tama Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 a jel neko radi od vas na kompu? koje programe koristite?? Quote
Courtney Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e twiggy....ima da uploadujem,ako ni zbog cega,a ono zbog tebe..... jao jao... Quote
mrtva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 e twiggy....ima da uploadujem,ako ni zbog cega,a ono zbog tebe..... hipnotishem te ha... no uploduj bash da vidim... Quote
Aurora Calerva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 jupi....ja i ne radim mnogo sa bojama.... tus i olovka su mi primarni,mozda par slika bojom...uglavnom sam graficki raspolozen... Moj covek.. mada sam ja na kostimu zgotivila i akvarel i poprilicno postala vesta sa njim... Mnogo je dobro u kombinaciji sa tusem.... njam njam.... Quote
mrtva Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Kao tempera kisa nebo oboji Takve je boje srce moje il' Lica bez tjela od akvarela razvodnio ih san nishta bolje me ne opusti no kad odem na neko ovakvo mirno mijesto...samo opalo lishce i po koja ptica... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 evo dve relativno nove fotkice sa kalisha http://img.photobucket.com/albums/v209/Dou...0001_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v209/Dou...0-ed_resize.jpg Quote
Tomislav Sawyer Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 ova druga je odlicna farba je sjajna. Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 thanx da, samo sto mi rekose da taj taman deo dole gusi fotku... i slazem se s tim Quote
Tomislav Sawyer Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) ma ko prica o tome i prva je super. ali ja bih je ovako recnuo. (nemoj da se ljutis). eto, seljak. Edited January 8, 2006 by Metalbeer Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 (edited) ovako jeste bolje evo koga zanima http://photobucket.com/albums/v209/DoubleFire86/Photography/ nije sve dark al su probrane slicice pogledati i podfoldere sa putovanja Edited January 8, 2006 by Double Fire Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 @DF je l' su komentari pozeljni? Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 svi komentari su uvek pozeljni sto? I meni je cilj da bude bolje ta druga fotka mi ne mirise bas sjajno ali je zanimljiv trip. Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 svi komentari su uvek pozeljni sto? I meni je cilj da bude bolje ta druga fotka mi ne mirise bas sjajno ali je zanimljiv trip. Pa zato sto cu da opletem... Salim se, vise tehnikalije... Laicki, naravno... /me dig za obe fotke - atmosferu - boje - lokalitet - tajming (pravo vreme & pravo mesto) /me dislike fotke mi izgledaju kao afterlife snapshots... nedostaje mi predmet na koji mogu da se fokusiram, neka konkretna prica. mozda je to i cilj. ima previse elemenata koji su rastrkani po celoj fotografiji da bi se mogla nazvati pejsazhem. deluje kao prvi zalazak sunca posle smrti ali kao da sam posle smrti krenuo ka Zemunu - ako shvatas sta pokusavam da ti kazem... imala si neku nadrealnu atmosferu ali si je predstavila kao svakodnevicu. ufotkala si nesto i gotovo - ides kuci. kao da nije ostavlio neki utisak na tebe... nebo je gotivno na drugoj ali mi se vise svidja atmosfera prve. kao da je mekoca neba ublazila ivice drveca. bas je toplo... na neki ledeni nacin... that's my bucket of bullshit... