UndergroundMuse Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Dobro devojko, nemoj se ljutiti. Btw, nisam bash sigurna da su groblja bas toliko gothic... Ma, ne, nisam ni rekla da su groblja toliiiiiiiiiko goth. Rekla sam da su inspiracija mnogih goth artista, procesljajte malo po netu, pa cete videti. Stara groblja, narocito ona sa starim spomenicima, andjelima preko kojih su obrasle mahovine i lisaji, tamni kamen sa kaligrafski izrezbarenim posvetama, mogu na neki nacin da se posmatraju kao svojevrsno umetnicko delo, pecat nekog doba u kome nismo postojali... Eto, to je po meni nekako lepo. Plus mirno i tiho, a neretko je i priroda jako lepo ocuvana, bar za pojmove gradske sredine. Mada, moguce, kao sto kaze Double Fire, da li bi mi bila lepa da imam tamo nekog bliskog ili voljenog? Ne zelim da znam, za sada... Quote
UndergroundMuse Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 kad je neko genije i zna svoj poziv, onda atkvo nesto moze da izgleda fantasticno i veoma lepo. ni ja nisam ljubitelj nagih zenskih tela; mada ponekad dobro delo moze da prodje. uostalom, zensko telo je jako lepo - pod uslovom da dama dobro izgleda (ne mislim na anoreksicne i kosture). pogotovo ako se radi o crno beloj fotografiji. Ono jest...Kada si u pravu, u pravu si... Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 neznam ali ja stvarno volim ponekad da odem na groblje. idem uglavnom na novo. ne volim jedino nocu da tumaram po groblju, mada sam jednom bila. mnogo je lepse danju;) Quote
AmyLee Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 (edited) ne volim jedino nocu da tumaram po groblju, mada sam jednom bila. mnogo je lepse danju;) Slazem se... Ali,OK je osecaj i nocu...Creepy... Edited March 5, 2005 by AmyLee Quote
AmyLee Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 ja sam bila nocu ali samo sa drustvom Naravno!!! Nije mi fora da idem sama,kada frendovi uvek imaju pivo! Stvarno,ti nocni odlasci mogu da se pretvore u nesto vise.... Quote
miss Penny Lane Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 ja sam bila nocu samo sa jednim drugom i nismo nista pili samo smo pevali led zeppelin Quote
PanzerGoth Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 (edited) bila sam poprilicno cesto - na svakom mogucem groblju do sada gde god smo stigli. nikad nismo nista pili, neko smo se seckali i gledali koji je najlepsi spomenik (ovo po danu). nocu smo pijuckali; neko pio pivo, neko likere (prosvercovana od luce ionako matori nikad ne vide da mi Baileys brzo nestaje ). pre smo slepali i gitaristu sa nama, pa bi svirao i mi pevali. ko zna sta su stanovnici mislili. planirali smo sledeci izlet na groblje kad malo zatopli (jer je prokleto hladno i blatnjavo ) na Glavno Groblje (Frankfurt/Main). u suton, pa cemo prvo da se slikamo, a onda da ludujemo! cim se nakanim da razvijem slike s Berlinskog zavucenog, ali lepog, groblja, saljem ih! Edited March 6, 2005 by Join Me In Death Quote
UndergroundMuse Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Ovaj sajt je super... http://www.gothscapes.com Quote
GothicWraith Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 neznam ali ja stvarno volim ponekad da odem na groblje. idem uglavnom na novo. ne volim jedino nocu da tumaram po groblju, mada sam jednom bila. mnogo je lepse danju;) more ja volim noću al kad nema onih glupih kučića mamu im bre jebem hteli da me pojedu! nego fora je sto se i oni mene plase jer je mrkli mrak, svetla nigde. nego sva sreca da ih jedom nije bilo kad sam bio tamo sa curom i radio *kaahm* na klupi ispred kapele! zamisli da su bili. bas bi bilo veselo vece!! hehehe evo sta sam slikao u kapeli dok sam cuvao dedu tamo mada sam morao da ih resize posto su mnogo velike, nadam se da nece mnogo uticai na kvalitet. Quote
UndergroundMuse Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 more ja volim noću al kad nema onih glupih kučića mamu im bre jebem hteli da me pojedu! nego fora je sto se i oni mene plase jer je mrkli mrak, svetla nigde. nego sva sreca da ih jedom nije bilo kad sam bio tamo sa curom i radio *kaahm* na klupi ispred kapele! zamisli da su bili. bas bi bilo veselo vece!! hehehe evo sta sam slikao u kapeli dok sam cuvao dedu tamo mada sam morao da ih resize posto su mnogo velike, nadam se da nece mnogo uticai na kvalitet. Svidjaju mi se slidze, narocito prve dve... Quote
MissionVao Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 kad sam bio tamo sa curom i radio *kaahm* na klupi ispred kapele Sta? Igrali ste fote? Quote
