*SweetPoisonGirl:)* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 ajde bre srki...koga boli kurac za ime pesme... nek ide zivot tacno... vazno je da je pesma dobra, a kako se zove...koga je briga... ja bih volela da u devetoj odsvirate bar nesto svoje....makar himnu (thrash is all around) za nas obozavaoce.... mada pantera jeste bolje resenje za gimnaziju, iskombinujte.... Quote
_NeSa_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ljudi posto vidim da su misljenja podeljena u vezi sviranja nasih stvari i pantere,zamolio bih vas da ostavite komentare i vi odaberete da li bi voleli da sviramo kao Flush ili Pantera tribute.Za sada nasa odluka je da sviramo 45-to minutnu Panteru!!Ukoliko se ne slazete glasajte protiv! Ja sam za autorske,pre.Jebes obrade. A najbolje bi bilo da bude mesano,kao u SKC-u Quote
Vucko Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Sta su vam gimnazijalci skrivili da ih uskratite za vase pesme... Odsvirajte par komada... Quote
Prinzessin Tinea Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Svirajte po planu Panteru, pa ako vam dodju fanovi i zatraze autorske, svirajte... vidimo se za nedelju dana u Devetarskoj gimnaziji, pozz Quote
*nitro* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) evo ja kao chovek iz organizacije za tu svirq vam predlazem da svirate meshano - 2 autorske i 3 pantere, ipak je to gimnazijska svirka i dosta ljudi ce doci bash zbog te pantere ali ako vam je bash stalo odsvirajte i 2-3 autorske. napomena: ne biste mogli da svirate 45 min jer imate uqpno 40 mina za nameshtanje i sviranje jer svirka mora da se zavrshi do ponoci a direktor je jako rigorozan (jednom je iskljuchio struju u sred svirke ), sviracete poslednji (kao bend sa najtvrdjim zvukom ) pozdrav, Dane Edited February 10, 2006 by Maiden_Hell Quote
Duke Of Borca Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 E bagro jel vama neko jebeno javio za 11 mart: Flush, Retlhed, ATP Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 prvo 17-i pa 11-i.....bice skakanja....jos jednom- JEDVA CEKAM! @bane i manja- koji ste vi carevi! sinoc sam se smejala kao sto dugo nisam! stvarno ste mi digli raspolozenje manjo umece brejk densa ti je prvoklasno! Quote
Postmortal Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Ма, дајте, молим вас! Кад је Игор накратко ускочио у комбинацију, све нас је растурио! Иначе. ми то радимо нон -стоп! Шутке и скакање је сувише честа појава. Треба бити оригиналан! Како на бини, тако и у публици! Quote
Imenjak Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) pozdrav za kolege... Edited February 13, 2006 by Mustaine Quote
_Grotesque_ Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Super je bend. Nego, sta je sa tom produkcijom? Ocekivao sam malo boljse.. Ne`am pojma, e! Quote
Lydia Deitz Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 a dobar vam je plakat ali ne kontam sto ce vam king na njemu kad koliko sam skontala niko od bendova ne svira neki slayer tribute jedino da flush odsviraju neshto od slayera, ak to bude felga i ja ih odmah zenimo i vodimo kuci sa sobom ehhehe Quote
Possessed Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ljudi hvala shto lepo mislite o mom plakatu ako neko bude pravio svirku nek se obrati meni za design plakata ili flayera ili slichno!!! Zhivi bili !! E pa ovaj simche je ne umoriv!!!! Quote
Postmortal Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Биће зло 11 - тог! Слејер никад не свирамо јер их не готивимо ништа посебно. Највише Готик Слем, Пантера и Антракс. Драго ми је да ћемо се ( вероватно ) видети тада! ТРЕШ ТИЛ ДЕТ! Quote
bradati_simce Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Готик Слем, to mi reci brate.....jao...na uvce Quote
*nitro* Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Антракс. stvarno!? wow kakvo prijatno iznenadjenje , ae svitare malo anthraxa u 9oj Quote
Kali Agna Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Готик Слем ne seri! ja sam odusevljena! Quote
Postmortal Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Па, никад нисмо свирали Антракс. Не свирамо обраде... То мало смара... Али ово са Пантером је кренуло и завршиће се Демо мастерсом. После тога, обрада све мање и на крају без њих, ја се надам... Имам доста трибјут бендова. Још ми само Флаш фали као ауторско - трибјут бенд, па да се бесим! Дет трибјут, Офспринг трибјут, Стормагедон ( рецимо ауторски и обраде ) и Хаба - хаба ( благовремено ћете сазнати које, тј. ЧИЈЕ обраде то подразумева ) Quote
Гера Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ...Хаба - хаба ( благовремено ћете сазнати које, тј. ЧИЈЕ обраде то подразумева ) neki to vec znaju, i unapred ga worshipuju! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ha, bilo lepo sinoc mislim da sledece godine disa ide u penziju, ako nam dodje na "(Pozi)tron" neko normalniji... bice extra!! poz Quote
Kali Agna Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 e bas mi je krivo sto juce niste duze svirali, ali nadoknadicete nam to u martu Quote
Kali Agna Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Eeeeee, nadoknadićemo i pre marta! Izgleda da nisi slušala kad se Manja neozvučen drao na prva dva reda i najavljivao naredne svirke kada ćemo vam sve to nadoknaditi! pa cini mi se da mi je neko rekao da svirate u beloj crkvi 25. 2 a inace manju nisam slusala kad je to pricao, ali zato sam slusala drum session by bane Quote
Flush_srki Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ljudi hvala vam za pordsku na svirci!Dodjite u kuglas 26.02.2006. sviracemo 10 nasih i 7 od Pantere!Dodjite da se svi zajedno dernjamo Manja stavlja mini val!!! Quote
Flush_srki Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Posto su naucna istrazivanja dokazala da je naj simpaticniji,naj sladji,naj zanimljiviji clan benda flush Manja(narocito kod zenske populacije),mi ostali clanovi smo dugim vecanjem odlucili da tu njegovu osobinu iskoristimo i profitiramo! CENOVNIK USLUGA: -Da dodaknete njegov mini val moracete da platite neverovatnih 1299 dinara -Da ga samo pipnete 999 dinara -Tapsanje po ramenu 1999 dinara -1 minut telefonskog ragovora s njim 1499 dinara -1 minut uzivo ragovora s njim 2499 dinara *Cene su izrazene sa PDV-om bez kucne dostave!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 koji si ti lik... P.S. pise se najsimpaticniji, najsladji, najzanimljiviji (spojeno) Quote
Postmortal Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Posto su naucna istrazivanja dokazala da je naj simpaticniji,naj sladji,naj zanimljiviji clan benda flush Manja(narocito kod zenske populacije),mi ostali clanovi smo dugim vecanjem odlucili da tu njegovu osobinu iskoristimo i profitiramo! CENOVNIK USLUGA: -Da dodaknete njegov mini val moracete da platite neverovatnih 1299 dinara -Da ga samo pipnete 999 dinara -Tapsanje po ramenu 1999 dinara -1 minut telefonskog ragovora s njim 1499 dinara -1 minut uzivo ragovora s njim 2499 dinara *Cene su izrazene sa PDV-om bez kucne dostave!!! Ти си ЈЕБЕНО болестан! Е, да! Заборавио си да кажеш људима да ће уз све то добити и БЕСПЛАТНОГ ЖЕЛЕ ЗЕКУ! Quote
Recommended Posts