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 (edited) da, nema konkretne price ugledala sam prizor, provalila iz par puta kako najbolje da ga ufotkam i to je to, ovde je najbolja verzija. Najvise cenim fotke koje su cool i bez obrade. Dakle ta druga mi je mutnjikava i prilicno depresivna za razliku od prve... zapravo drugu gotivim samo zbog nijanse zelene na nebu ne vidim sto je bullshit nije onaj useless komentar "fino" "slatko" "wow" i sl P.S. drugom smatram onu sa zelenim Edited January 8, 2006 by Double Fire Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Najvise cenim fotke koje su cool i bez obrade. Naravno, apsolutni respekt... Ali to je i najteze + zahteva najjace znanje. Dakle ta druga mi je mutnjikava i prilicno depresivna za razliku od prve... zapravo drugu gotivim samo zbog nijanse zelene na nebu ja sam se zajebao, zameni reci prva i druga u mom opisu... ne vidim sto je bullshit nije onaj useless komentar "fino" "slatko" "wow" i sl ima ljudi kojima odgovaraju samo јуслес komentari. pa rek'o necu da komentarisem ako ne moze da bude do detalja opisano sta mi se svidja a sta ne... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 ajd pogledaj tu gore navedenu galeriju pa rekni sta ti se svidelo suvise je komplikovano da sve komentarises meni su fav te iz Slovenije iako su klishe fotke i ta jedna sa kafom iz Verone Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 ok, ovako, /me dig (mislim da su skoro savrsene, u prevodu) Slovenia: 2, 3, 7 Berlin: 2, 4, 9, 10, 11, 16 i 17 (samo zbog patkice ) Nebo: 7 Gotivna mi je ona fukica sasvim, samo sto se vidi da si cirkala iz solje sto nikako nije art (ali bi moglo da bude) Lepo je srculence ali jos jednom je suvi lebac tu da pokvari savrsenu atmosferu... Kazem ti kul ideje i kul tajming samo moras da gurnes sve sa astala i da kazes - jeb' te se - ja fotkam kaficu! Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 nisam srkala pobogu nisam debil greska u pravljenju valjda... A ostalo je namerno na stolu jer je mutnije E sad je u Sloveniu dodato jos puno obrada fotki koje nisu bile tu Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 nisam srkala pobogu nisam debil greska u pravljenju valjda... A ostalo je namerno na stolu jer je mutnije E sad je u Sloveniu dodato jos puno obrada fotki koje nisu bile tu Da nije neki Zabar cirkulisao pre tebe? /me dig ove nove fotke sasvim... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 Da nije neki Zabar cirkulisao pre tebe? /me dig ove nove fotke sasvim... Hehehe mozda!! Sumnjiv kafic skroz, prelep, ima genijalnu klopu, jos bolje kolace, rade preslatki tipovi (i to SAMO tipovi), prodaju extra cokolade.... i potpuno su PRAZNI Thanx imala sam nadahnuce za obrade ah! Nekad pogledam fotku i tacno vidim koji efekat bi joj legao... a nekad se ubih od razmisljanja i bacim fotku u tdjubre Quote
Генеральный Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Hehehe mozda!! Sumnjiv kafic skroz, prelep, ima genijalnu klopu, jos bolje kolace, rade preslatki tipovi (i to SAMO tipovi), prodaju extra cokolade.... i potpuno su PRAZNI Mozda zapadnjacima smeta da im preslatki tipovi cirkaju kafu? Thanx imala sam nadahnuce za obrade ah! Nekad pogledam fotku i tacno vidim koji efekat bi joj legao... a nekad se ubih od razmisljanja i bacim fotku u tdjubre Sve nove fotke su ti po dnevnom osvetljenju sto je raj za didjitalnu fotografiju. Ne znam kojom opremom fotkas ali mozda ne bi bilo lose da se malo zezas sa ekspozicijom i otvorom blende u situacijama koje su oskudne svetlom. Mada su one 2 sa Kalisha ispale cool sto se svetla tice... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 to se zezam od skoro Imam Cannon a620 od skoro, iz Nemacke su fotkane sa Olympusom C4000 ZOOM a u Sloveniji Cannon PowerShot S70. Ovaj a620 mi nekako naj lezi samo retko sam u prilici da ga nege spustim ili da nosim stativ to cu od proleca verovatno... imam i neke ogromne knjige o fotografiji pa cu da ucim Quote
Aurora Calerva Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 http://ic1.deviantart.com/fs9/i/2006/007/a...roraCalerva.jpg Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 istekao ti je link, na deviantu ne mozes tako direktno nego link ka celoj strani. Quote
Aurora Calerva Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 E smor.... http://www.deviantart.com/view/27408443/ Quote
Recommended Posts