michelle Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ja danas kupila Red, white and Crue, dupli cd sa najvecim hitovima + tri nove pesme ukljucujuci i If I Die Tomorrow. Relativno Bezvezni buklet, ali s obzirom na to da se na njemu nalazi cak 37 pesama vredi para. Pogotovo za one koji nemaju sve albume ali zele da poseduju hitove na jednom mestu. Moj izbor pesama bi bio drugaciji, ali ovo je objektivno. cd 1 su klasici i to gotovo potpuno iste pesme kao na The Greatest Hits, cd 2 su 'modernije" stvari- Enslaved, Bitter Pill, Beauty, Afraid, Hell On High Heels, New atto i tri nove. Quote
michelle Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Inace, ako neko na zna, imena ostale dve nove pesme su Sick Love Song i Street Fighting Man. Quote
Wlad Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Inace, ako neko na zna, imena ostale dve nove pesme su Sick Love Song i Street Fighting Man. Da mi to nisi rekla, ne znam da li bi moj zivot imao smisla! Quote
lemmy sixx Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 Inace, ako neko na zna, imena ostale dve nove pesme su Sick Love Song i Street Fighting Man. Na sta to lici? Quote
shock! Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 KickStart My Heart kickass bebe!!! Mnogo dobra stvar. moja omiljena od njih Quote
michelle Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Evo sad je bila Smokin' inthe boys room kao 2. na listi VH1 "Born To Be Wild"- sat god ima ta lista predstavljala. Quote
Марија П : Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 ELEM, kupila sam kompilaciju i moram reci da ko god da je David Wild, trebao bi da se pokrije usima. "Punky, poppy with a double serving of bad attitude" - what a load of crap. Onda ono za "Sick love song" - "Have they moved on from "Girls. girls, girls" to "Women, women, women"?". Nasla sam jos gluposti, ali to sada nije bitno, ovo su bile glavne pricice. A da i lepo je covek napomenuo da "Smokin' in the boys room" nije pesma Motleya (za sve one koji mi nisu verovali - ) Ona riba sa omota je super, na Vinceovoj slici su tako (neuspesno) pokusali da sakriju njegov svinjski podbradak i svi su tako gotik. (It's funny 'cause it's sad). Mozda sam ja gluva, ali ja ne primecujem razliku izmedju "Too young to fall in love" i "Too young to fall in love (remix)", sem sto je sam pocetak malo izmenjen. Dalje, "If I die tomorrow" je super pesmica, "Sick love song" nije nista posebno i "Street fighting" je ok. Quote
Archibald Reiss Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 video sam na vh1 ovu novu If I die tomorrow... nije lose... Quote
lemmy sixx Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 Poslala sam ti postom pa ces cuti Kojom postom si poslala?Onom imaginarnom?Ili si mozda slala iz Sijera Leonea pa treba 4 meseca da stigne? Quote
KontraKonosufiliKs Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 moja omiljena od njih Pa ako im to nije najpoznatija ubij me.Sve u svemu jedan od najboljih bendova ikad,treba setati ribe ko sto su setali tommy lee i nikky sixx moja omiljena pesmica - TOO YOUNG TO FALL IN LOVE Quote
shock! Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Pa ako im to nije najpoznatija ubij me. jeste, al nema veze....uglavnom najpoznatija meni nije omiljena, kod Motleya jeste Quote
michelle Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Kojom postom si poslala?Onom imaginarnom?Ili si mozda slala iz Sijera Leonea pa treba 4 meseca da stigne? Sticice ti u ponedeljak, jutros sam poslala. Tehnicki problemi , sorry. kolega Quote
.alex. Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 da li ima neko mp3 od njim da mi nareze?? Quote
Марија П : Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 video sam na vh1 ovu novu If I die tomorrow... nije lose... Ono je tebi dobro? Radnja spota je uzasna, ona riba je uzasna, oni jedva da se pojavljuju. Btw. Vince Neil je sa Chickendance-om zauzeo prvo mesto na VH1 listi "40 least metal moments". Quote
.alex. Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Narezacu ti ja jeeeeeej! [ono,kao da se chujemo ovih dana ] Quote
Archibald Reiss Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ono je tebi dobro? Radnja spota je uzasna, ona riba je uzasna, oni jedva da se pojavljuju. Btw. Vince Neil je sa Chickendance-om zauzeo prvo mesto na VH1 listi "40 least metal moments". ma koji spot.. nije meni to bitno... Pesmica je bas OK. Quote
Vic Rattlehead Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Ne seri. Idi slusaj Bijelo Dugme... Zašto moram ići negdje? Quote
Recommended Posts