Helle Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 divno... I ja bi to rekla za ovaj vid ljepote! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ajde ble dvorske lude prestanite da cherupate dijete... bash je shjatka... gledaj je k'o ruza moja... my personal jesus: mmmmmm a ovako chu da zigujem svoje prvo: shalim se ijuh'...al' svidja mi se slika...i beba je bash medena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 you make me SICK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 it is all my pleassure baby... shto ti je ble...eh' ebo vas bog kad ne znate shta je prava morbidarija...slabi ste vi gotichari... pih' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 nije on zensko da zna shta su lipe ruze... e sad imam i ja groblje 50 m od pathologije...ima predivnih statua nekih angels i one celtic crosses predivni i visoki...ima da legnem na nechiji grob i uzivam...zez'... mislim da uslikam to... Pa nisam ni ja zensko pa ipak znam shta su lepe ruze A tako mi je zao shto su ove malecne uvenule tako brzo... Voleo bi da ovde ima groblja sa tako lepim krstovima i statuama kao shto sam ih vidjao na slikama iz npr. engleske... Ovde je sve manje/vishe monotono i bezveze, osim samog tripa groblja. Jedino Novo groblje ima neke prelepe figure i spomen-ploche... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 pokazala mi ih je vatrena... o legendo... chim ufatim vrimena morachu da odem i uslikam par stvari...predivne velike statue angela imaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 i jedino je na novom groblju bilo cveca za dan zaljubljenih. dodjem ja u bg kod cure i nema bre nigde cvecara!!! i onda ja vidim lepo groblje i kupim joj tamo. al joj nisam rekao jos jedan razlog vise sto groblje treba da postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 kupichesh i meni jednu nadam se za sprovod... jao samo da me ne uhvati onaj shto pazi na groblja...ichu ujtro otvaraju ih vech u 8 moram da se izlozim na par grobova...drugachije neche mochi...ma ako se desi provalichu da mi je umro neki bliznji...pa grlim grob... ijuh znachi biche mi ta 'tr00' goticharka ono mislim ey pazi 'tr00goth' bash u komshiluku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 (edited) Kupicu ti ja vec,ako nece on! ovo je tako divno ispalo... Edited May 23, 2005 by Hellenoranotos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 e tko mene voji... ma shalila sam se kakav sprovod...ne trebaju meni ruze treba meni neshto drugo... anyways...da efecat ti je stoljeca...pravo profesionalski nego je blur malo pixels se pomjerile ma znash o chem pricham...samo chekaj kad ti budem izlezavala se...a krst im je 2 sa 2 mozesh da se objesish... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 cHek kad se vrnemo do goblja,uradicu par dark/goth al' s soft edzing i crna pozadina,ma vidjecesH! ovako nesHto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 strava spomenik. bas je neobican. evo vam malo lascivnih slicica uzivajte! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 (edited) mislim, ovo gore vise vuce ka fetishu, ali eto... /me likes fetish Edited May 27, 2005 by PanzerGoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 da mi uzivamo...ijuh ona woodeye ala bih to spankovala... neshto najludje je kad ti se skuchi i ti opalish...satisfaction... ma pokazachu vam ja cicu jednu... chim je uslikam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 www.lithiumpicnic.com ako niste posetili ne propustite... ko je rekao da voli fetishizam..e tamo ga ima puuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 thx dolly! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 nema na chemu... zez idem za cijelih 7 dana da obradim josh jedan dark shoot... a film u kom sam glavna glumica je josh malo pa gotov...ijuh uz Dying tears fenomenalno izgleda i zvuchi... i panzerko kad che one tvoje slike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 sa novom bojom kose? te slike mislis? - ne znam, fotograf nema vremena evo vam jos malo slika na temu: http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...46577&b=1&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...46577&b=2&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...46577&b=4&c=jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 sa novom bojom kose? te slike mislis? - ne znam, fotograf nema vremena eh' da na te sam mislila slatkice... ah' nema on vremena il' te mrzi da pozirash...ja moram i da nechu... uhvatili me i sad moram da stalno vjesim pod kamerom uvijek neka folia da modelishem... svidjaju mi se ove slike...neshto najljepshe mi je blood und girls... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Dark (F)art Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 svidjaju mi se ove slike...neshto najljepshe mi je blood und girls... to je u stvari jedan momak na slici a i tvoje slike ces nam pokazati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 to je u stvari jedan momak na slici a i tvoje slike ces nam pokazati ok...koliko sam opsjednuta zenskim polom zaboravljam na j@j@ wau bome je odlichan onda ako je to mushko... nisam vidjala blood und boyz a i on lichi na ribu... a da da hochu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 evo vam cure jedan momak od 18 leta... http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=2&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=1&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=3&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=4&c=jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 evo vam cure jedan momak od 18 leta... Momak lici na curu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 Momak lici na curu. Sto je najgore, lichi mi na jednu iz odeljenja samo da je vise "preplanuo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts