mrtva Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 odliche slike...e ovakvu sam temu ochekivala...volim morbidnu fotografiju... imam neke samo trenutno nisam u prilici da ih postavim...pa stavichu drugi put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 E... Link je fenomenalan. Hvala Nema na chemu Inache negde sam prochitao da je ovaj sanatorium bio inspiracija za snimanje filma "House On The Haunted Hill" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coil.worm Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nema na chemu Inache negde sam prochitao da je ovaj sanatorium bio inspiracija za snimanje filma "House On The Haunted Hill" Sajt je fenomenalan. Mislim da imam ( znam da imam ali ne znam gde ) par slika iz totalno razrushenih kuca i iz podruma ludare ( ove nashe ) samo da iskopam gde sam ostavio i da skeniram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 sto se tice Gigera, njega nije potrebno niti previse spominjati,mislim da vecini on prvi padne na pamet )) giger je, kao lichnost, kreten... moj burazer je razgovaro sa njim i to je info iz prve ruke... a onda kad se bolje pogleda i njegova umetnost, shta je toliko dobro u delovima tela/tehnike na pogreshnim mestima? ove fotografije iz ludnica, podruma itd, su bezveze, samo gomila starudija, hladnog kamena i slichnog... shta je tu dark, sem toga shto su zidovi zhuti i tamni, i shto nema osvetljenja?? to nije dark art... dodjavola, treba mi deset minuta da iskopam ovaj link... carl rage... e to je dark art, a ne podrum moje babe (koju nemam (uuu kako li je to tek dark))... na root pageu imate josh podosta fotografija... carl rage gallery preview... http://www.channel83.co.uk/gallery/displayimage.php?pid=66 uzhivajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 wooooow rezanje zila i mrtvaci kako je to samo evilnecrotruegrimfrostbitten i kako deja vu :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 u potpunosti se slazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 takodje, slazhem se skroz... giger je dark, i podrumi su dark, i nightwish je dark, itd je dark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Double Fire, salji ti lepo tih tvojih xy hiljada slika A evo neceg i od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 i zaboravih da kazhem, gothikkk haljine su dark... i pederi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ovo je najproduktivnija tema. svo linkovi su super. mada ove slike ludnica ili stagod su naj ql ipak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 obavezno klikni! ovde sam nasla najlepshe dark fotkice i digital art ali sajt je malcice komplikovan ali ko voli nek izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 @Lunja - Giger je interesantan ali moram reci da se slazem sa jednim delom tvojih komentara. Suvishe je shablonizovan i ume da se ponavlja dosta. Ipak, u vreme kada je on pochinjao sa ovakvim delima izazvao je pravu revoluciju, a i da nema njega nikad ne bi imali Aliena i onde divne vanzemaljske hodnike pune sluzi u istoimenim filmovima S obzirom da sam ja za njga chuo josh pre nekih 8 godinica ili jache do sada mi je podosta njegovih slika proshlo kroz ruke. Moram reci da mi se dopada kako je dizajnirao jednu kompjutersku avanturu... Mislim da se zove Dark Seed (1 & 2) Shto se tiche sanatorijuma - pogotovo onaj chiji je link ostavljen Essex Mountain sanatorium - ja obozavam fotografije. Takodje me fascinira prolaznost i nachin na koji se gradjevine iz velichanstvenih objekata pretvaraju u sene svoje nekadashnje lepote. Prelepe su slike The Hospital Building-a, pogotovo iz dana tek nakon shto je bila napushtena, i pre perioda kada su je "ulepshali" hevi metalci. Ja lichno sam slikao neke slike po BG-u i van njega starih kuca u raspadu. Mozda okachim neke pa objavim. A poshto je ovo ipak gothic deo foruma Slike koje Duble Fire objavljuje su zaista najprikladnije za ovu temu Shto ne znachi da je link Carl Rage-a losh... Naprotiv. Ima tamo super slika. Samo shto njihov kvalitet ne umanjuje kvalitet ovih drugih @Bestia - obe slike su fenomenalne!!! Pogotovo mi se ova prva svidja. Podseca me malo na film "The Ring" ne znam zashto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 @lilith - sajt je fenomenalan! Ljudi, obavezno idite tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 bestia super su ove fotke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Mrrrrzim Giger-a suvise SF-hororasto za mene. nisam jos pogledala ni jedan link sa teme, nadam se da cu uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 (edited) deviantART (link by dark_lilith) je najbolja art komuna uopshte, i sam sam tamo registrovan... mozhete i sami da pretrazhujete, ja lichno tamo imam gomilu omiljenih dark artista i industrijalaca... giger nije losh, nikako, ali je jednolichan... Edited February 15, 2005 by lunja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 deviantart je super sajt, isla sam tamo jos odavno... bila je jedna mnogo dobra fotka, zvala se just... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 josh malo sa deviantarta... http://bionic7.deviantart.com/gallery/ kopirajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 (edited) Edited February 18, 2005 by Double Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Da, ova serija slika je jedna od ubedljivo najboljih koje sam igde na netu nashao. SVE su fenomenalne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 svako kad tad klekne popu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 na www.deviantart.com ima slika mislim da se zove Spiders by loligoth (nesto tako) to je najlepsha digital art photo koju sam ikada videla, rado bih je postovala ali ne mogu da je nadjem ako nekoga zanima neka potrazi vrlo lepo uradjeno (i nema veze sa paukovima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 A propo Courtney-nog posta... Dobru si sliku iskopala! Tako da je slika idealno dark-art remek delo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 http://us.f1.yahoofs.com/users/2733a1c/cc6...h_wIGCBpZX80lLQ http://us.f1.yahoofs.com/users/2733a1c/cc6...h_wIGCBkHn28eIG i jos slusati YelworC i album Trinity... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ova druga slicica je diiiiivna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts