dark_lilith Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 apsolutno! jel bio neko u ULUS-u ovih dana?one sklupture su tako divne! hocu ja to da vidim!!!!!
dark_lilith Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 omiljene slike Van Gogh-cafe-terrace AD- cetiri jahaca apokalipse leonardo- tu ima par...
dark_lilith Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 Van Gogh definitivno... Onda Pikaso.Taj covek je bio genije... A svidja mi se i Klimtov stil... E,da,i Frida Kahlo... e da... fantastican potpis...moja omiljena ekv pesmica
Chlan 787 Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 mrizm modernu "umetnost" (95% je sranje). nasledna bolest no. 2.
Sour aPPle Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ma najbolji slikari su Gustav Klimt,..i moj licni naj,nja,nja,...Egon Shile.Egon je sem savrsenih slika imao tako jebeno zanimljiv zivot,da je to strasno,..u nekom jebenom ko zna kojem veku,kad su jos putovali u kocijicama i nemali pola zuba,lik se prvo vatao sa rodjenom sestrom,pa posle ganjo maloletnice,pa smujvao dve bliznakinje,pravio skandal slike i erotku(nista narucito za ove danasnje perverzije,nego narzdbine za neke bogate likove,..tada je bio uspeh naslikati ribu u gacama!)Najbolesnija mu je ona slika gde su zagrljene majka i cerka gole.To mu je trazio neki monstrum,tadasnji milioner,koji se lozio i na svoju zenu i na cerku,.....
darijus Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ma najbolji slikari su Gustav Klimt,.. sa ovim se potpuno slazem...i ja volim njegove slike... a prvi put sam video njegovo delo,necjes verovati,na jednoj skupoj bombonjeri koju sam dobio...
miss Penny Lane Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 zaboravila sam da napomenem i Pol Klea.
шмизла Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 hocu ja to da vidim!!!!! Idi OBAVEZNO imam osecaj da ces se oduseviti! p.s. i ja gotivim warholla
Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Nakon sto sam obisla dalijevu nekadasnju kucu u Figuerasu u Spaniji,smatram da je veoma kreativan/neobican ali i talentovan.Van Gogh... Muzicki?too much Edited September 30, 2005 by Queen_Mab
Álvaro Recoba Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Небојша Митровић Пуша. Одушевљава ме његова реченица : " Знате ја нисам професор, ја сам вајар. Ја сам овог јелена ..." Надам се да ће AGRESSOR55 да се сложи са мном.
sleepy Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 samo me zanima koliko ce ljudi da kaze dali (on je i onako fazon) ...gaudi,betoven,rembrant
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 rembrant,dali,goja,frida kalo..
The Plague Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Nisam video mnogo toga, ali je sikstinska kapela ostavila mnogo jak utisak na mene, tako da je mikelandjelo za mene, za sada, najjaci slikar....
Queen_Mab Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Da dodam Gaudija(lik je bio stedisha i uvek je svoja dela pravio od otpadaka....lomio case,jeftine vaze....ali his masta moze svasta) Setih se Lockwooda koji je najbolji fantasy & dnd artist(slike su mu u tehnici ulje)a Luis Royo fantasy uopste
Slaytanic_sisteR Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 ne moze se reci koji je najbolji umetnik, izdvojicu Dalija,Leonarda,Esera...
Shamandalie Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Leonardo Da Vinci, a ako se fudbal moze smatrati nekom vrstom umetnosti- Gabriel Batistuta, od knjizevnika Dante Alighieri.
Vitamin K Experience Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 "Fudbaleri jebu manekenke" je umetnost. Sam fudbal nije. Poz
Recommended Posts