Amembers of GOOD CHARLOTTE and BACKSTREET BOYS' Nick Carter. The album will coincide with Lee's NBC reality series, "Tommy Lee Goes to College", which premieres in June. Bas me zanima,sta bi on radio na koledzu.Hmmm,bas misteriozno. Quote
dark earendil Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Kickstart my heart in every way... Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Apsolutno mi je bizarno da bubnjar radi solo album. Ako bude pevao, upucacu se. Quote
darijus Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) juche u trenucima dokonosti gledao onaj "rise of motley crue"...ili kako se vec jebeno zove...eat shit. i jeedan deo price ide ovako...resio nikki six da postane muzikant...i ode kod nekog lika da ga nauci da svira...ovaj kad je video koliko je netalentovan za djitru...mu kaze:"aj ti lepo nabavi bass,i pocni to da ucis..." nikki kaze dobro...uzme prazan kofer...ode u radnju sa instrumentima...pita zaposlenog da mu donese nesto iz magacina...i dok je ovaj bio tamo nazad...nikica opusteno strpa les paul-a u kofer...i saceka lika...ovaj izadje iz magacina...kaze mu kako nema to sto trazi...pozdrave se ... kad je nikica dosao kod "ucitelja"...otvara kofer... "pa to nije bass,to je gitara majmune..." "STA....???!!!" ... Edited February 20, 2005 by darijus Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 ja znam drugu pricu. Zeleo je da svira gitaru ali je ukrao bas i tako zapoceo karijeru basiste. Quote
Johny Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) ja znam drugu pricu. Zeleo je da svira gitaru ali je ukrao bas i tako zapoceo karijeru basiste. Wrong,Darijusova verzija je tacna! Edited February 20, 2005 by Johny Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Da, tacno, sad sam pogledala u knjizi . Imam takve momente, zapamtim samo pojmave ali ih pogresno sklopim. Quote
darijus Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Da, tacno, sad sam pogledala u knjizi . Imam takve momente, zapamtim samo pojmave ali ih pogresno sklopim. ...IMAS KNJIGU O MOTLI DRUZINI....??? MINUS TRI BAMBIJA ZA TEBE... PA STA JE TO...???SLIKOVNICA...??? Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 A4 formata, mek povez, full color, stampana '94. Imam vrlo slicnu i Guns n' Roses . Quote
darijus Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) A4 formata, mek povez, full color, stampana '94. Imam vrlo slicnu i Guns n' Roses . ...tacno sam znao... jedno off topic pitanjce...ako si gledala...jel vredi skidati bon jovi-ja wembley 95' koncert...???valja li nesto...??? Edited February 20, 2005 by darijus Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) Nisam gledala, slabo stojim s tim. Jos jedan off topic- STA ti je to u potpisu??? Khm... da bude on topik evo i naslovne strane knjige Edited February 20, 2005 by michelle Quote
darijus Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Nisam gledala, slabo stojim s tim. Jos jedan off topic- STA ti je to u potpisu??? Khm... da bude on topik evo i naslovne strane knjige ma neko kantri sranje...tim mcgraw... ali je zato jako potresan tekst... Quote
michelle Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Pa to i vidim, zamalo da se rasplacem, bas me ganuo. Quote
Марија П : Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 juche u trenucima dokonosti gledao onaj "rise of motley crue"...ili kako se vec jebeno zove...eat shit. i jeedan deo price ide ovako...resio nikki six da postane muzikant...i ode kod nekog lika da ga nauci da svira...ovaj kad je video koliko je netalentovan za djitru...mu kaze:"aj ti lepo nabavi bass,i pocni to da ucis..." nikki kaze dobro...uzme prazan kofer...ode u radnju sa instrumentima...pita zaposlenog da mu donese nesto iz magacina...i dok je ovaj bio tamo nazad...nikica opusteno strpa les paul-a u kofer...i saceka lika...ovaj izadje iz magacina...kaze mu kako nema to sto trazi...pozdrave se ... kad je nikica dosao kod "ucitelja"...otvara kofer... "pa to nije bass,to je gitara majmune..." "STA....???!!!" ... The rise and rise of Motley Crue? Da pretpostavim da je to bilo juce na VH1 Rockstar Saturday? Zar on nije otisao kod tadasnjeg benda kome je falio bass? Ili ja znam pogresnu pricu. Quote
LazaGNR Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Khm... da bude on topik evo i naslovne strane knjige Jos se ja pitao dal' je to kupio neko sem mene PA STA JE TO...???SLIKOVNICA...???ma neko kantri sranje... Nije...bas je O.K. knjiga...mada je jos nisam procitao .IMAS KNJIGU O MOTLI DRUZINI....???MINUS TRI BAMBIJA ZA TEBE... Uuuuuu...sta bi onda rekao za mene Ja ih imam 2 (doduse iste su) Quote
Wlad Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Morao sam ponovo da aktiviram Motley Crue temu!!! Volim ih ko leba! Ajde sada svi ponovo napisite nesto lepo o njima. BRZO!!! Quote
miss Penny Lane Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 nalozila sam ortaka iz razreda koji ima bend da obrade kickstart Quote
Wlad Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 nalozila sam ortaka iz razreda koji ima bend da obrade kickstart KickStart My Heart kickass bebe!!! Mnogo dobra stvar. Quote
lemmy sixx Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 Mislim da bi ovde neko trebao delovati sa malo brisanja postova... Quote
michelle Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 zadovoljan? Inace, danas sam pocela da citam clanak u Blenderu procitala sam pola, a onda su me zamolili da odem iz IPSa... zavrsicu predvece kad dodje druga smena. Clanak je skroz dobar i govore o tome sta su radili poslednjih godina i zbog cega su se ponovo sastavili... Blender je 560 dinara pa ko ima i voli nek izvoli Quote
Wlad Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 (edited) Inace, danas sam pocela da citam clanak u Blenderu procitala sam pola, a onda su me zamolili da odem iz IPSa... zavrsicu predvece kad dodje druga smena. Clanak je skroz dobar i govore o tome sta su radili poslednjih godina i zbog cega su se ponovo sastavili... To je zbog tvoje kose! Ja kad dodjem u IPS, mogu da procitam ceo casopis, i niko mi nece ni rec reci. Edited March 21, 2005 by Wlad Quote
Recommended Posts