Blinded by Tear Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Mmmm svidja mi se, pogotovo vratasca, a i odrediste za sigurno nije lose - kazes Zemunsko groblje. Jel znas tacnu adresu, mozda? Pa kad budem u blizini Zemuna, pa da navratim... Napokon sam si nabavila profi aparat, tako da valjalo bi iskoristiti priliku. Quote
SangreaL Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Dizajnerska..... tekstil......................... ja sam pokusala sa dizanerskom, ali sam zavrsila u tehnoartu na rastauraciji... desava se... na koju foru kacite crteze? da se i ja malo hvalim... Quote
Blinded by Tear Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Mozes uz pomoc uploda na www.imageshack.us ili linkuj preko www.photobucket.com, da. Quote
TtuEd Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) Fashion, arhitektura, dekor i sve ostalo sto ima veze sa slikama & umetnoscu je objedinjeno u ovu temu.. Uzivajte :-) Edited May 18, 2006 by TtuEd Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Fashion, arhitektura, dekor i sve ostalo sto ima veze sa slikama & umetnoscu je objedinjeno u ovu temu.. Uzivajte :-) Moraam reci da je ovo najsrecnije resenje.... Svaka cast..... Quote
Mistress Burzum Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Fotomanipulacija : NEshto sto sam radila hmm ima godinu i po dana. Poz svim umetnichkim dushama Quote
Novaliis Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Svidja mi se slika. posebno ona voda, ili sta je vec, kako izlazi iz slike, ili sta je vec. Quote
Mistress Burzum Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) hahah jeste voda je Hvala ^^ Zaboravih da kazem za watermark. MelyannaM je nik koji koristim na deviantu tako da, ako vas ima josh tamo, javite se MelyannaM Edited May 18, 2006 by Mistress Burzum Quote
шмизла Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) dolly crtezi su ti prelepi i meni licno jako inspirativni @Vozac - nije lose, onaj ''san'' mi se dopao najvise, inace mislim da je sasvim ok da crtas prema nekom modelu (mada licno uopste ne volim Royo-a), samo treba vezbati Edited May 18, 2006 by *drunken_butterfly* Quote
Mistress Burzum Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Hvala Imam chitavu seriju sa vranama Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 @Vozac - nije lose, onaj ''san'' mi se dopao najvise, inace mislim da je sasvim ok da crtas prema nekom modelu (mada licno uopste ne volim Royo-a), samo treba vezbati A pa to je davno bilo..... Ima sada puno novijeh stvari.... @Burzum.....Daj vece slike,ovo je jako malo...... A pa to je davno bilo..... Ima sada puno novijeh stvari.... @Burzum.....Daj vece slike,ovo je jako malo...... Quote
шмизла Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 A pa to je davno bilo.....:) Ima sada puno novijeh stvari.... sta cu kad sam kasno pocela da pratim temu... :| pa kad ima novijih daj da vidimo Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Eh malo Da malo.....Pusti malo vece.... Quote
Tetragrammaton Cleric Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Evo malo mojih radova. Angel of Sorrow. Quote
Mistress Burzum Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Extra extra bash dark ! P.S. Nema bre vece pa posle da shtampate na crno Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Tetragrammaton Cleric, svaka cast! Dopadaju mi se tvoji radovi, a narocito Angel of Sorrow. Ja nisa imala priliku da uradim nesto dok ne uzmem jednu 2 HB olovcicu i papir... i sad mi je zao sto nemam skener... Quote
Gospa na Sivcu Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Shadows of Mine. Svaka cast, posebno za ovu! Quote
Zen Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Njah, ja sam lenja, nikako da zavrsim neke radove.... mada priznajem da me dobro mitivisete Quote
Recommended Posts