Dani Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Sta sam ti rekla. Ja sam to sranje samo odgledala i prosledila dalje. Ja sam odgledala, smorila se i bacila ga u Recycle Bin. I nabavila sam "Red, White & Crue", ali naravno mrzi me da ga preslusavam... Quote
LazaGNR Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Dobro jel' neko od vas njih gledao uzivo? (lemmy ne moras da odgovoris na ovo hehe) Meni, sa snimaka sto sam video, ne predstavljaju neki show. Pevanje je losije, malo je bluda i razvrata, shvatam ja nisu to "te" godine, ali i onda... Ja nisam,al' bi voleo Bar da dodju do Budimpeste. Ne znam kakav im je show na koncertu,al' svejedno bi voleo da ih vidim...imaju mocne pesme... Quote
shock! Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ja bih isao i dalje od Budimpeste .... Voleo bi posetiti njihov koncert bar jos dok se Mick ne pretvori u pepeo. moraces da pozuris Quote
LazaGNR Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Is'o bi i ja,samo da iskombinujem vizu za to 'dalje' Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 ja promasila koncert. ne moze se sve stici.. ali zato ne zalim................................. Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 ja promasila koncert. ne moze se sve stici.. ali zato ne zalim................................. ipak smo uspjeli da se uslikamo s Tommy Lee-ijem! (LEMMY, EVO GA LUDAK! ) (ostatak price postujem danas na temama Dream Theatre, Nevermore, MEgadeth, Symphony X) Quote
LazaGNR Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ti oces da kazes da je ovo onaj crnac na slici gore (izmedju tebe i onog lika u Dimmu Borgir majci) Tommy Lee (ako mislimo na istog - onog iz Motley Crue) Il' je on isao na plasticnu operaciju,il' sam ja corav,il' si ti na teskim drogama Il' te je neko jaaaaako zajeb'o da je to Tommy Lee Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 khm.. prodjes par strana unazad po temi i ne ispadas glup. (a uzgred svratis PO UPUTAMA MOJIM i na temu NEVERMORE) hala na paznji i prijatno. Quote
LazaGNR Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Aaaaa...asd sam pogledao tvoj post na temi Nevermore...pa nisam znao na kog 'Tommy Lee'-a mislis...zato je i bio onakav post...otkud sam znao... Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 brate, prelistaj i posljednje strane OVE teme.. skontaces zezanje! Quote
Johny Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 http://www.furisdead.com/images/PETAtommylee72.jpg Quote
Vlaja Buraz Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Samo ću reći da sam gledao Lewd, Crued & Tattooed DVD i da sam jako sretan, i da ako niste, i vi ćete uskoro. Quote
Nightwing Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ja skidam neki Tommyev solo album iz 2005 Quote
Vangelis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Hahaha ja jos pomislio koji Tommy Lee dodjavola Ovaj lici na Frankie Banali-a iz Quiet Riot-a.. Elem, ja imam jednu sliku koju ne bih bas da share-ujem preko neta zbog nekog licnog interesa....al dobra je, Laza ju je video Quote
Vangelis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Samo ću reći da sam gledao Lewd, Crued & Tattooed DVD i da sam jako sretan, i da ako niste, i vi ćete uskoro. Gledao sam ga i ja u USA. sasvim nije los! Ja imam samo Greatest video hits DVD. Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 ipak smo uspjeli da se uslikamo s Tommy Lee-ijem! (LEMMY, EVO GA LUDAK! ) (ostatak price postujem danas na temama Dream Theatre, Nevermore, MEgadeth, Symphony X) Da,da...to je taj Tommy Lee. Quote
Nightwing Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ali zašto? ne znam ni sam dacu michelle da preslusa i da kaze vredi li da pustam Quote
Vlaja Buraz Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Da,da...to je taj Tommy Lee. Ovaj desno? Quote
blondie Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ih lemmy, zezno si me.. sad moram ljudima ispocetka objasnjavati ko je tommy lee, pa da im kazem otkud, sta i kako i tako to.. smor. Quote
blondie Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ej daroje nije se bas skroz odnosilo na tebe.. nego uopste sto je lemi tu temu izbacio poz. Quote
Vangelis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Blondie ja sam na tebe ljubomoran...odma da ti kazem Quote
blondie Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 jel zato sto sam na dan slikanja s mustaineom imala ogavnu bubuljicu na bradi? Quote
Recommended Posts