_powerslave_ Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Shta znam dobar bend, nisam ih nikad neshto gotivio ali kad sam chuo album Shout At The Devil nisam ostao ravnodushan. Quote
Sleaze Glammer Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Shta znam dobar bend, nisam ih nikad neshto gotivio ali kad sam chuo album Shout At The Devil nisam ostao ravnodushan. To im je JEDINI PRAVI album. Sve ostalo je 4 hita + gomila fillera. MEni su Motley Crue previse razvikani. Nisu TOLIKO dobri. Vise su pop metal nego heavy glam sleaze metal za sta su se izdavali. Imaju najbolji attitude od svih. Quote
Download_manager Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ja sam za neku stariju varijantu: Looks That Kill, Too Young To Fall In Love, Live Wire .... Od novijih sviđa mi se Hell On High Heels Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 Nisu TOLIKO dobri. Vise su pop metal Pop metal?Prva tri albuma su pop metal?!?Kakv crni pop metal! Quote
_powerslave_ Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ma nije bre to nikakav pop metal, al slazem se da jedino shto valja od njih jeste album Shout At The Devil. Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 Nikako se ne slazem.Prvih 5 albuma su vrh vrhova. Quote
_powerslave_ Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Eh sad...ne mogu nikako biti svih pet vrh vrhova... jbg. bar za mene ne mogu. I kao shto vec rekoh jedini vrh album od njih je SATD. Quote
lemmy sixx Posted December 23, 2007 Author Report Posted December 23, 2007 A zasto ne bi mogli biti?Svi su odlicni.Pogotovo "Theatre Of Pain" i "Dr.Feelgood".To sto se tebi ne svidjaju je druga prica. Quote
_powerslave_ Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Pa bash to kao shto vec rekoh. Quote
Sleaze Glammer Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Pop metal?Prva tri albuma su pop metal?!?Kakv crni pop metal! Pop metal u stilu Dr Feelgood. Prva 3 su zaista dobar sleaze glam metal, ali posle toga su postali previse pop ( Time For Change i Don't go Away Mad npr ). Ne kazem da su losi u tom periodu, ali jesu se prodali da bi zaradili koju kintu. I skinuli su sminku koja im je bila zakon, pogotovo u SATD periodu. Quote
lemmy sixx Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 Dr.Feelgood je odlican hard rock album.Dobro,ima tri ljigave balade,ali su sve tri odlicne.Prodali se?Pa oni su se prodali od prvog dana kada su krocili na scenu,posto su oduvek bili komercijalni do bola.A bas ta sminka koju su odbacili ih je cinila jos komercijalnijim,posto je to tada bilo popularno.Meni licno se vise svidja njihov stajling u fazonu albuma "Girls,girls,Girls" i "Dr.Feelgood" kada su ganjali harlike,bili u kozi i kaubojkama nego onaj stari imidz...ko trandze androidi. Quote
_NeSa_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ne znam da li su sleaze pop metal ili sleaze glam metal,ali znam da su smesni za medalju,posebno onaj basista . Quote
_powerslave_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Uh brate taj Dr. Feelgood je bio drugi album koji sam chuo od njih i shta reci za mene album koji ima 3 mozda chak i 4 pesme koje valjaju... Quote
_NeSa_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 To im je bio najprodavaniji album,inace... Meni su prva 2 najdrazi albumi. Quote
Rox Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Meni je Dr. Feelgood odlican a volim i svih pet prvih albuma. Quote
sleazyrocker Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 pa da pet prva albuma su zakon Quote
ZmYchE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Nikki Sixx (Motley Crue) - Sixx: A.M. - The Heroin Diaries (2007) http://rapidshare.com/files/74937525/sixx_...diaries2007.rar pass:rockmetalarchives Quote
Sleaze Glammer Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Kakav je taj album, na sta podseca, odslusao sam samo singl i nije mi se dopao Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Nikako se ne slazem.Prvih 5 albuma su vrh vrhova. A posle je krenula druga prica... Mada mi je OK i onaj iz '94 (sa Corabi-em) Jes' da je skroz drugaciji od dotadasnjih radova Motley Crue-a,al' mi je bas dobar Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Pa da,ima i tamo dobrih stvari ("Power To The Music" recimo),ali daleko je to od prvih 5 albuma."Generation Swine" je krsh nad krshevima,a "New Tattoo" je isto poprilicno slab,iako ima nekoliko dobrih stvari na njemu,recimo "Hell On High Heells" i "Punched In The Teeth By Love".Ni ove nove pesme koje su snimili posle reuniona mi se uopste ne svidjaju. Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa da,ima i tamo dobrih stvari ("Power To The Music" recimo) A tek "Hooligan's Holiday" :rockdevil: To je DZet vecito vrteo u 'Hitu Nedelje' (i ceo taj album generalno) ali daleko je to od prvih 5 albuma. Pa sad daleko... Ono,drugaciji je (crvrsci je),al' je dobar u tom domenu (da tako kazem) ...za razliku od Generation Swine ko mi je...pa Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ovaj live album shto su skoro izdali je recimo odlichan, ne mogu da se setim kako se zove... Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Onaj dupli uzivo (iz 2001.-2002.-koje-li-je,Spitfire Records)? Sad ne mogu ni ja da se setim (edit:ide nesto kao 'Lewed,Crued & Tattooed' valjda) Al' dobar je album skroz Edited December 26, 2007 by LazaGNR Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 "Lewd,Crued & Tattooed" je sjajan.Odlican.Ali ovaj novi "Carnival Of Sins" je jos bolji.Rock n' roll cirkus u svom najboljem izdanju.Obavezno pogledajte! Pa sad daleko... Ono,drugaciji je (crvrsci je),al' je dobar u tom domenu (da tako kazem) Drugaciji je i cvrsci,ali je po kvalitetu daleko od prethodnih 5. Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 "Lewd,Crued & Tattooed" je sjajan.Odlican.Ali ovaj novi "Carnival Of Sins" je jos bolji.Rock n' roll cirkus u svom najboljem izdanju.Obavezno pogledajte! Jel' to onaj DVD? Drugaciji je i cvrsci,ali je po kvalitetu daleko od prethodnih 5. Pa sad,stvar ukusa... Quote
Recommended Posts