gruban Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ne postoji bespotrebniji bend od MOTLEY-a!!! Quote
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 decko ima opeth u potpisu, razumijem ga. ja volim opeth. ali MNOGO volim i motley... ima na dvd Dimu Borgir jedna dobra scena kad neki ludak imitira Tommy Leeja a u pozadini ide Dr Feelgood!! Quote
Марија П : Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 mislis ona debela krava?? Da. K'o da mu Lil' Kim nije bila dovoljna. Quote
lemmy sixx Posted June 25, 2005 Author Report Posted June 25, 2005 ima na dvd Dimu Borgir jedna dobra scena kad neki ludak imitira Tommy Leeja a u pozadini ide Dr Feelgood!! Da,neki njihov roudi...dobra scena. Quote
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ma najjaca, mi smo izvrtili dvd na toj sceni previse puta, mozemo sad da ga bacimo ali pazi, frajer ga `skida` u originalu, i ono kako tommy gleda Bogu pod oblake i kako se kezi, ludnica a vortexu se kosa naelektrisala ko bi rekao da se takvi opasni satanisti prze na motley, europe i sl. Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 I Twisted Sister.Ma opasni satanisti moj kurac.Sve je to sminka.Na istom DVD-u je dobra scena kada se kupaju u bazenu.Ceo taj DVD je odlican. Quote
blondie Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) ma to ti kazem, sminkeraj! ali vortex, mamuran u bazenu se nesto okrece i ronja k`o debil ili ono na plazi.. ludaci ej, ajde kad smo kod toga, u kom dijelu tacno si cuo t.sister, posto ja ne mogu da prepoznam?? Edited June 26, 2005 by blondie Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 Nemam pojma gde tacno...moram ponovo pogledati "World misanthropy",ali siguran sam da ima negde. Quote
blondie Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 ajde pa mi javi jer mene pored dvd-a motley crue mrzi da gledam dimce borgirce Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Onaj Tommy Lee je ustvari clan grupe Nevermore... Quote
blondie Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Van Williams - bubnjar Boze, kako smo pametni Quote
lemmy sixx Posted July 1, 2005 Author Report Posted July 1, 2005 Onaj Tommy Lee je ustvari clan grupe Nevermore... Ja mislio da to neki roudi. Quote
Марија П : Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Nocas je na VH1 bila neka emisija o re-unionu MC-a...nisam znala da su Micku morali da zamene kuk i je malo falilo da umre. Tuzno je videti nasta on slici. Usput su pustali i iz studija snimanje novog albuma - koje sranje. A da, spot za "Sick love song" je jos konfuzniji od onog prethodnog. Quote
Sinstrel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ceo dan je bio posvecen Motley Crue. A ja zaludan pa gledao (dobro ne bas ceo dan). U subotu su prikazivali kako su Neila sredjivali neki pederi. Mislim menjali mu imidz... jadno! Smesan je za medalju. A sto se tice onog od sinoc... sta reci, vidi se da su okupljeni na silu. Sve mi to deluje kao klasicno izvlacenje para iz dzepova fanova. Quote
shock! Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 u majskom ckm-u u clanku 30 godina rock smrti ladno na vrhu strane Nikki Sixx sa onim dogadjam iz '87 kada je ZAMALO umro.....inace u clanku se opisuju smrti najvecih rock zvezda u zadnjih 30 godina.......debili Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 heh ma motley je ,da se ne lazemo bend u stilu "brate al sam ih pojeb`o danas" .al bole ih uvo,i ja bi se sa nicki sixxom raaado.al sta ces.dobri su momci.da me ne shvatite pogresno,ne slusam ja njih zbog njihovog jebackog staza ten secons to love,sinners & saints,louder than hell , tonight i bla bla bla bla bala.sta vi mislite o ovim stvarima? Quote
Sinstrel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Bez namere da budem neobicno okrutan ali Mick skroz izgleda goth. Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 Jeste da je covek uvek bio gadan ko grob i skroz odskakao od ostatka ekipe,ali ovo sada...jebote,lici na moju prababu koja je umrla u subotu. Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 heh ma motley je ,da se ne lazemo bend u stilu "brate al sam ih pojeb`o danas" .al bole ih uvo,i ja bi se sa nicki sixxom raaado.al sta ces.dobri su momci.da me ne shvatite pogresno,ne slusam ja njih zbog njihovog jebackog staza ten secons to love,sinners & saints,louder than hell , tonight i bla bla bla bla bala.sta vi mislite o ovim stvarima? Ten seconds to love!Jebacka stvra!Odlican riff. Quote
michelle Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Mick Mars ima "pitaj kurac koliko godna" on je jos 71. godine imao svoj bend Quote
Sinstrel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Plus je mrtav bolestan... svaka mu cast na istrajnosti u svakom slucaju. Quote
blondie Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 na toj slici se vidi da mu 40-resnica iz dupeta viri. a sto veli Lemmy, ruzan je u tri lijepe bio i kao mlad co`ek. kamoli sad. Quote
Марија П : Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Bez namere da budem neobicno okrutan ali Mick skroz izgleda goth. To je bila i moja prva reakcija kad sam pre par meseci videla ovu sliku. Prizor je potpuno tuzan. Ovako jos kad covek vidi sliku i nije toliko lose...ali on ne moze ni da hoda, jedva prica...sooo sad. Quote
Recommended Posts