Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 koji park.... Quote
mrtva Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Kenjada... ne tak su mene zezali da se Canada tak kaze... avaj dobar ti je park...fin preljev boja...k'o akvarel...volim parkove u jesen...najljepshi su tad... Quote
Aurora Calerva Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 avaj dobar ti je park...fin preljev boja...k'o akvarel...volim parkove u jesen...najljepshi su tad... Ma mene razdusevilo drvo! Mislim da sam njega samo slikala jedno 30ak puta... Ostalo sam samo malo dohvatila ali ono je bilo fenomenalno! Stvarno mi se svidja jesen na ovom kontinentu! Quote
Helle Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Uh, ye8eno....predivne slike Feel the Darkness, mmmm! Quote
mrtva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 jbt. najezih se kad sam ju pogledala..lice k'o u porcelan lutke... Quote
Helle Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Da, bas izgleda ko lutka od porcelana! Medeno! *Twiggz, obozavam takav vid stare fotografije! Quote
mrtva Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 evo...as gothic as it is... living room... dining room... Quote
mrtva Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ostatak... voodoo bathroom... bedroom... dressing room... hallway... attic... Quote
dark_lilith Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 videla sam ovo ranije super je samo shto ja ne bih mogla da zivim u stanu sa tako malo svetlosti Quote
White_Totem213 Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Uh.... odlicHan izbor, posebno imam pik na prazne okvire-I've heard that empty picture frames capture spirits. Don't tell our ghost that....spooky stuff! Mada sto se samog izgleda unutrasHnjosti tice ja bi to sve u najmanje 2 boje-recimo crna+ljubicHasta! Quote
mrtva Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 videla sam ovo ranije super je samo shto ja ne bih mogla da zivim u stanu sa tako malo svetlosti dobro...no specijalno za one koji nisu vidili... plus nije to 'stan' vech dvospratna kucha... i chemu sluze onoliki svijechnjaci... hehe...moj dnevni boravak je slichan...inache mama mi voli te srednjovjekovne starinske izglede...drvo... a i meni se svidja to... @elle da svakako...uz preokrenute suhe ruzice... Quote
Aurora Calerva Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 (edited) Evo vam jos malo mene u ulozi fotografa.... http://img454.imageshack.us/img454/3557/10005256sw.jpg Edit: fajl je preveliki tako da ne mogu direktno da ga postujem.... a mrzelo me da ga smanjujem... Edited December 14, 2005 by Aurora Calerva Quote
MissionVao Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 Evo vam jos malo mene u ulozi fotografa.... http://img454.imageshack.us/img454/3557/10005256sw.jpg Edit: fajl je preveliki tako da ne mogu direktno da ga postujem.... a mrzelo me da ga smanjujem... to si ti ili...? cool fotka ajde priznajte koja je ovo od vas prepoznajem samo modele... http://eternaltorture.deviantart.com Quote
GothicWraith Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ajde priznajte koja je ovo od vas prepoznajem samo modele... http://eternaltorture.deviantart.com ima bas lepih devijacija!! bas je lepo. Quote
mrtva Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 hehe pa makedonka... vidila sam prije par mjeseci deviant od jedne ribe iz hrvatske...slikala je samo sebe...i pravo gotski...ah' ne mogu da se sjetim kako joj je naziv... ovo mi je odmah svidilo...em crveno em ruza... Quote
Helle Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Cajapice moje.... Ovo je jako medeno.... http://www.amybrownart.com/ Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Ima li ko da se bavi ovijem stvarima u crtackom smislu? Zanima me (mada me mrzelo da pregledam celu temu) Quote
mrtva Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 khmm tko ti je taj lik u avataru... a 'crtachka tema' ti je na sve i svashta... dark side of love i ovo je fino...ah' park i klupa...drvored svijetiljki... Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ima li ko da se bavi ovijem stvarima u crtackom smislu? Zanima me (mada me mrzelo da pregledam celu temu) Ja sam ranije, ali sam batalila to.. Nema se vise vremena ni za crtanje ni za slikanje, a i pribor je preskup.... Ostavljam to ljudima koji nisu prosli kroz pakao zvani likovna umetnost i jos uvek ne znaju kakav je to svet u stvari.... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 khmm tko ti je taj lik u avataru... a 'crtachka tema' ti je na sve i svashta... rece twiggy... Kako ne znas ko je Pavle Vujisic?Doajen naseg socrealistickog glumista....Gadan lik....Izjavio za zivota: ,,Budete li mi pravili veliku sahranu,ne samo da cu se okrenuti u grobu-vec cu ustati i jebati vam mater...'' Saljiv covek... E,da ne znam kakav je to svet,Aurora.....Pola familije mi u tim vodama...Jes zajebano,ali je ipak ok.... Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 E,da ne znam kakav je to svet,Aurora.....Pola familije mi u tim vodama...Jes zajebano,ali je ipak ok.... Auh, gadno.... Onda znas i o cemu pricam... Mada ja kada se odmorim od svega toga mozda i uzmem moje boje, cetke i platna i pocnem ponovo nesto da radim, bez obzira sto sam vise ljubitelj olovke, grafita i starog dobrog ugljena (moraju se potrositi one silne boje koje gajim kod kuce ) Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Auh, gadno.... Onda znas i o cemu pricam... Mada ja kada se odmorim od svega toga mozda i uzmem moje boje, cetke i platna i pocnem ponovo nesto da radim, bez obzira sto sam vise ljubitelj olovke, grafita i starog dobrog ugljena (moraju se potrositi one silne boje koje gajim kod kuce ) jupi....ja i ne radim mnogo sa bojama.... tus i olovka su mi primarni,mozda par slika bojom...uglavnom sam graficki raspolozen... Quote
mrtva Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ah' kud twig da zna tko je taj pavle 2... no o.k...idi nacrtaj neshto pa postavi... i moja starija (matorija) sestra se bavi crtanjem... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e twiggy....ima da uploadujem,ako ni zbog cega,a ono zbog tebe..... Quote
Recommended Posts