Mr Brownstone Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Motley Crue je moj omiljeni bend, najaci su, a kad bi dosli u Srbiju pa da se skupi cela rock/glam elita srbije, jedva cekam da izadje novi alunm, dosta su kritikovani od strane ostalih metalaca ali ko ih jebe, motley crue je zakon Quote
LazaGNR Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 I ja bih najvise voleo kad bi dosli u Srbiju,ali tesko To samo u Americi moze da prodje... Quote
sleazyrocker Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 sto se nas tice moglo bi i ovde da prodje, a sto se njih tice tesko Quote
Sleaze Glammer Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 izaso e sample za novu njihovu pesmu zove se SAINTS OF LOS ANGELES. Traje 30 sekundi ali zvuci jebacki! Quote
Mr Brownstone Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 lelele jedva cekam novi album, osecam da ce bude antologiski, pravi povratak, al to ce verovatno da bude sve od njih, jos godinu-dve i gotovi su, jebiga treba ustupiti mesto novim , mladim grupama Quote
Whitesnake_Zr Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Ne moze Motley da napravi prabo comeback jer je pravi glam metal ostao iza nas...Nikad vise muzika 80-tih.nema sanse. Quote
Sleaze Glammer Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 sa takvim stavom bi trebao da slusas grandz, znas? Ajd baci depresiju u vodu, otvori pivo i razvali: I'm a wolf screamin lonely in the night blood stains....!!!!! Quote
Mr Brownstone Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ne moj tako, nije glam mrtav, npr Crash Diet je odlican bend, pravi glam, oni mogu da naprava nesto, al jebiga pevac im se ubio, sta ces Quote
Mr Brownstone Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Cuo sam deo pesme Saint of LA ono je fenomenalno, MC se vraca na stare staze posle nekih neuspesnih albuma, zna li neko kada izlazi album jedva cekam da ga cujem Quote
lemmy sixx Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 Nije losa stvar,ali nije ni nista posebno.U svakom slucaju,drago mi je sto su se u neku ruku,vratili prepoznatljivom Motley Crue zvuku.Iako,setite se da su i na proslom albumu bile dve tipicne MC stvari,"Hell On High Heels" i "Punched In The Teeth By Love",a ostalo bio neki ocajni moderni punk-rock derivat.Samo da nas i ovaj put tako ne zajebu. Quote
sleazyrocker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 zanimljiva je nova pesma, mozda ce na albumu biti neke jos bolje, videcemo Quote
Sleaze Glammer Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Meni se pesma dopada ( pogotovo kada ju odslusas jedno 10 puta uzastopno )... Inace, meni je New Tattoo album do jaja Quote
Sleaze Glammer Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Novi Crue video http://www.youtube.com/watch?v=6XFMVHRZztM...feature=related Speciajlnu gosti u spotu... ima ih gomila... meni omiljeni je Josh Todd iz Buckcherry - ja Quote
LazaGNR Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Ja sam cuo neke pesme na lokalnom radiju,pa posto ih nisam cuo nikad ranije pretpostavljam da su to te nove OK su Quote
hypnos Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Ne moze Motley da napravi prabo comeback jer je pravi glam metal ostao iza nas...Nikad vise muzika 80-tih.nema sanse. jbt kakvo je to razmishljanje??? jbt sta ti slusas onda... Quote
lemmy sixx Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Svidja mi se novi spot,dobar je. Kada ce novi album? Quote
Disco Destroyer Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 aaa motley je najbolji bend ikada...obozavam ih izlazi ja mislim 8.7 Quote
The Joker Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Sta su ti porezi,moraju da se cimaju iz penzije i snimaju novi album Quote
dudi Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 I ja bih najvise voleo kad bi dosli u Srbiju,ali tesko To samo u Americi moze da prodje... Tako je u Americi su stvarno veliki a u Evropi nisu bas. Jedino sto su isli u Evropu na festivalsku turneju sa M.O.R gledao sam ih 1991 -e na Monsters of rock festivalu u Budimpesti ..jebi ga bili su tada u najboljoj formi. a pre dve godine ovde u Kanadi nisam hteo da odem na koncet mislio sam se ko zna na sta to danas lici ali ajde otisao sam I iznenadili su me parvi cirkus jebeno dobar koncert bio ..da i najbolje zenske na tom koncertu Quote
LazaGNR Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 gledao sam ih 1991 -e na Monsters of rock festivalu u Budimpesti ..jebi ga bili su tada u najboljoj formi. Da...nikad necu prezaliti sto nisam otisao tad na to (mada,ne znam ni kako bih otisao;imao sam 12 godina ) da i najbolje zenske na tom koncertu Quote
Ronnie_Wood Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Da li je neko gledao onaj spot za pesmu Girls,Girls,Girls? Ja sam gledao skoro i oduševljen sam iskreno ... Quote
LazaGNR Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ja sam ga gledao davno,davnooooo jos,kad sam tek nabavio (na VHS-u ) sve njihove spotove Vec sam i zaboravio kako spot ide (secam se nekog stritiz bara )... Quote
Rox Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Da li je neko gledao onaj spot za pesmu Girls,Girls,Girls? Ja sam gledao skoro i oduševljen sam iskreno ... Hajde sto si ga ti skoro gledao ali kakvo je to pitanje? Pa spot je objavljen prije 20 godina. Quote
Sale B.C. Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Kratko i jasno: netalentovani muzicari koji vise proizvedu sranja u dva albuma, nego deset slonova za zivota! tipični američki kreteni - pogledajte im žene, sve sam božji silikon, više plastike nego u fabrici rumaplast. najgori mogući kič ikada, nisam ih mogao smisliti ni kao klinac u 6om osnovne kad su se svi palili na tu bratiju. kad su imali reunion gledao sam na vh1 snimanje neke njihove pesme, onaj magarac vince nije mogao da otpeva najosnovnije melodije, desmond child ga ispravljao 100 puta i pevao mu u studiju. Quote
Recommended Posts