mrtva Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Sta? Igrali ste fote? sigurno to draga... blizu moje shkole ima jedna divna crkvica bash je gotichna arhitektura...nemam pojma chija je valjda katolichka il' hrishchanska...morachu da odradim ponovo par fotki...dok ljudi imaju misu ja blejim okolo crkve... Quote
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 meni je tad bas bilo super... evo bas sad sam se setila toga slusam led zeppelin... e sad jedno tr00 pitanje...koja mjuza se slusa na groblju? Quote
GothicWraith Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 meni je tad bas bilo super... evo bas sad sam se setila toga slusam led zeppelin... e sad jedno tr00 pitanje...koja mjuza se slusa na groblju? ej juce sam bas pomislio kako niko nije skoro pomenuo to TROO sranje i evo ga! posle neka mi neko kaze da vizualizacija ne radi. na groblju ti je najbolje Autumn Tears da slusas. Quote
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 hehe...bas tako tr00 sranje... pa neznam...imas ti pravo za AT mada ja bi pridodala christian death - catastrophe ballet Quote
MissionVao Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 Ne svidjaju mi se groblja, kao sto sam rekla. Vise volim neke stare gradjevine, kojih u Nemackoj ima bas puno recimo, u Rimu ima jedna oooogromna tvrdjava, lici na Kalemegdan, i pametni Rimljani su se setili i svuda po njoj okacili zvucnike i pustaju uvece i nocu etherial i ambiental savrsheno... na vrhu ima restoran i otvoreni bioskop, ali ne mora bas tamo da se ode. Quote
PanzerGoth Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Nemacka ih je puna, delom sto su RImljani stizali svuda Mada i Nemci imaju svoje medieval gradjevine, koje su stvarno facinantne. Pocnimo od Gothske katedrale u Kelnu. Obavezno posetiti Heidelberg i dvorac... Naravno, Berlin je neizostavan, sto se rimskih gradjevina tice. Quote
Courtney Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Mislim da groblja mogu da budu cool samo onima koji tamo nemaju nekog svog... ali, s obzirom na to da su mi svi sahranjeni na bezanijskom i onom na zvezdari, ostala obozavam ima jedno groblje, delimicno pored puta, negde u srbiji, znaci nemam apsolutno nikakvu predstavu gde je, videla sam ga samo na kratko iz kola u pauzi izmedju spavanja, ali je savrseno volela bih da me sahrane na nekom takvom mestu jao da, sad se setih necega. ovo je iz jedne od mojih omiljenih knjiga, "moja porodica i druge zivotinje", dzeralda darela: e jebi ga, ne mogu da nadjem knjigu u svako slucaju, ide otprilike ovako: "majka se stalno zabavljala smisljanjem svoje sahrane i svaki put je pronalazila sve udaljenija mesta, tako da je covek mogao zamisliti pogrebnu povorku kako pada od umora na pola puta do groblja" Quote
Courtney Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 i da, ne znam zna li neko od vas kako izgledaju groblja po selima u crnoj gori, ali uglavnom su gore u brdima, a kolima se moze otprilike samo do pola puta... Quote
Woodcutter Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 (edited) i da, ne znam zna li neko od vas kako izgledaju groblja po selima u crnoj gori, ali uglavnom su gore u brdima, a kolima se moze otprilike samo do pola puta... Veoma zanimljivo...!!! Edited March 7, 2005 by Woodcutter Quote
Courtney Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Veoma zanimljivo...!!! nazalost, previse sam vesela da bih znala da li si sarkastican Quote
miss Penny Lane Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Nemacka ih je puna, delom sto su RImljani stizali svuda Mada i Nemci imaju svoje medieval gradjevine, koje su stvarno facinantne. Pocnimo od Gothske katedrale u Kelnu. Obavezno posetiti Heidelberg i dvorac... Naravno, Berlin je neizostavan, sto se rimskih gradjevina tice. nesto najsavrsenije sto sam ikada videla(nazalost samo na fotografijama ) Quote
m. Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Naravno!!! Nije mi fora da idem sama,kada frendovi uvek imaju pivo! Stvarno,ti nocni odlasci mogu da se pretvore u nesto vise.... pivo i groblje...jesus kombinacije...pravo zdravoseljacki..jos ako ste fino podignuli par puta uz bakin i djedov grob, svaka vam cast. Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ja sam bila nocu samo sa jednim drugom i nismo nista pili samo smo pevali led zeppelin Djole i ja smo se pokaljali kao svinje To je bilo taako gothic Quote
Recommended Posts