Bane_FlusH Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Da, da, i ŽELE ZEKU!!! pa cini mi se da mi je neko rekao da svirate u beloj crkvi 25. 2 a inace manju nisam slusala kad je to pricao, ali zato sam slusala drum session by bane Pa, pre svega sam mislio na Kuglaš koji je Srle najavio na prethodnoj strani, ali ako ideš u Belu Crkvu moći ćeš i tamo da nas čuješ, doduše u dosta kraćem izdanju! A taj poluminutni drum session je bio čista zajebancija, da se ljudi ne smaraju pošto su bile isključene gitare. Mogu ja to i bolje... Quote
Prinzessin Tinea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 bili ste sjajni u nedelju... sledeci put ce vam doci mnogo vise ljudi, garantujem... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 i jaaaaaao!!! ponovo je otvorena moja omiljena tema!!!! svecano obecavam da je vise nece zatvarati zbog mene.... btw, bili ste sjajni u nedelju stvarno sam se super provela! FLUSH KIKS ASS!!!! Quote
Flush_srki Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Pa,kako vam je bilo na svirci u Kugli? Ja sam mrtav bolestan,gledacu da se oporavim do svirke u skc-u,u stvari ko ga jebe sviracu i bolestan ako treba!!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 bilo je lepo, samo mislim da Cacija nije trebao onako da ti nabije onaj keks u usta braate, i ja sam bolesna i sviracu bolesna na toj je*enoj svirKi Quote
Flush_srki Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Imate sveze Tur Datume na Flush sajtu!!! ......Ma Igor je car!!! Quote
Postmortal Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Е, хвала Вам свима што сте дошли! Било је спектакуларно и има да се понови! 30'. април у КУГЛИ ОПЕТ! ЖИВЕЛИ! Quote
Lydia Deitz Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 je li to do mene ili stvarno nece da otvara slike na vasem sajtu? btw. sajt vam je lud skroz samo biste mogli ubaciti neke samplove za download da se ima sta cuti od vas posto jos nema tog albuma a i kad nije svima tako lako doci i uzivo vas slusati i gledati Quote
Izzy_87 Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Evo jedna sitna zamerka u vezi sajta - promenite slova tako da mogu da se vide i čitaju. hehehe, Manja svira pedove. Quote
bradati_simce Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 buahahahhaaaa.....ges huz bek......buahahahahaha najzad je otvorena tema....buahahahahaa sad u subotu sviram gitaru umesto srkija nadam se da necu da zabusavam i nemojte me gadjati jajima, molim vas Quote
bradati_simce Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 (edited) da razmislim sviram piece of hell uzeo sam tablature od srkija i vezbam pa...rekao bi da se ne zajebava Edited March 3, 2006 by bradati_simce Quote
Buba :) Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 dobro, da znam da ponesem neke cepice za usi oce da padne neka sangria pre???? a???? Quote
bradati_simce Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 ok brate...no frks a jebote...prokleti broceta....i njegov piece of hell....sve je nekako sjebano brate....jebali ga neparni rifovi dok uvezbam jos brzinu....uff....moci cu i jezikom da sviram Quote
Flush_srki Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Kao sto ste vec culi,ja necu svirati piece of hell sa momcima,bicu negde u publici grickati chips i nokte i posmatrati kako izgleda moj bend na bini!!!Dodjite obavezno Simu sam naucio pesme do najsitnijih detalja,a i odlicno je navezbao tako da se razlika gotovo nece ni primecivati.Pozdrav!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 odlicno je navezbao tako da se razlika gotovo nece ni primecivati hmmm.... 'ajde i to cudo da vidimo.... Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 bilo je DO JAJCA!!!!! flushovci,svaka vam dala!!!!!!!! samo dzej-baj-gej nismo radili midnight spoon!!! ali bice.. uzdaravalj!!! LAV INIM AJLVATS AJNAM!!!!!!!! Quote
Acid Rain Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Momci, svaka cast! Samo to imam da kazem! Quote
Goatik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 LAV INIM AJLVATS AJNAM!!!!!!!! eh, da mi se ne bi izgubile slicice iz potpisa ovo bih odma sada odma stavila u isti!!!!! e, flushovci jedni, svaka vama cas'!!!! meni je bilo fenomenalno!!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (edited) LAV INIM AJLVATS AJNAM!!!!!!!! .... sinoc je bilo toliko dobro da sad nosim kragnu i krecem se uz pomoc invalidskih kolica dovoljna pohvala? vas sve!!!! i da, simce je jebo kevine keve kevu!!! Edited March 5, 2006 by *SweetPoisonGirl:)* Quote
Izzy_87 Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Svaka čast Srkiju što je uspeo za ovako kratko vreme da nauči Simčeta da svira onako dobro. Quote
Postmortal Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Велико хвала свима што сте дошли! Нарочито Облацима што су нам уступили њихов термин и за опрему ( већину ); ово им никада нећемо заборавити! Живели! !ебет зу еј ајибрС енитсмлаМ алокиН Quote
Zli Meda Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Ja sam se raspametio koliko je bilo DO JAJA na flush svirci,a opet na flush svirkama nikad nije bilo lose... Quote
Wild Child Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 aaaaaaaaaaaa flush je pobedio ?bravo bravo... Quote
bradati_simce Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 e da nabacim par slika sa svirke flush u akciji... gitarista koji jebe keve manja krasti srki nosi igora flush, flush.... jbg...nemam vise slika gde je srki izasao u publiku i ostala zezanja Quote
Recommended Posts