Jump to content

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pa napisao sam....obe veceri pocinju u 21h........

btw. danas su na 3k izreklamirali malo ovaj fest, pustili su Rapid Force, kol'ko sam uspeo da vidim......

Posted

Mene samo interesuje da li su karte pocele da se "dele" ili ce ta praksa da bude u toku dana kada ce i biti fetival???Jel kupio neko vec karte

Posted

Mene samo interesuje da li su karte pocele da se \"dele\" ili ce ta praksa da bude u toku dana kada ce i biti fetival???Jel kupio neko vec karte

Valjda su od danas (sreda) u prodaji. Jel' se zna kada ko svira, poshto ne znam da li cu ici na obe veceri?

Posted

Da.. Od danas su karte u prodaji... i imaju da se kupe u nekom CD shopu u Makedonskoj (informacija sa blagajne Doma Omladine) i verovatno u DO...150 din. je za vece...

a jel hoce neko lepo da mi posalje obavestenje ko je koje veceri i ko ce sta da svira? biggrin.gif
Posted

Badovi koji sviraju...

PETAK

Kraljevski Apartman

Simargal

Alister

Psychoparadox

Faust

Abonos

Ambush

SUBOTA

Overdrive

Rapid Force

Alogia

Cactus Jack

Bombarder

Interfector

So... Ko jos ide na obe veceri?!?

Posted

e ljudi koliko sam ja uspeo da procitam nismo se dogovorili da li cemo da se okupljamo negde, pre festivala, pa da svi zajedno udjemo u dom, ili kako ?

Posted

Vardic,ogledalce i ja dolazimo u petak...I verovatno cemo prvo do Vage da se vidimo sa vama,pa u D.O. (Brano,donesi slikeeee).Meni se ne ide u subotu (ne zbog repertoara vec zbog nekih ubacenih elemenata od ljudi...),tako da ne verujem da cu i tada doci...

Posted

Nocturno,dve moje drugarice i ja dolazimo u petak (ali samo u petak!!) pa mozda i svratimo do cesmice...koliki je prag tolerancije za cekanje???

Posted

..hmmmmm.....e da stvarno....tolerancija cekanja je.....??? Ja bi da navratim oko pola 9, 20 do 9.....imam "obaveze" pre pa ne znam hocu li stici bas na vreme

Posted

Ja dolazim u petak.

btw. sacinite spisak ko sigurno ide i ima li jos karata (pazite sad kad je prodato (God help us laugh.gif )

Long live Heavy Metal, samo da se nastavi ova (nadam se) tradicija!

Posted

E ljudi... saznala sam jednu informaciju.... da svirka sutra (petak) pocinje u 20h a ne u 21h... Ako je to 100% tacno.. onda cemo se naci izmedju 19 i 19:30h kod Terazijske cesme...

P.S. BILO BI DOBRO KADA BI NEKO MOGAO POTVRDITI OVU INFORMACIJU O POCETKU SVIRKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

hmmm...pancevke dolaze......vidimo se....ako mi ne stignemo do pola 8,valjda cemo se naci u domu.....aj pa se vidimo....

P.S brano,ponesi mob smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...