MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 svidja mi se efekat, podseca me na staro zlato... sad kenjam jelda? Quote
Aurora Calerva Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Ne, mada mozes sobodno da pises hvalospeve.... Imam jos par varijanti ali va je meni nekako najlepsa.... Quote
MissionVao Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 ok svidja mi se jer devojka deluje sveukupno zanimljivo tj neuobicajeno, isto kao upotrebljeni efekat jer njega vidjam obicno u mnogo extremnijoj varijanti. Tako da deluje kao da je vreme malcice nacelo, ali samo malcice, kao slika koja se odupire propadanju. Eh kako postanes poetican kad si u bedaku... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 kako da okacim sliku ovde,a da nije sa neta? :covek seljak: Quote
MissionVao Posted January 11, 2006 Author Report Posted January 11, 2006 odes na http://www.imageshack.us/ tamo okacis sliku a ovde stavis njen link Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) Evo crteza........hvala double fire..... Stavio sam ono sto bi vas gote zanimalo........ Ipak vas je najvise ovde... nAurora.Twiggy...Ko je jos bio tu...Ispunio sam obecanje.... \pozdrav za moja zena.....Puno je ljubim.... Edited January 11, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
mrtva Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 WOWWWWWWWWW... i love it...nenormalno crtash... swaka chast...i da prawo su gothic.... ne mogu da odaberem koja mi je few. al' ona zadnja ima poseban ubod u srce...zbog lobanja... i veziwanje riba... Quote
Dolly Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ovo sam skoro radila http://i7.photobucket.com/albums/y286/doll...-120953forp.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y286/doll...-120955forp.jpg Quote
Sarah_Key Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Evo crteza........hvala double fire..... Stavio sam ono sto bi vas gote zanimalo........ Ipak vas je najvise ovde... nAurora.Twiggy...Ko je jos bio tu...Ispunio sam obecanje.... \pozdrav za moja zena.....Puno je ljubim.... Mnogo mi se sviđaju crteži posebno drugi po redu Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 WOWWWWWWWWW... i love it...nenormalno crtash... swaka chast...i da prawo su gothic.... ne mogu da odaberem koja mi je few. al' ona zadnja ima poseban ubod u srce...zbog lobanja... i veziwanje riba... Hvala,hvala.....bice toga jos....pusticu ih jos malo....sada sam samo opipavao teren... Hvala Saro-brate,sestro,cale,kevo.... Sta da kazem Quote
Aurora Calerva Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 (edited) @Zaznojni Vozac FAP-a E sada kao ja ozbiljna... Zamislim me kako stojim ispred ekrana i proucavam crteze kao kriticari iz crtanih filmova.... U svakom slucaju, tematika zanimljiva, kompozicija fenomenalna a samo sprovodjenje ideje u delo, pogotovo tusem, fenomenalno @Dolly Steta jedino za te crteze sto skener ne ljubi puno olovku. Ali mi se svidja.. I slazu ti se sa nickom Edited January 13, 2006 by Aurora Calerva Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Zahvaljujem.....Okacicemo josh....Fina argumentacija Aurora.... Quote
Aurora Calerva Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Heh, ma imam ja svoje momente Quote
Dolly Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 @Dolly Steta jedino za te crteze sto skener ne ljubi puno olovku. Ali mi se svidja.. I slazu ti se sa nickom upravo... hvala...drago mi jes to si ih pogledala! Quote
Aurora Calerva Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 upravo... hvala...drago mi jes to si ih pogledala! Ih, ma volim ja da gledam sve te radove i sl, ali retko kad komenatrisem... Tvoji mi se svidjaju kako zbog svoje apstrakcije tako sto se i na njima vidi da znas sta radis... Cenim kada ljudi prigrle lepotu grafickih tehnika kao i kada znaju da kvalitetno primene vrednost linije.... E, znaci, danas sam kriticki nastrojena.... Quote
Dolly Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 nisu savrseni naravni ali igra linija i povrsina to tako volim. iskreno puno sam naucila od kad studiram... ali bice jos bolje ...trudim se hvala p.s. ovo sam radila sa tako puno ljubavi... Quote
Aurora Calerva Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ma to je i najbitnije Nego, uskoro bi trebalo da dobijem CDove sa svim pripremama za plakate sa nightova... Imam i par komada trenutno na ovom kompu... Javicu kada CD stigne u moje ruke, tako da ako neko skuplja te plakate a ima neki koji mu fali ili jednosavno zeli da ima neke od njih i u digitalnom formatu moci ce da me iscima da mu/joj posaljem... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 E,aurora...Dogovoricemo se da meni posaljes neke,moze? Quote
Alita Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Dobro je sto ovo nisu ukradeni radovi... Luis Royo je jedan i jedinstven. Mislim da je potpuno odvratno od tebe da kopiras ovako nesto. Mislim, ovo je ko da si stavio papir preko i precrtao. I to lose. A ovo su vam prave: Quote
MissionVao Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 Cekala sam da neko drugi bude dezurni drkos Quote
Alita Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Ispizdela sam kad sam ovu bljuvotinu videla... ROYA niko, NIKO ne moze da mi dira... Quote
MissionVao Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 Mhm, Royo ima neke uzasno bljutave sarene fancy radove ali oni koji nisu takvi su neprejebivi Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 http://i7.photobucket.com/albums/y257/Vero...je/vaampire.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y257/Vero...ggggggggggg.jpg u dve verzije..ovo iz potisa... Ja se ama bahs nsitha ne razumem u to..ali meni izgleda OK shto ne znachi nishta Quote
Генеральный Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 @ veronique nije dobro jebo te... ne valja nista ovo - pobegla ti je kamera... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Pa, nisam ni mslila da valja NIje to neki aparat...i nishta chisto mi se dopalo kako izgleda fotogarifja mene ...' a, da...' de je pobegla ? Quote
Recommended Posts