rustik Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) Dakle, video sam album ove grupe koji je izdao PGP. Sniman je u istom studiju kao i Apartmanov zadnji album i u pitanju je koliko sm mogao da zakljucim nakon 2 pesme neki hard n' heavy. Edited February 10, 2005 by rustik Quote
Dowla Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 slusao sam kada je njihov gitarista gostovao kod Dzeta u liniji za r'n'r.u tom bendu svira bivsi bubnjar apartmana,muzika je moderni hard rock sa uticajima Malmsteena(po recima gitariste),naravno i zvuk hammonda je prisutan Quote
Acid Rain Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Preslusao sam ceo album i mogu da kazem da je totalni Malmsteen rip-off sto je iz moje perspektive sjajno! Samo napred ako neko bude cuo za neku svirku neka obavesti! Quote
Fantomni Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) To je snimio bivsi gitarista divljih jagoda, Ivan. Inace album se prodaje u Americi i Japanu. Lik je dosta vremena proveo svirajuci po Americi i saradjivao je sa stivi vaiom, satrijanijem, malmstinom, znam ga licno. Sada radi neshto sa vatrenim poljubcem. Album razbija! Edited July 12, 2005 by Fantomni Quote
NeSa Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 upravo sam preslusao album... ne znam stvarno sta da kazem...ja najvise volim hard rock-heavy,ali ovo ima nekoliko pesama koje su lepe,slusljive i koje ulaze u glavu... produkcija,isto kao i apartmanov poslednji album - KANTA,samo sto je ova malo bolja... gitarista je najvece razocarenje,stvarno,bleda kopija malmsteena,plus lose solaze,plus greske... treba podrzavati bendove poput ovih,ali ne vako matore...da su mladji,pa da kazem 'ajde,mladi su, i neiskusni..' taj ivan radi u dzindzerovoj radnji...da,da...on meni drzi neka predavanja o debljini zica koje da uzmem i hvali se kako svira 30 godina...za toliko mogu samo da kazem da je uzas,za 30 godina nisi naucio da imas svoj stil sviranja i nisi naucio da odsviras to cisto... jedino pevacu svaka cast,on vadi bend iz govana,kao i tih nekoliko solidnih pesama Quote
Mary Joe Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Ja sam samo videla reklamu za ovaj album na TV-u, i to jednom. Ima li ko da ustupi, da preslušam? Quote
Telcontar Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Video sam spot na TV i zainteresovali su me poprilicno.... Nisu sad nista posebno, ali svidja mi se narocito vokal... zelim album... Quote
Telcontar Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Hm jel ima ovo da se kupi kod nas il makar da se skine sa neta... Meni se "Strast i pozuda" tako svidja, a nigde da nadjem... Quote
Shamandalie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 U Makedonskoj ulici ima jedna prodavnica gde se mogu naci sva izdanja PGP RTS i to po nekim smesno niskim cenama. Quote
Telcontar Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Great... idem sutra da overim... a gde da nabavim spot ??? Jel ima ovde neko iz benda, neko ko ima spot, il nesto slicno... Quote
Cyber Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Da, nije lijepo skidati domace sa neta, ali ja ovaj bend (sad se vec moze reci) godinama trazim i nikako da nadjem album(u rts-ovoj prodavnici kao nikad nisu culi...), pa bih bio zahvaln da mi neko bar na pm posalje link za album "strast i pozuda" Quote
Saša Grbić Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Ja danas slučajno saznah za ovaj bend. Proguglao sam malo, čuo pjesme na myspaceu, i sviđa mi se. Čisto sumnjam da još ima da se kupi disk. Vidjeh takođe da snimaju novi album u paradox studiju. Quote
Biberchica Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Ja danas slučajno saznah za ovaj bend. Proguglao sam malo, čuo pjesme na myspaceu, i sviđa mi se. Čisto sumnjam da još ima da se kupi disk. Vidjeh takođe da snimaju novi album u paradox studiju. Jos uvek ima da se kupi originalni disk. Reci ako te zanima gde, poslacu ti pp da ne bih reklamirala ovde. Quote
marko.nocturne Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 PA reklamiraj, ima vise nas koji interesuje... sta kao, prodaja originala u tajnosti? Quote
Biberchica Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 PA reklamiraj, ima vise nas koji interesuje... sta kao, prodaja originala u tajnosti? Ne ne prodaje se tajno. Mislila sam da mozda ne smem da reklamiram javno. Originalni disk Leonarda mozete kupiti u ul. Marsala Birjuzova u MIX MUSIC radnji. Cenim da vecina vas zna gde je to. Quote
Imrahil Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Zar nema i u prodavnici PGP-a? Quote
Guest Perpetual Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Sve sto vas interesuje mozete videti na stranici www.myspace.com/leonardobendbg . Prvi album benda Leonardo mozete nabaviti u ulici Marshala Birjuzova 53 . Bend trenutno priprema 2 album o kojem ce uskoro biti vise informacija.. Quote
Vangelis Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 You're getting me HOT Cherie I want what you got all over me... Quote
Biberchica Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 (edited) Zar nema i u prodavnici PGP-a? Ne znam. Ovde sam svojim ocima videla da ima. Edited September 29, 2008 by Biberchica Quote
Wild Child Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Isn't my love strong enough I'm ready to rock you long and rough Quote
Saša Grbić Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Pozdrav. Ovdje kod nas nisam našao disk. Moraću onda nekako da ga dobavim iz BG. U svakom slučaju hvala na informaciji. Quote
Recommended Posts