Jump to content

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e bre ja glasah za da, hocemo sto ne znaci da cu ja doci (vidim da ce se ljudi okupiti u subotu...bar neki!)....ne znam ni sta se fuckin' ocekuje vise od tih okupljanja....meni je samo da vodim neki zanimljiv conversation mozda a u subotu smo bas svi bili smoreni uopste, cini mi se da se nikom nije ni pricalo or somethin' preterano! bice bolje biggrin.gif

Posted

Pazi ovako. S obzirom da sam se naspavao, dolazim... smile.gifsmile.gifsmile.gif Ionako radim u subotu, a mrzi me da se vracam za Smederevo tako da cu doci... wink.gif

Posted

Ja sam u jednoj od prethodnih poruka pisala koji ce sve bendovi nastupati. Sada ne znam tachno ali poslacu poruku uskoro.

Znam samo da je festival 22. i 23. marta, dakle petak i subota.

Karte ne znam poshto su, uglavnom Abonos svira prvi dan. biggrin.gif

Posted

Taj festival nikako da bude :!:  

Vec mesecima ga najavljuju a ustvari u Domu niko nioje cuo nista o tome :?  

Valjda je ovok puta datum O.K.

Pa potvrdjeno je da ce da bude.

Posted

Festivala ce 99% biti, mada sta se sve izdogadjalo svasta je moguce. Ulaznica ce najverovatnije kostati 150 din. za vece. Sto se tice bendova, ja znam samo za prvo vece:

Abonos

Psychoparadox

Alister

Simargal

Kraljevski Apartman

Faust

Posted

Festivala ce 99% biti, mada sta se sve izdogadjalo svasta je moguce. Ulaznica ce najverovatnije kostati 150 din. za vece. Sto se tice bendova, ja znam samo za prvo vece:

Abonos

Psychoparadox

Alister

Simargal

Kraljevski Apartman

Faust

u je kakva imena 8O 8O 8O

a sta ce biti drugo vece?

Posted

Za drugo vece znam samo da ce nastupiti Cactus Jack i Alogia.Za ostale bendove ne znam.Cactus jack svira neki Hard Rock (Rainbow, Zeppelin...), a Faust Heavy metal/Hard rock.

Posted

Dobro bre Marko, odakle ti te informmacije ,zivota ti :?:

Pa mi se vazda dogovarasmo da sviramo drugi druge veceri.

Kaba

Posted

Pa bre Slavisa, ta informacija se vrti na radiju 202, a i Mikica (Psychoparadox) misli isto. Izvini ako gresim! Znaci ne sviramo istog dana?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...