tHe NecromasteR Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Leonardo moj najbolji drugar Textovi su meshavina strongholda (da da PC igrice, gori mi zamak i te fore) i hemerfola; a produkcija i virtuoznost na gitari, pre iz nekog horor filma Nego, je l' Ivan jos drzi one casove gitare? Quote
Idrila Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 njihova muzika moze samo uz pivo da se slusa. tad ne cujes nista i bude ti lepo... Quote
tHe NecromasteR Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Uglavnom je tako i praktikujem Klupe, pivo, Leonardo = uzivanciji nikad kraja Nego kad im izlazi onaj dugo ocekivani album? Can't wait xD Quote
tHe NecromasteR Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Nisam ni znao koliko je Leonardo popularan i van granica nashe zemlje! Postoji cak i tribjut tu Leonardo, iz nekih osamdesetih godina, putovali ljudi kroz vreme i odradili kaver za Strast i Pozudu (ne, uopste nisam ironican ) http://www.youtube.com/watch?v=ULrFZkvG2Rw Pokradoshe srpskog Ingvija Malmstina, josh i pre no shto je pocheo da shreduje xD Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 HAAHHA ja umirem od smeha na ovaj bend jebote:P Quote
tHe NecromasteR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 I na Ivanovu originalnost, naravno P Quote
MudriPanj Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 e ljudi, dobili smo novog kranga krang je mrtav, ziveo krang Quote
Dersu Uzala Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Dobar im ovaj novi album. Odrase ga tu. Quote
Dersu Uzala Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Nemam pojma, mom ortaku je poklonio ovaj momak iz benda...Djitrista/vokal. Quote
Recommended Posts