Jump to content

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napokon dobra tema......izgubih smisao za postovanje na ostalim icon_biggrin.gif

Ova druga slika me podseti na Dusk and Her Embrace dok se otvarala biggrin.gif

Bicu ja vredan ovde ...ali malo kasnije icon_cool.gif

Posted

Meni je prva slika nesto najlepse sto sam videla icon_da.gif

Budi vredan kad god hoces, samo mi je bilo bitno da ne ispadne da bas nikoga ne zanima biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mislim da nema ko ne zna sledecu sliku:

user posted image

Posted

Da da zanimljivo ali mozda bi trebalo smanjiti broj slika koje se postuju i ostaviti malo vremena da ljudi iskomentarisu ..... i molim te ne toliko slika odjednom MOLIM TE icon_mrgreen.gif dial up boli lol

Na primer ona nacrtana gothic djevojcica u crvenom corsetu......isuvise tipican crtez...ne kazem da nije lep ali mi je zanimljivija ona druga slika sa pticama.....ostavlja snazan utisak biggrin.gif

Samo ti nastavi..... pivopije.gif

Posted (edited)

oces da umesto slika objavljujem linkove? mislim da bi to bilo najbolje... I ja imam dial-up icon_razz.gif

Da, u pravu si, meni je serijal iz kojeg je ta crvena najogavniji ikad... samo ima mnogo dobro uradjenih slika.

Objavljujem na gomili da posle ne bih morala duze vreme icon_mrgreen.gif posto moram prvo da ih izaberem, pa uploadujem pa onda ovde objavim icon_mad.gif

Edited by Double Fire
Posted

Pojedine slicice su stvarno svetski-mega-carske icon_da.gif Npr. Morgana wub.gif Odakle ti te njene slike? Nema ih na njenom sajtu, koliko se secam... Super je i ova sa maskama... Hm.. mozda se uskoro i ja "provrednim" icon_cool.gif

P.S. Jesi li to ti na slikama u tvom potpisu? icon_cool.gif

Posted

Imam 5 Morganinih slika, skinula sam ih pre godinu dana, kao i sve ostale uglavnom. Zato i ne mogu da jednostavno objavim link sa sajta nego moram da ih uploadujem sa hard-a no.gif

ako hoces da ti dam linkove za ostale njene slike sto imam?

Jeste, ja sam icon_mrgreen.gif

Posted
icon_redface.gif morgana je prelepa...meni je ona ubedljivo najlepsi gothic model...jbg , nikad necu uspeti da licim na nju icon_mad.gif kako god da se obucem licim na one vile sa zvezdicama u kosi sa sajta Stefana Lorda...Mada su i te slike kjut... icon_biggrin.gif
Posted
btw. Double fire divno izgledas na ovim fotkama.

Hvala icon_redface.gif

Ko to jos nije uradio, neka odmah ode na sajt www.threnodyinvelvet.com i skine trailer za dolazeci DVD Satanic Sluts, igra i Morgana. Do jaja je, moracu da ga nabavim kad izadje. Trailer ima 11 Mb.

Posted (edited)

..... Trailer ima 11 Mb.

Dial up kazes dry.gif video sam da ima da se skine ali nekako nemam pola sata da potrosim samo na to...a i mrzi me da gledam jos jedan trash horor...dovoljno mi je sto imam Vampire Romance spot od BlutEngel-a laugh.gifcool.gifhappy.gif

Jel mi se to cini il` ne postoji tema Funker Vogt? icon_confused.gif

Edited by Asmodai
Posted

meni je genijalan cover zadnjeg albuma,Inhuman.

Inace od umjetnickih pravaca preferiram fotografiju, jedan od najdrazih fotografa mi je Gerald Axelrod.

pokusavam skupiti odredjenu dozu fotografija iz starih napol raspadnutih i napustenih ludnica,sanatorija i slicnih ustanova za vlastiti gust.

Posted (edited)

pokusavam skupiti odredjenu dozu fotografija iz starih napol raspadnutih i napustenih ludnica,sanatorija i slicnih ustanova za vlastiti gust.

Mislish ovako neshto?

user posted image

user posted image

user posted image

Edited by Doug Bradley