Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) za 2046. si u pravu. i dosada je zamrla u meni. mada, sa bojanom i jednim ortakom skontah posle tako treba. svako je drugacije skontao. ja gledam svedske srednjoskolke u private akciji 2nite, pa to se ne propusta. a za tropsku slabost bas cudno, kada malopre na 2046. dva lika pored mene pricaju kako su ga gledali sinoc u domu. kaze jedan dobri predeli, a ovaj drugi hvali montazu. Edited March 2, 2005 by Kent Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) "da je malo lepsha pa da joj dam da mi..." i da ima barem malko vece... ma zajebi... da me banuje andjelko evo ti link > 9 SONGS Edited March 2, 2005 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) il ovo josh bolje (chitaj "gore") I TAKO... Edited March 2, 2005 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 a za tropsku slabost bas cudno, kada malopre na 2046. dva lika pored mene pricaju kako su ga gledali sinoc u domu. kaze jedan dobri predeli, a ovaj drugi hvali montazu. E da ga jebem... moram da nagnam ovu dobronogu sa produkcije ako laze... Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ja imam i gold i mos' kuci, ali nemam mtv2, tako da mi bilo fino. majke mi ti pricam za tropsku slabost, pitaj ove, raspricali se naglas o tom filmu, svi ih slusali.... kaze, predeli za medalju. mozda su gledali kad i selektor? Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 o5 mi reche ova da nije stigla kopija... ma da ga jebem... shta me briga, ako ce da nam puste sjutra i ako ce film da bude svper... nesho me razocharala skandinavska shkola ovaj put... Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ja samo havaji, oslo za sada i smrkli mi se takvi filmovi vise. veceras ura kurve. Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 pazi deo ovog sinopsisa > "...Robertova vulgarnost i bezosećajnost su u potpunoj suprotnosti sa tihim dostojanstvom Mercedes i Feliksa, koji su prinuđeni da izražavaju zahvalnost toj svinji od čoveka." vrh Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 to onaj argentninski neki? planirao sam da gledam neki gde svinja terorise ukucane. Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 svinja terorishe samo od Kuste... jes arg... EL CIELITO... budalashtina... uzmi OLD BOY-a Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 uzeo davno, i to i svet... mada me zuti smorise vise. Quote
Earendil Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ne da me nervirate sa tim avantguarde proseravanjima nego je to strasno ali ajd da dodam par Ruzicasti Flamingosi Kung Pao Braindead Kung Fu Fudbaleri i naravno svi filmovi Dzim Dzarmusa Quote
Fiery Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 (edited) Kung Pow valjda. Iliti, Boba na duge staze. Ili tako nesto. Ali, jope', gledajte Salad Fingers ako imate sta pod kapom Edited March 4, 2005 by Fiery Quote
Earendil Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Kung Pow valjda. Iliti, Boba na duge staze. Ili tako nesto. Ali, jope', gledajte Salad Fingers ako imate sta pod kapom Jeste Kung Paw ali ebiga Quote
Supergalactic Lover Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 za salad fingers mi je trebalo dobrih pola sata da se ucita, i onda... hmmm... sta reci? triporozno? da se zapitas, sta moze da ti bude inspiracija da napravis ovako nesto? rusty spoon fetish? Quote
Fiery Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 A sad gledaj salad2.htm, salad3, 4, 5. Ili cekaj da ti ja donesem skinute. Quote
ajsha69 Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Salad Fingers je Ultimate Brain Pleasure!!! Quote
Fiery Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Salad Fingers je Ultimate Brain Pleasure!!! Jeste. Quote
Supergalactic Lover Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 A sad gledaj salad2.htm, salad3, 4, 5. Ili cekaj da ti ja donesem skinute. naravno cekam tebe, kao i uvek. sto bih se ja mucio. sa, nadam se, novim family gejevima. Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ja procitao sva tri posta. nisam uspeo da odem na fest, made in derbia mi je bio prioritet pre festa. a sada je, jedva cekam da pogledam film. Quote
Supergalactic Lover Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 evo nadjoh soundtrack za 'gummo', jer nista drugo na netu nisam usper. samo pogledajte spisak bendova... # "The Gold Torques Of Ulaid" - Absu # "Serving Time In The Middle Of Nowhere" - Eyehategod # "D.W.S.O.B." - Electric Hellfire Club # "Gummo Love Theme" - Spazz # "Schuld Uns'res Knoch'rigen Faltpferd" - Bethlehem # "Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität" - Burzum # "Equimanthorn" - Bathory # "Smokin' Husks" - Dark Noerd # "Dragonaut" - Sleep # "Matando Gueros 97" - Brujeria # "The Medicined Man" - Namamax # "Hellish Blasphemy" - Nifelheim # "Skin Peeler" - Mortician # "Give The Human Devil His Due" - Mystifier # "Mom's And Dad's Pussy" - Destroy All Monsters # "Verschierte Irrelgiositat" - Bethlehem # "Suite No.2 For Solo Cello In D Minor Prelude" - Mischa Maisky # "Some Grass" - Sleep # "Jesus Loves Me" - Rose Shepherd & Ellen M. Smith Quote
marcoman Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 ma... Radomir Belacevic - Decak iz Junkovca Quote
Buddha Posted April 3, 2005 Author Report Posted April 3, 2005 upravo sam odgledao bergmanov cries & whispers. jebote kako je ovo morbidno. sada slusam godspeed - lift yr skinny fists .. .. .. i sticem utisak da je ovo najlepsa ploca koju sam ikada imao prilike da cujem. Quote
Recommended Posts