Buddha Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Titus Andronikus. Kentisha? Cimerko? avangardan imo. Eraserhead takodje, iako ga jos nisam gledao. Andrej Tarkovski, Stalker. Bruka film. opinions? Quote
fiction Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Eraserhead definitivno. Requiem for a dream Blueberry Quote
BodyRemover Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 braca marks. gledao sam rimejk stalkera koji je takodje mnogo dobar. stagod tarkovski, ali bi sam stalker najbolje islo odgledati solaris odjednom. redosled nebitan. stroszek i woyzeck, nisam gledao sve herzog filmove ali su mi ova dva najomiljenija. kad porastem kupicu sve dvdove njegove. poz Quote
marcoman Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Plan 9 - From outer space Lost highway Quote
BodyRemover Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 ne bi zvucao izlizano ni sa "chasing amy" samo mu je ben aflek+liv tajler film prilicno jadan, ali samo u odnosu na ostale. nema loseg, ali to bi vise islo za neki stoner a ne avangarda forum poz Quote
So Did We Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Avantguardni film? Nemam pojma. glup sam. Verovatno Memento, mada to nije avantgUarda. poz Quote
KRANG Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 man on the moon. zakon!! juče ga odgleddah. Quote
Fiery Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Ma Lost in Translation. Ako je Khanate avangarda. Quote
BodyRemover Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 citam neki dan u novinama da je cura koja je glumila u filmu 84 gosiste (ili 85, jebem ga). zanimljiva gluma, moram priznati. poz Quote
Agarth Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Čudesna šuma, jašta! Lynch - Wild In Heart (zbog ovoga treba otvoriti sweet metal forum ) Uzgred, može Memento, al samo na drogama... Ma, nemam pojma. poz Quote
ajsha69 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Titus Andronikus. Aaaaa, Titus!!!!!.... respect!! .... No1 po svemu, suva avangarda... muzika, pricha, kostim, vreme, mesto, odnosi, dijalozi (u kombinaciji)... huh, presuva avangarda... Sigurno, jedan od mojih omiljenih!!... Elitistichki content - slab zeludac, nema da svari!... Savrshenstvo!! Titus bre uzburka najpasivniji poriv u meni, 100% fueling... ne znam 'de cu od srece kad ga pogledam... huh Quote
ajsha69 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Kad sam vec in da club da kazem da je najzeshca avant-gUarda svih vremena moj omiljeni crtić... The Emperors New Groove... ja vece boleshtine nisam videla... Nelogichno je savrshen... Nesvarljiva avangarda - svaki put te samo josh vishe nalozi.. Ljudiii, gledajte detaljno taj crtani... !!!.. razlozite ga na tonove (bukvalno mislim, nije metafora) i analizirajte svaki ponaosob... posle nekog vremena, pochnite da ih reprodukujete naglas i polako sklapate u celinu.. !.. bolest... Quote
KRANG Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) šta je ovo, ne rade slike.. nema veze, i onako su bile sranje. Edited February 22, 2005 by KRANG Quote
Supergalactic Lover Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ken park gamo mislim da ih je isti covek radio. bolesni su(mnogo) i sranje al su za ovu temu definitivno. u svakom slucaju za gledanje su cisto razonode radi i razbijanja monotonije obicnih filmova. Quote
KRANG Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 jel gledao neko japansku verziju godzile? stari film,, ono kad godzila masovno jebe keve..i vojska je juri. d godzila is the best character ever Quote
ajsha69 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Godzila je metafora kapitalizma... i kapitalistichkog uredjenja generalno... Sve karakteristike godzile su analogne karatkeristikama kapitalizma.... zapravo, godzila reprezentuje spontan nekontrolisan proces degeneracije ovog sistema... Quote
KRANG Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) uu još bolje!! iza godzile se krije i čitava filozofija.. a ja mislio samo krljanje i jebanje keve.. najbolje je ono kad se na kraju godzila tužno vraća u more, ranjena.. tu uvek plačem a vidi se da je od plastike (godzila). godzila will ruin your shit Edited February 22, 2005 by KRANG 1 Quote
ajsha69 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Joooj, prelepo... Ja uvek plachem kad se Terminator (II) potapa u onoj chelichani... a na kraju onaj thumb up - tu mi srce prepukne i glasno se rasplachem... Quote
KRANG Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ambicija je kad želiš da trčiš a ne možeš ni da hodaš a nedostatak ambicije je kad sediš za kompjuterom u 3:12 Am, kucaš neko sranje koje će neko kao da pročita, a boli te kurac i za to, a i za to što nisi ništa jeo/učio ceo dan i što sutra ujutru imaš ispit. Quote
Yebiggah Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Titus Andronikus. Kentisha? Cimerko? avangardan imo. Eraserhead takodje, iako ga jos nisam gledao. Andrej Tarkovski, Stalker. Bruka film. opinions? Requiem For a Dream... Skrooooooooooooooooooz... Quote
tovar Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 pi. glengerry glen ross. totalno drone. Quote
Kent Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Titus Andronikus. To ekranizacija Shekspira or what? Nisam ni znao da postoji ako je tako. Quote
fiction Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ken park gamo mislim da ih je isti covek radio. bolesni su(mnogo) i sranje al su za ovu temu definitivno. u svakom slucaju za gledanje su cisto razonode radi i razbijanja monotonije obicnih filmova. Gamo nisam gledao...Ken Park je vrh...erotska avantgarda Quote
Recommended Posts