PanzerGoth Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 hm, ne vidim sta je tu smesno, ali ajde... inace, na slici na kojoj su dve osobe, on je DESNO. a i 80% nemackih goticara izgleda tako. takodje ne vidim sta je toliko zensko na njemu. can someone explain? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 hehe kakvo zensko...to je prava mushka cica... ma panzi manzi... give your hand to me... feel my pain... und i'll be your dark angel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 hehe kakvo zensko...to je prava mushka cica... Presminkano malo djubre... bljak, foliranti jedni. Kakav bre muskarac, to jadno nejako stvorenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) Presminkano malo djubre... bljak, foliranti jedni. Kakav bre muskarac, to jadno nejako stvorenje. djubre ivana dusho moja...pa gledaj bash je prava mushka cica... da mi se takav macan prosheta trotoarom...odmah bih mu rekla 'desi pic*ko'... Edited June 26, 2005 by Twiggy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Presminkano malo djubre... bljak, foliranti jedni. Kakav bre muskarac, to jadno nejako stvorenje. a ti kao nesto znas... cuti tu i gledaj svoja posla. na njemu nema ni malo feminina, kao recimo na Sean Brennanu i Brian Molko-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 a ti kao nesto znas... cuti tu i gledaj svoja posla. na njemu nema ni malo feminina, kao recimo na Sean Brennanu i Brian Molko-u. Cuti tu, isfolirana si previse... i patis za nasminkanim pedercicima. Na njemu nema nista, da... jer ni na lici na PRAVOG muskarca... da moze, verujem da bih promenio i pol. I taj krele nema bas nikakvu gradju... raspad jedan, buahaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 A to je kao pozitivno sto tako izgledaju nemacki goticari? nemci su cool, ali jebeno ruzan narod sa izuzetcima, of course videcu ovog leta kakvi su Holandjani i Danci mozda i Francuzi haha, Francuz goticar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 haha, Francuz goticar... Hehe, vidis to je cudno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=1&c=jpg http://213.239.208.114/profil/image.php?s=...48899&b=4&c=jpg Kako samo uspe tako temeljno da se obrije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 hehe depilirao se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 bljaaak...a ko je ono iza-njegov dechko...? E ne da ima freakova na ovom gothicu,jbt... Ja cu se zadovoljiti jednim majim sjatkim neExtremnim gothicharem koji nije za promenu gay... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evil Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 takodje, slazhem se skroz... giger je dark, i podrumi su dark, i nightwish je dark, itd je dark 1. Giger je matori pervo(did U see his face ?That look on him...ugnh!) 2. Podrumi su dark,dok ne ukljucis svetlo(pod uslovom da su sijalice jos citave ili ih komshije nisu pokrale ) 3. Nightwish je sve samo ne dark(doduse moje licno misljenje i ukus,ali necemo o tome...)uostalom postaje jaako fancy,bar ovde kod mene...samo ih gledam i slusam kako pevaju neke od stvari koje se i meni svidjaju i zgrazam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 1. Giger je matori pervo(did U see his face ?That look on him...ugnh!) 2. Podrumi su dark,dok ne ukljucis svetlo(pod uslovom da su sijalice jos citave ili ih komshije nisu pokrale ) 3. Nightwish je sve samo ne dark(doduse moje licno misljenje i ukus,ali necemo o tome...)uostalom postaje jaako fancy,bar ovde kod mene...samo ih gledam i slusam kako pevaju neke od stvari koje se i meni svidjaju i zgrazam se metal je generalno dark...ali Nightwish i njihove epic pesmice...ma dajte!!! Giger je bezobzira shto je pervo i morbid - GENIJE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 3. Nightwish je sve samo ne dark(doduse moje licno misljenje i ukus,ali necemo o tome...)uostalom postaje jaako fancy,bar ovde kod mene...samo ih gledam i slusam kako pevaju neke od stvari koje se i meni svidjaju i zgrazam se[/color] Novi Nightwish je... ne zelim da komentarisem... stari je sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Srebrnica bilbordi po gradu... Fotograf izuzetno bolestan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Srebrnica bilbordi po gradu... Fotograf izuzetno bolestan.... Da se primetiti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sour aPPle Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Me like the big scary picture,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 kako je predivna slika!! samo da znam jos koja je kompozicija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jaooo sad me sjetih chasa muzichke umjetnosti...obozavala sam da pishem kompozicije...jbt koliko sam samo ljubomorna na rodicu przi na klaviru...jedna od mojih zelja eh' puste zelje... svakako preljepo izradjena fotografija... @freakish hehe znam za tu...odlichan sketch govorila sam sestri da mi je uradi na big plakat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gothic-Rockerka Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 odlichan sketch govorila sam sestri da mi je uradi na big plakat... Molim? Koji to crtez, nisam u toku!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 onu demonu... shto je freakish postavila na predhodnoj strani... nemoj da odustajesh... shtek otrova = meni plakat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gothic-Rockerka Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 A to oces da ti nacrtam u vecem formatu, je? Pa tako kazi, xe xe vazi se, sve za tebe sestro! ps: Upravo sam se vratila iz cig-shopa! Some things are beautiful, others are sooo beautiful... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 true dark art: http://poetry.rotten.com/momias/ kolko dobro! moram da idem da kupim jedan.. ovaj u kaputu me podseca na nosferatua (klaus kinski) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 @goth-rockerka - ona fotografija je prelepa. ...divna je...ide na wallpaper right now... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts