UndergroundMuse Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Meni bas ovakav odgovara Sudeci po tvom nick-u, bolje da ima fino slepljenu cirokanu, a? Salim, se...De gustibus non disputatum... Quote
шмизла Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 mmmmmmmmm,moglo bi i to ali,kao sto rekoh-i ovaj mi je sasvim fin... Quote
Courtney Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Da je bar plav i ima dugu kosu, bradicu i male brkove... Devojka je bolja... imamo isti ukus za decke... slika je inace pregadna i prepateticna, sorry Quote
Woodcutter Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Hmmmm...bilo kakva muzika na groblju je odraz nekulture i neukusa. Dakle...u red za kulturu devojko! Sta je smaras!!! Samo ona cuje muziku ako je u pitanji diskman...!!! Quote
UndergroundMuse Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 imamo isti ukus za decke... slika je inace pregadna i prepateticna, sorry Ako mislis na decake kao mladje momke, i to do 18 godina, ipak - ne hvala. Nisam videla ni jednog takvog, a da je plav i ima bradu i brkove koji nisu pubertetski... . Sto se slike tice, jeste blago pateticna, ali ne mogu nikako da se slozim da je "pregadna". Blaga patetika mi je OK, a i devojka se ocigledno jako trudila. Iako nema neku duboku umetnicku vrednost, lepo je da se osvrnes na nju s vremena na vreme, ako imas izostren i izdiferenciran ukus, a muka ti je od modernog kicha. Najvise mi se svidja naslov artworka... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Sta je smaras!!! Samo ona cuje muziku ako je u pitanji diskman...!!! I...? Kada imash neka osnovna kulturna ubedjenja u glavi,najbitnije ti je valjda kako cesh se ti sam osecati...Npr.JA kad god prolazim kroz groblje,vadim slushalice iz ushiju,jer gajim odredjeno,osnovno,poshtovanje prema umrlima i prema zivima koji se nalaze na groblju(zna se iz kojih razloga).Iako niko ne chuje tu muziku koju slusham,ja cu se osecati jako bzvz i pacenichki,isto kao kada bih npr. zapevala na nechijoj shrani. Jbg,roditelji su me nauchili da poshtujem ostale jedinke... I batalimo vishe ovo... A shto se tiche slike,svidja mi se jako ideja,ali nachin prikazivanja iste,nikako... Quote
UndergroundMuse Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Hajde da vratimo temu na art... I neki linkovi koji su mi bili zanimljivi... Marcel de Jong http://www.bajema.com/saturnine/ Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 (edited) http://www.davidho.com/gallery.html http://www.stephenkasner.com/index2.html Edited March 12, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote
UndergroundMuse Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 http://www.davidho.com/gallery.html http://www.stephenkasner.com/index2.html Kasnera sam bas danas gledala, posle izvesnog vremena, dobar je, totalno spooky. Mracan do srzi. Ali koliko su ti radovi gothic? Ne znam...Ali svidja mi se Sto se ovog drugog tice - Inspirativno. Quote
Woodcutter Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 I...? Kada imash neka osnovna kulturna ubedjenja u glavi,najbitnije ti je valjda kako cesh se ti sam osecati...Npr.JA kad god prolazim kroz groblje,vadim slushalice iz ushiju,jer gajim odredjeno,osnovno,poshtovanje prema umrlima i prema zivima koji se nalaze na groblju(zna se iz kojih razloga).Iako niko ne chuje tu muziku koju slusham,ja cu se osecati jako bzvz i pacenichki,isto kao kada bih npr. zapevala na nechijoj shrani. Jbg,roditelji su me nauchili da poshtujem ostale jedinke... I batalimo vishe ovo... A shto se tiche slike,svidja mi se jako ideja,ali nachin prikazivanja iste,nikako... E,pusticu Gooooooornaaaaaaaaaaaa na tebe.............. Heroin I said.............. Quote
Courtney Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Ako mislis na decake kao mladje momke, i to do 18 godina, ipak - ne hvala. Nisam videla ni jednog takvog, a da je plav i ima bradu i brkove koji nisu pubertetski... . Sto se slike tice, jeste blago pateticna, ali ne mogu nikako da se slozim da je "pregadna". Blaga patetika mi je OK, a i devojka se ocigledno jako trudila. Iako nema neku duboku umetnicku vrednost, lepo je da se osvrnes na nju s vremena na vreme, ako imas izostren i izdiferenciran ukus, a muka ti je od modernog kicha. Najvise mi se svidja naslov artworka... ne, nikad nisam mislila na one ispod 18 ma ok, jednostavno meni se takve slike nikako ne svidjaju Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 E,pusticu Gooooooornaaaaaaaaaaaa na tebe.............. Heroin I said.............. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...can't wait!!! Quote
Woodcutter Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...can't wait!!! Cooooooooooooooooooooool............................ Can`t wait too................. Quote
Dani Filth Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Original Nymphetamine cover !!! (by Matt Lombard) @Nymphetamine - shta mislis ? Quote
UndergroundMuse Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Original Nymphetamine cover !!! (by Matt Lombard) @Nymphetamine - shta mislis ? Mislim da su covers za albuma CoF-a, nakon "Vempire"-a generalno vrlo kvalitetno odradjeni obzirom na vreme kada su nastajali. Iako sam pre ljubitelj kvalitetnog crno-belog i uopste dvobojnog gothic artworka bez preterane golotinje, a sa sto vise motiva iz prirode, mogla bih slobodno da konstatujem da mi je omiljeni Cradle-ov cover ipak onaj sa grobljem i crkvicom sa "Dusk"-a, obzirom da upravo taj cover sadrzi najvise gothic, a manje horror motiva, dok mi je front cover istog albuma prosto skolski primer lepog gothic arta, plus desetka za savrseni izbor boja. Naravno, "Damnation..." cover (kompletan) je takodje jako dobar, i u tom smislu mogu da poredim i "Nymphetamine" sa njim. Jedino sto mi je zao je to da, pocev od "Midiana"(koji mi se, ruku na srce, dopao), Cradle se jako priklanja dizajnerima sklonim vampire horroru, pre nego gothic artu, koji je tema ovde. Znas vec - djavolice, vampirice, pakao, vatra, degenerisane figure jedva nalik ljudskim... Sto se tice artworka koji si postovao, moje skromno misljenje je da bi mogle malo da se okanu vatrice i dominatrix dama koje redovno sede u/na njima (aluzija na "succubi"), ali to vazi samo za taj, obzirom da ostatak coverarta nisam videla. Lepo (iako vec vidjeno), jer uvek pristrasno volim Cradle i pored mnogih njihovih promasaja... I za kraj, nisam sigurna koliko je to gothic art (to je ona vecita dilema - sta je gothic i koliko), tako da bi mozda trebalo da nastavimo ovaj dijalog na Cradle of Filth topicu... Pozdrav... Quote
trinity Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Los Espiritus Dobar je sajt.Idite na galerije.Ima finih slicica Quote
trinity Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 (edited) Tj. idite na fotos, pa na galerije Edited March 15, 2005 by trinity Quote
UndergroundMuse Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ovu sam vec negde videla A neke me toliko potsecaju na Tarot karte sa ovog sajta, da pocinjem da mislim da su prekrsili copyrights, ali koga briga... Gothic Tarot deck U svakom slucaju, vrlo raznovrsno. Hvala na linku, meni se dopada. Quote
шмизла Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 ova treca mi je jedno vreme bila avatar ili tako nesto na jednom forumu Quote
UndergroundMuse Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ovo bi bio dobar wallpaper...Samo da je mantil ovom tipu realnije odradjen, ali izgleda da digital art robuje nekim nedostacima... This Magic Moment (valjda) Quote
UndergroundMuse Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Devojka koja je to uradila je genije!! A to nije prvi put da mi se dopadne nesto njeno. Probacu da pronadjem jos nesto, definitivno. Quote
UndergroundMuse Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Moj potpis je čista lepota... :smajli koji balavi valjajuci se u potoku svojih bala: Quote
Black~Cat Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 :smajli koji balavi valjajuci se u potoku svojih bala: Hehehe Quote
Recommended Posts