Jump to content

Recommended Posts

Posted

decko ima opeth u potpisu, razumijem ga.

ja volim opeth.

ali MNOGO volim i motley...

ima na dvd Dimu Borgir jedna dobra scena kad neki ludak imitira Tommy Leeja a u pozadini ide Dr Feelgood!! biggrin.gifbiggrin.gif

Posted

ma najjaca, mi smo izvrtili dvd na toj sceni previse puta, mozemo sad da ga bacimo icon_smile.gif

ali pazi, frajer ga `skida` u originalu, i ono kako tommy gleda Bogu pod oblake i kako se kezi, ludnica biggrin.gif

a vortexu se kosa naelektrisala icon_smile.gif

ko bi rekao da se takvi opasni satanisti prze na motley, europe i sl. biggrin.gif

Posted (edited)

ma to ti kazem, sminkeraj! biggrin.gif

ali vortex, mamuran u bazenu se nesto okrece i ronja k`o debil icon_smile.gif

ili ono na plazi.. ludaci icon_smile.gif

ej, ajde kad smo kod toga, u kom dijelu tacno si cuo t.sister, posto ja ne mogu da prepoznam??

Edited by blondie
Posted

Nocas je na VH1 bila neka emisija o re-unionu MC-a...nisam znala da su Micku morali da zamene kuk i je malo falilo da umre. Tuzno je videti nasta on slici. icon_sad.gif

Usput su pustali i iz studija snimanje novog albuma - koje sranje. pukeface.gif

A da, spot za "Sick love song" je jos konfuzniji od onog prethodnog.

Posted

Ceo dan je bio posvecen Motley Crue. A ja zaludan pa gledao (dobro ne bas ceo dan). U subotu su prikazivali kako su Neila sredjivali neki pederi. Mislim menjali mu imidz... jadno! Smesan je za medalju.

A sto se tice onog od sinoc... sta reci, vidi se da su okupljeni na silu. Sve mi to deluje kao klasicno izvlacenje para iz dzepova fanova.

Posted

u majskom ckm-u u clanku 30 godina rock smrti ladno na vrhu strane Nikki Sixx sa onim dogadjam iz '87 kada je ZAMALO umro.....inace u clanku se opisuju smrti najvecih rock zvezda u zadnjih 30 godina.......debili

Posted

icon_rockdevil.gif heh ma motley je ,da se ne lazemo bend u stilu "brate al sam ih pojeb`o danas" .al bole ih uvo,i ja bi se sa nicki sixxom raaado.al sta ces.dobri su momci.da me ne shvatite pogresno,ne slusam ja njih zbog njihovog jebackog staza

ten secons to love,sinners & saints,louder than hell , tonight i bla bla bla bla bala.sta vi mislite o ovim stvarima?

Posted
icon_rockdevil.gif heh ma motley je ,da se ne lazemo bend u stilu "brate al sam ih pojeb`o danas" .al bole ih uvo,i ja bi se sa nicki sixxom raaado.al sta ces.dobri su momci.da me ne shvatite pogresno,ne slusam ja njih zbog njihovog jebackog staza

ten secons to love,sinners & saints,louder than hell , tonight i bla bla bla bla bala.sta vi mislite o ovim stvarima?

Ten seconds to love!Jebacka stvra!Odlican riff.

Posted

na toj slici se vidi da mu 40-resnica iz dupeta viri.

a sto veli Lemmy, ruzan je u tri lijepe bio i kao mlad co`ek. kamoli sad.

Posted
Bez namere da budem neobicno okrutan ali Mick skroz izgleda goth.

user posted image

To je bila i moja prva reakcija kad sam pre par meseci videla ovu sliku. Prizor je potpuno tuzan. Ovako jos kad covek vidi sliku i nije toliko lose...ali on ne moze ni da hoda, jedva prica...sooo sad. icon_sad.gif