Millosh_024 Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Dakle,na mnogim Black Metal albumima se zalomi i po koji klasičarski,gitarski ili klavijaturski instrumental....koji je po vama najbolji? Cradle of filth znaju da naprave dobar ali moj glas bez razmišljanja ide Emepror-The wanderer. Takvo smenjivanje i dopunjavanje gitare i klavijatura nikada ni pre ni posle nisam čuo. Ni približno. Edited February 9, 2005 by Millosh_024 Quote
ba+a. Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 slazem se. A mislim da je vec bila tema al ajd. Quote
Millosh_024 Posted February 9, 2005 Author Report Posted February 9, 2005 Šit...pa nije mi izbacio na serču. Quote
Shores Of Antartica Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ja se slazem za Emperor,ali morate da priznate da instrumentali Cradle-a znaju da budu prilicno dobri. Quote
Millosh_024 Posted February 9, 2005 Author Report Posted February 9, 2005 Apsolutno. Kako sam se samo tripovao kada sam prvi put čuo "Venus in fear" sa "Cruelty and the beast"....i dan danas to ne smem da pustim malo jače jer će keva da mi uleti u sobu i da mi drži predavanje...ili još gore...da pomisli da... Quote
Misantrophil Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ovo su po meni najbolji 1. Emperor- Opus a Satan 2. Burzum- Tuistos Herz 3. Ancient-The Arrival 4. Cradle of Filth-A bruise upon a silent moon 5.Dimmu Borgir- Fear and Wonder Quote
Millosh_024 Posted February 9, 2005 Author Report Posted February 9, 2005 Dimmu Borgir- Fear and Wonder Uuuuu....ovo sam zaboravio! Quote
VANDALICUM Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 cOf imaju suprer instrumentale Mada Burzum u ambiental periodu (odn. sadasnjem) ima najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajbolje instrumentale Quote
Hamsun Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Burzum u ambiental periodu (odn. sadasnjem) ima najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajbolje instrumentale pa da, ali to nema veze sa black metalom. Ako se ovdje moze svrstati "Tomhet", onda moj glas ide Burzumu. Quote
Perfector Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Han Som Reiste,i uopste svi instrumentali BURZUMA Quote
deadsy Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 rekao sam jos prije 3 godine. I dalje ostajem pri tome - najbolji instrumental je Frost od grupe Enslaved. Jedan od najljepsih komada muzike koji su ikada snimljeni po meni Quote
mrtva Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ma evo shto upravo slusham je instrumental od Equinox - Invasions of the Angry Dead... :rock-devil: Quote
ba+a. Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Perfection Or Vanity od borgira je fantastican. Quote
Frankenchrist Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Ajde lepo diskusiju prebacite na temu o Introima, jer se ovde vise prica o njima negoli o instrumentalima, a ja cu ime te teme da editujem. Edited February 9, 2005 by Frankenchrist Quote
Goxy Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Prvo sto mi pada na pamet je Inquisition-into the infernal regions of the ancient cult...vratolomija Quote
Denethor Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ima vec jedna tema, a bogami i JOS jedna slicna. Quote
ba+a. Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Dimmu Borgir - Sorgens Kammer za sva vremena Quote
VANDALICUM Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ' date='9. 2. 2005, 22:12'] Burzum u ambiental periodu (odn. sadasnjem) ima najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajbolje instrumentale pa da, ali to nema veze sa black metalom. Ako se ovdje moze svrstati "Tomhet", onda moj glas ide Burzumu. Pa nije al je nekad bio. Doduse i iz black perioda Burzum ima super instrumentale. Quote
Vukica Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Summoning-Orthanc Emperor-The wanderer Dimmu Borgir-Perfection or vanity CF-Theme from nekromantik Quote
Hellscream Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 dimmu borgir-sorgens kammer into the darkly shining world kao i ovi noviji.... Quote
Hellscream Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 da kao i nekome pre mene se takodje svidja tema iz nekromantika ali samo iz prvog dela Quote
Шöне Мики Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Dimmu Borgir-Perfection Or Vanity sa PUM albuma,mnogo su dobro odsvirali. Quote
Гласник смрти Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 MARDUK - Echoes From The Past, EMPEROR - The Wanderer, Al Svartr (The Oath), SUMMONING - Soul Wandering, Angbands Schmieden и Wyrmvater Glaurung. Quote
ba+a. Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Al Svartr (The Oath) nije instrumental. Quote
Гласник смрти Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Знам да има текста, али увек сам на ту ствар гледао као на инструментал, односно интро за Anthems. Quote
Recommended Posts